Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εγκατάσταση LPG σε HYUNDAI H1

Re: Έρευνα αγοράς για εγκατάσταση LPG

Δημοσίευσηαπό motplast » Παρ 23 Δεκ, 2011 22:56

παιδια καλησπερα
ευχαριστω πολυ για την επιδειξη των συστηματων σας.
ομως η μεταξυ σας αντιπαραθεση δε με βοηθαει και πολυ.
τα BTC,FBI,CIA,NCIS μου θυμιζουν αρχικα υπηρεσιων και τιποτα παραπανω.
θα ηθελα λοιπον να ειστε λιγο πιο συγκεκριμενοι στο τι προτεινετε για να μπορεσω να καταληξω καπου.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1.
για κινητηρα 2.400cc που βγαζει 138 αλογα ,το συνεργειο hyundai που πηγαινω βαζει landirenzo omegas 777 ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΕΡΑ, αλλά προσθετα.
τιμη με φπα,γεματο ρεζερβουαρ,θηκη ρεζερβας,αμαξι αντικαταστασης,χαρτια,κτεο,12 ατοκες 1700 ευρω.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2.
αλλο συνεργειο hyundai προτεινει zavoli ΜΕ ΛΑΔΙΕΡΑ ολα τα αλλα ιδια, αλλα χωρις ρεζερβουαρ και θηκη ρεζερβας, 12 ατοκες1400 ευρω.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 3.
ανεξαρτητος εγκαταστατης προτεινει lovato ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΕΡΑ με φπα,χαρτια ,κτεο,4 ατοκες 1100 ευρω.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
ο πρωτος λεει οτι μονο με το omegaς θα πηγαινει καλα, ενω αν βαλει το evo με 1300 ευρω δεν θα πηγαινει.
ο τελευταιος λεει οτι το συστημα του ειναι το ιδιο αποτελεσματικο αλλα λογω κρισης εχει χαμηλες τιμες.
ΕΡΩΤΗΣΗ.
απο οτι καταλαβα ολα κανουν ,αλλα πως ξερω αν το φθηνο εχει αποδοση ή το ακριβο πουλαει ονομα.
motplast

Δημοσιευσεις: 4

Re: ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ LPG

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 24 Δεκ, 2011 00:18

maevius έγραψε:Φιλε datηens αν διαβάσεις τα 100 τελευταία σου post (τελέιως φιλικά) πασχίζεις πάρα πολύ να πείσεις εμάς ( και ίσως και εσένα) ότι το prins είναι το καλύτερο (ολλαδικό κλπ κλπ και μπεκ κλπ κλπ). Επειδή λοιπόν μένω Γιάννενα (το λέω για να καταλάβεις ότι είμαι πολύ κοντα στον εισαγωγέα) και έχω δει πάνω από 200 εγκαταστάσεις prins (φοράνε συγγενείς μου φίλοι κλπ) σε διαβεβαιω ότι δνε έιναι και τίποτα φοβερό σε σχέση με τα (αξιοπρεπή και επώνυμα)ιταλικά κιτ.Επίσης έχω ιδία άποψη για κάψιματα βαλβίδων και αντλίών βενζίνης σε τέτοιο σύστημα και με λαδιέρα jml. Και μάλιστα πήγα Θεσσαλονίκη να το βάλω ενώ πιο εύκολο ήταν για μένα όπως καταλαβαίνεις να το βάλω Γιάννενα (ακριβότερο βέβαια) αλλά με αυτά που ξέρω και είδα αποφάσισα να μην το βάλω. Τα λεφτα για το prins είναι πάρα πολλά για αερίου ψεκασμού, και μάλιστα όταν ένα αυτοκίνητο δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο (κοινός κινητήρας όχι τουρμπατος fsi tsi κλπ). Καλό το prins δεν λέω αλλά μην ακυρώνετε τα ιταλικά (τα οποία χρησιμοποιούν οι γερμανοί στα εργοστασιακά τους (πχ opel) και μην δημιουργείτε εντυπώσεις στον κόσμο με κοκορομαχίες τύπου ποιος την έχει πιο μεγάλη...............γιατί δεν μας λέει κανείς γιατί η prins βάζει λαδιέρες σε όλα τα ατμοσφαιρικά; Για το κέρδος από το λαδάκι ή γιατί χρειάζεται;;;;;;;;Γιατί όταν ρωτάς στον Φαρμάκη σου λένε να μην ανεβάζεις πολλές στροφές στην εγνατία και ότι το υγραέριο είναι για οικονομία και όχι για σκίσιμο; Αν είναι έτσι γιατί να βάλω με 1800 ευρώ και όχι με 1200 για την ίδια δουλειά;;; Γιατί αυτοκίνητα με prins φορεμένο είχαν προβλήματα; Αστοχία υλικου- λάθος εγκατάσταση - ρύθμιση ή κάτι άλλο;;;; Αφήστε λοιπόν τον κόσμο να κρίνει γιατί όλοι αμα αρχίσουμε να λέμε για τα κιτ μας πόσο υπέροχα είναι θα χάσουμε την ουσία. Χωρίς παρεξήγηση και φιλικά.

Πολλα τα 1250 ευρω που κάνει το σύστημα για το δικό σου αμάξι ; Με την Λιπανση ; Με τον ΦΠΑ ; Αν δεν κάνω λάθος έχεις ένα ΟΠΕΛ insignia 1,8 τουρμπο ; Τώρα αυτα που λες τα ακούω βερεσε φιλικά πάντα προβλήματα με πρινς σε σωστή εγκατάσταση δύσκολα αν οχι απιθανο να δεις. Κοίτα στην Γερμανία που όλοι VW mercedes opel βάζουν στις αντιπροσωπιες μόνο prins google.αρισε. Prins LPG στο google.de ......... και το λέω με 30000 χιλ με 2 συστηματα ένα prins και ένα brc η Μέρα με την Νύχτα....... τώρα όσο αναφορά τα πόστ μου ναι έχει να κάνει με οτι εδω μέσα πριν ένα χρόνο είμασταν 3 και ο κούκος χωρίς γνώση επί του θέματος σήμερα έχω δει 30-50 συστηματα και μπορώ να κρίνω την ποιότητα των υλικών !!!

