Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

SUZUKI SWIFT ρελαντι

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

SUZUKI SWIFT ρελαντι

Δημοσίευσηαπό tiktis » Πέμ 22 Δεκ, 2011 18:37

πεφτουν οι στροφες του κινητηρα σε καθε σταματημα που κανω ειτε ειναι διασταυρωση ειτε ειναι φαναρι.Ειχα τα απλα μπουζια και μετα εβαλα ιριδιου και παλι το ιδιο προβλημα.Το πηγα στο συνεργειο οπου εβαλα το κιτ αλαξαμε εγκεφαλο,πολυβαλβιδα,πνευμονα αλαξαμε και τις ρυθμισεις αλλα το προβλημα δεν λυθηκε.Στην βενζινη δουλευει κανονικα.Το κιτ ειναι E-G@S ITALY.(εχω καθαρισει και την πεταλουδα καυσιμου).

αν γνωριζει καποιος κατι ας απαντηση.
Τελευταία επεξεργασία από tiktis και Δευτ 26 Δεκ, 2011 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
tiktis

Δημοσιευσεις: 11

Re: SUZUKI SWIFT στροφες κινητηρα

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Παρ 23 Δεκ, 2011 15:24

Κάποια κιτ έχουν ειδικές στρατηγικές για την επιστροφή στο ρελαντί, αν ο κινητήρας δεν λειτουργεί ομαλά.

Επειδή τα αλλάξατε σχεδόν όλα (ξεκινώντας φυσικά με μπουζί ...ιριδίου, αλήθεια, μπουζοκαλώδια, πολλαπλασιαστές κτλ γιατί δεν αλλάξατε;) αλλάξτε και ολόκληρο το κιτ και βάλτε άλλο που να έχει στρατηγικές για επιστροφή στο ρελαντί.

Εικόνα

Στις περισσότερες περιπτώσεις αρκεί η ρύθμιση που φαίνεται παραπάνω, εναλλακτικά μπορούμε να ψεκάσουμε και βενζίνη στο ρελαντί για κάποιους κύκλους μέχρι να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του κινητήρα.
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δημοσίευσηαπό tiktis » Παρ 23 Δεκ, 2011 17:07

Ευχαριστω για το ενδιαφερον που εδειξες.Στην αρχη ειχα δυο προβληματα το πρωτο κατα την εκινηση πεφταν οι στροφες ( το οποιο λυθηκε με το να δουλευει με βενζινη στο ρελαντι στις 800 στροφες και να περνει αεριο στις 1000 στροφες)αλλα δεν λυθηκε το δευτερο προβλημα οπως αναφερω στο προηγουμενο μηνυμα μου.Αν αλλαξω πολλαπλασιαστη και μπουζοκαλωδια θα αλλαξει κατι;Στην βενζινη δεν εχω κανενα προβλημα!!!! Μηπως πεζει ρολο ο ψυχρος καιρος;Το κιτ το εβαλα αρχες Σεπτεμβριου οπου δεν αντιμετωπιζα προβλημα με το να πεφτουν οι στροφες κατα το φρεναρισμα αυτο εμφανιστικε αρχες Νοεμβριου που ο καιρος αρχισε να ψυχρενει.Δεν ξερω τι να πω και τι να κανω.30 φορες περιπου εχω παει στο συνεργειο που εκανε την τοποθετηση αλλα τιποτα. :(
tiktis

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Παρ 23 Δεκ, 2011 18:58

Μηπως το αμαξι σου εχει το καλσικο θεμα οπως με τα toyota;;Πολυ χαμηλο ρελαντι και σε καποια συστηματα συμβαινει αυτο που λες;;Τι στροφες εχεις με βενζινη ρελαντι κανονικα;
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό tiktis » Παρ 23 Δεκ, 2011 22:37

tsopirs έγραψε:Μηπως το αμαξι σου εχει το καλσικο θεμα οπως με τα toyota;;Πολυ χαμηλο ρελαντι και σε καποια συστηματα συμβαινει αυτο που λες;;Τι στροφες εχεις με βενζινη ρελαντι κανονικα;

800 στροφες ρελαντι με βενζινη.Και με το αεριο εχω 800 στροφες αλλα στο σταματιμα(φρενο) πεφτουν μεχρι και 400 στροφες και μετα επανερχεται παλι.
tiktis

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Σάβ 24 Δεκ, 2011 00:36

Όχι, δεν χρειάζεται να αλλάξεις μπουζοκαλώδια ή πολλαπλασιαστές (χιούμορ έκανα) όπως δεν χρειαζόταν να βάλεις και μπουζί ιριδίου, όπως προφανώς διαπίστωσες και ο ίδιος. Βέβαια κάποιος χρειαζόταν να τα πουλήσει αυτά τα μπουζί, οπότε, στη συναλλαγή, ο ένας τουλάχιστον πέτυχε το σκοπό του.

