Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Δεν γυρναει σε αεριο..

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Δεν γυρναει σε αεριο..

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 07 Δεκ, 2011 17:56

Σημερα αλλαξα την θεση της OBD2 για να κλεινει το καπακι...Το ζορισα λιγο αλλα ενταξει..Αργοτερα διαπιστωσα οτι δεν γυρναει στο αεριο..Ουτε σφυριζει οταν το αναβω.Βασικα μολις γυρισω τον διακοπτη δεν αναβει τιποτα στον επιλογεα.Μολις βαλω μπροστα αναβει σαν να περιμενει να γυρισει.Δηλαδη αναβει το πορτοκαλι της βενζινης και το μπλε του αεριου ταυτοχρονα αλλα δεν γινεται τιποτα.Ο επιλογεας δεν ακουει ουτε χειροκινητα..Τα καλωδια φαινονται καλα αλλα μαλλον καποιο καλωδιο κατι το εκανα μαλλον για αυτο.
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Re: Δεν γυρναει σε αεριο..

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 08 Δεκ, 2011 17:39

Μήπως το ζόρισες πολύ λιγάκι?? :D
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Πέμ 08 Δεκ, 2011 18:26

Δεν ξερω..Πηγα σημερα κοιταξε την καλωδιωση ο πιτσιρικας,τυλιξε και το καλωδιο που παει στην obd γιατι το ειχα φαει λιγο..Αλλαξαμε επιλογεα..Τιποτα.
Επομενο βημα να συνδεθουμε στο διαγνωστικο,δεν συνδεοτανε ομως...Βρε καλο μου βρε χρυσο μου,τιποτα..Βγαζει απο ενα golf τον εγκεφαλο,τον βαζει στο δικο μου..Συνδεεται.Μαλλον καηκε ο εγκεφαλος...Λεω τα πιασαμε τα φραγκα,περνω το αφεντικο,λεει θα μπει στην εγγυηση,αλλα αυριο θα ειναι στο μαγαζι.Κουμπωνουμε τον δικο μου εγκεφαλο,φευγω,σταματαω πιο κατω να βαλω βενζινη.Ξεκιναω και παει το ματι μου στον επιλογεα,βλεπω αντι να αναβουνε ολα τα λαμπακια οπως πριν δειχνει οτι καιει βενζινη.Το παταω,αναβουνε και τα αλλα αλλα σφυριζει κανονικα και μετα απο λιγο ακουω το τακ και γυρναει σε αεριο.Ξαναδοκιμαζω,τα ιδια,σβηνω κλειδωνο το αμαξι,ξαναμπαινω,μια χαρα..Τον πηρα τηλεφωνο,μου ειπε οτι θα παρει εναν εγκεφαλο και οταν ξαναπαω θα το κοιταξει,θα κανουμε και ενα backup της ρυθμισεις στον αλλο και θα δουμε.
Για την ωρα λειτουργει μια χαρα. :lol:
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσίευσηαπό l3g3nd » Δευτ 12 Δεκ, 2011 17:49

Βρε παιδιά, πως καίγεται ο εγκέφαλος? Δεν έχουν καμία προστασία, δεν είναι γειωμένα κάπου? μου φαίνεται πολύ περίεργο το ότι απλά ''χαιρέτησε''...
Peugeot 206 XT 1.4 8V TipTronic Stefanelli 15000 km και συνεχίζω!
Άβαταρ μέλους
l3g3nd

Δημοσιευσεις: 85

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τρί 13 Δεκ, 2011 19:54

Eιναι γειωμενο απο οσο ξερω και του φανηκε περιεργο..Τελικα ομως δουλευει αψογα οπως πριν...Ευτηχως δεν χρειαστηκε αλλαγη...Εφαγε ενα σκαλωμα εως την ωρα που ξεκουμπωσε ο εγκεφαλος,Επειδη ειναι στριμωγμενα τα πραγματα εκει και ειναι λιγο μανικι να βγει ο εγκεφαλος,υποψηαζομαι οτι ισως δεν ειχε κουμπωσει καλα μια απο της δυο φισες και με τα κουνηματα κτλ εχασε επαφη...Απο την ωρα που μπηκε ο ιδιος εγκεφαλος ολα καλα...Λειτουργει τελεια οπως πριν...
Να ευχαριστησω και απο εδω την αντιπροσωπεια της tartarini στην Θεσσαλονικη που παροτι εμαθε οτι ισως ειναι δικο μου λαθος ανελαβε να μου φερει αλλον εγκεφαλο και να το περασει στην Εγγύηση.Ευτηχως εχει μια εβδομαδα απο το συμβαν και λειτουργει μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Σάβ 28 Ιαν, 2012 12:29

Εχθες πηγα θεσσαλονικη να παρω ενα κινητο της γυναικας και στο γυρισμο περασα απο τον εγκαταστατη και μηχανικο να του δωσω χρηματα...Σημερα,ξανακατεβηκα.Ειπα οτι την μια διαδρομη θα την κανω με Βενζινη και οντως...Πηγα με αεριο και γυρισα με βενζινη.καποια στιγμη παρατηρησα οτι αναβοσβηνανε τα λαμπακια..παλι δεν γυρνουσε...Γυρισα σπιτι.Ξυλωσα την εισαγωγη του turbo και εβγαλα τον εγκεφαλο..Τον ξαναεβαλα και ολα καλα...Θα του αλλαξω θεση αν μπορεσω για να τον βγαζω βαζω ευκολα... :ymdevil:
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Σάβ 28 Ιαν, 2012 15:46

Μην το σκαλίζεις συνέχεια, θα το χαλάσεις...
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δεν γυρναει σε αεριο..

Δημοσίευσηαπό atsiri » Δευτ 13 Ιούλ, 2015 18:18

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, εδώ και 3 χρόνια έχω τοποθετήσει στο Opel Astra H 2004 σύστημα υγραεριοκίνησης.
Τον τελευταίο καιρό όταν πάει να αλλάξει από βενζίνη σε υγραέριο, δεν αλλάζει και συνεχίζει στην βενζίνη, όταν προσπαθώ χειροκίνητα να πατήσω το κουμπί και να αλλάξει σε υγραέριο πάλι κάνει τα ίδια. Μετά από πολλές προσπάθειες αλλάζει σε υγραέριο.
Ο μάστορας που μου το έβαλε το σύστημα μου άλλαξε καλωδίωση....αλλά πάλι τα ίδια.

Έχετε κάποια ιδέα τι πρόβλημα μπορεί να είναι.

Ευχαριστώ
atsiri

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 14 Ιούλ, 2015 17:10

Απλά άλλαξε μάστορα.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες