fokion έγραψε:αν η αντλια δουλευει εστω και " να κανει τη βενζινα γυρο γυρο" τοτε..... γιατι να κολλησει απο το "καθισιο"???
Αρα λοιπον
Ή η αντλια ΔΕΝ δουλευει συνεχεια, αλλα μολις ανεβασει την πιεση που πρεπει στο κυκλωμα ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ( και κολλάει)
Ή δουλευει συνεχεια γυριζοντας την βενζινα "γυρω γυρω" οποτε απλά ερχεται ο καιρός της οπως θα ερχοταν ακομα και αν δεν υπηρχε το αεριο...
Τ' αλλα ολα....
Οχι συγνωμη δηλαδη
αλλα ο εγκαταστατης σου την μια το απεδοσε στο καθισιο και απο την αλλη σου ειπε οτι πρεπει να δουλευει συνεχια για τον εγκεφαλο.
Τελικά καθεται ή δουλευει???
Το οτι ειναι της αντιπροσωπειας δε μου λεει τιποτα... εχω γνωρισει κατι "ξεφτερια" στις αντιπροσωπειες.....
Δεν έχεις άδικο και η αλήθεια είναι ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου κυρίως λόγω του ότι δε μου δίνει σαφή απάντηση.
Από την άλλη αν θεωρήσουμε (δική μου υπόθεση αυτή) ότι η αντλία όντως δουλεύει ενώ το αμάξι χρησιμοποιεί υγραέριο, η βενζίνη κατά κάποιο τρόπο δείχνει ότι "κάνει βόλτες" χωρίς όμως ποτέ να ψεκάζεται για καύση στον κινητήρα και κατά συνέπεια πάλι υποθέτω, η βενζίνη "κάθεται" στο ίδιο σημείο χωρίς να κυκλοφορεί με συνέπεια να υπάρχουν πιθανόν επικαθίσεις βρομιάς στο όλο κύκλωμα.
Και κάνω αυτή την υπόθεση επειδή στο παρελθόν στο παλιό αμάξι, έχω πάρει αντλία στο χέρι από φθηνό-βρώμικο καύσιμο, όπου η μισή ήταν μπουκωμένη λάσπη και δεν είχα αέριο τότε.