Για το θέμα που αναφέρεις, αν το κιτ σου δεν έχει λεπτομερείς παραμετροποιήσιμες στρατηγικές όπως αυτές που φαίνονται στην εικόνα που ανέβασα για το θέμα του αφήματος του γκαζιού, επιστροφής στο ρελαντί κτλ, τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω με το συγκεκριμένο κιτ που έχεις εγκαταστήσει.

Κάποια αυτοκίνητα πράγματι έχουν ευαισθησία στο ρελαντί και γι αυτό το λόγο ορισμένοι κατασκευαστές κιτ έχουν προβλέψει να διαθέτουν τόσο λεπτομερείς τρόπους επέμβασης σε αυτό το σημείο.

Αφού αντέχεις να πηγαίνεις 30 φορές να στο ρυθμίζουν είσαι πολύ υπομονετικός άνθρωπος, άλλοι δεν άντεξαν τόσο, ορισμένοι χειροδίκησαν, άλλοι πήραν εξοπλισμό και το ρύθμισαν μόνοι τους, αλλά 30 φορές, ίσως μιλάμε και για (ανεπίσημο) ρεκόρ...
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 29 Δεκ, 2011 17:14

tiktis έγραψε:Ευχαριστω για το ενδιαφερον που εδειξες.Στην αρχη ειχα δυο προβληματα το πρωτο κατα την εκινηση πεφταν οι στροφες ( το οποιο λυθηκε με το να δουλευει με βενζινη στο ρελαντι στις 800 στροφες και να περνει αεριο στις 1000 στροφες)αλλα δεν λυθηκε το δευτερο προβλημα οπως αναφερω στο προηγουμενο μηνυμα μου.Αν αλλαξω πολλαπλασιαστη και μπουζοκαλωδια θα αλλαξει κατι;Στην βενζινη δεν εχω κανενα προβλημα!!!! Μηπως πεζει ρολο ο ψυχρος καιρος;Το κιτ το εβαλα αρχες Σεπτεμβριου οπου δεν αντιμετωπιζα προβλημα με το να πεφτουν οι στροφες κατα το φρεναρισμα αυτο εμφανιστικε αρχες Νοεμβριου που ο καιρος αρχισε να ψυχρενει.Δεν ξερω τι να πω και τι να κανω.30 φορες περιπου εχω παει στο συνεργειο που εκανε την τοποθετηση αλλα τιποτα. :(

Κάτι άλλο συμβαίνει.
Πες τον εγκαταστάτη σου να δει του χρόνους ψεκασμού του υγραερίου, μήπως δεν μπορεί να ανταποκριθεί το μπεκ σωστά στις χαμηλές στροφές.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Re: SUZUKI SWIFT ρελαντι

Δημοσίευσηαπό tiktis » Παρ 30 Δεκ, 2011 18:09

τις εχουμε κανει ολες τις ρυθμισεις.τελικα πηρα την πρωτοβουλια και εστειλα εγω e-mail στην εταιρια που βρισκετε στην ιταλια και μου ηρθε απαντηση στο προβλημα μου.την τεταρτη εχω ραντεβου στο συνεργειο.οταν θα εχω νεοτερα θα ενημερωσω το forum.
tiktis

Δημοσίευσηαπό tiktis » Πέμ 05 Ιαν, 2012 16:45

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΕΞΕΙΣ:ΑΛΑΞΑΝΕ ΠΟΛΥΒΑΛΒΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΜΠΕΚ ΑΠΟ 1,8 ΣΕ 2,3 ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΤΑΕΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΣΥΧΑΣΑ.
tiktis

Δημοσίευσηαπό tiktis » Παρ 06 Ιαν, 2012 16:05

42 λιτρα δεξαμενη καθαρο γεμισμα 35 λιτρα.καταναλωση 6.8λιτρα/100 χιλ.αυτονομια 500 χιλομετρα εκτος πολης. :thumbup:
tiktis

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 46 επισκέπτες