Σε λίγο θα στο αποδείξω γιατί η prins είναι η μοναδική στα συστηματα της όπου οι υπόλοιποι απλα κοιτούν !!!! Φιλικά πάντα
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 24 Δεκ, 2011 01:52

Για αυτό το λόγο όπου σχεδόν όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά εταιρία που παρέχει σύστημα κατασκευασμένο ειδικά για ένα τέτοιο κινητήρα hemi 5.7 και hemi 6.1 (Grand cherokee SRT ) και που δίνει μέχρι και την τελευταία βίδα λαμα σωλήνα καλωδια κτλ για τοποθέτηση εργοστασιακής μορφής και κλειδωμένο λογισμικό λειτουργίας ΦΙΛΙΚΆ ΠΑΝΤΑ

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
dathens

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 24 Δεκ, 2011 08:26

Δεν σου ζήτησα να αποδείξεις τίποτα ρε dathens. Και επειδή έβγαλε κιτ dedikated για το θηρίο π΄ρπει εγώ στο 1800 μου να βάλω το ίδιο;;;;; Το ότι η opel στα ργοστασιακά βάζει landi renzo το προσπέρασες........γιατί δεν βάζει prins αφού είναι τόσο καλύτερα; Με το landi θα βγάλουν πρόβλημα δηλαδη; Είναι τόσο κατώτερα ποιοτικα;;;;;;;; Και αυτοί είναι άσχετοι και κακώς δεν μας ρώτησαν ........ Το αμάξι μου είμαι 1,8 ατμόσφαιρα απο την πρώτη μέρα χωρις πρόβλημα, η ποιότητα των υλικών είναι άριστη αν και όχι prins!!!!!!! (Δεν χρειάζεται και πολύ προσπάθεια για να διαπιστώσεις αν μια εγκατάσταση είναι καλή και στο ΚΤΕΟ το ίδιο μου είπαν) όσο για την λαδιέρα (το λέει και στη υπογραφή μου) θεωρώ ότι είναι φάρμακο για πάσα νόσο και πάσα μ.........Κάτι σαν το νερό του καματερού. Εμένα δεν με πείθεις γιατί έκεί που μένω βλέπω και έχω δική μου κρίση. Από το google και από τα φορουμ πέρνουμε όλοι πληροφορίες και αξιολογούμε και σε συνδιασμό με έρευνα αγοράς και ερωτήσεις εμπειρίες αξιολογούμε. Ούτε το θέμα μου είναι μόνο τα χρήματα. Μίλησα για προβλήματα, λαδιέρες κλπ. Δεν σε παρεξηγω που προσπαθείς τόσο πολύ να μας πείσεις ότι το σύστημα αυτό είναι το καλύτερο'', άλλωστε είναι χαρακτηριστικό της φυλής μας οι αντιπαραθέσεις τύπο "Το δικό μου είναι καλύτερο. όσο για τα υπόλοιπα συστηματα δεν θα κάτσω να εκθειάσω ή να ακυρώσω κανένα γιατί το κυριότερο πρόβλημα στην Ελλάδα με το υγραέριο δεν είναι η ποιοτητα των κιτ (κατα βάση). Είναι οι λάθος ρυθμίσεις του κάθε τυχάρπαστου μπαρμπα μήτσου πρώην ψυγειά που με ένα σεμινάριο έγινε εξπερ στο υγαέριο............ Και που να ξέρω το brc που μου γράφεις σε σύγκριση με το prins με τα 30.000 χλμ τι ρυθμίσεις και τι εγκατάσταση από ποιόν μπαρμπα μήτσο είχε γίνει για να κρίνω..........Και το πρώτο μέλημα του παιδιού που ξεκίνησε το thread πρέπει να είναι αυτό. Και αυτό διαπιστώνεται μόνο συζητώντας και ψάχνοντας ανθρώπους που έκαναν εγκατάσταση στον χ εγκαταστάτη και σου λένε αν έχουν ή δεν έχουν προβλήματα μετά από έυλογο αριθμό χλμ.και φυσικά στο φόρουμ αυτό. Αλλά οι κορώνες τύπου ''Κορυφαίο σύστημα είναι μόνο το δικό μου γιατί μπλα μπλα μπλα μπλα''.....μπερδεύουν δεν βοηθουν...........
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 24 Δεκ, 2011 11:17

Ρε συ δεν είπα οτι τα αλλα είναι καλά υπάρχουν εξαιρετικά συστηματα απο όλες τις εταιρίες ladi brc lovato ακόμα και πολυ ωραία πολωνικα έχω δει με περιποιημενες εγκατάστασεις και η ΟΠΕΛ μια χαρα σύστημα βάζει .. Είπα οτι θα μπορούσες και ΕΣΥ στο αμάξι σου να βάλεις σημερα με 1000 + φπα ευρω ένα σύστημα της pris σχεδόν όσο τα καλα ιταλικά και να είναι ποιοτικά εξ ίσου καλό πάντα παίζει ρόλο ο εγκαταστατης αυτο που είπα είναι οτι θεωρώ κορυφαίο ένα σύστημα το οποίο δεν σε απασχολεί ποτέ το βαλες έφυγες το ξέχασες δεν ξαναβλεπεις τον εγκαταστατη !!!
dathens

Δημοσίευσηαπό motplast » Κυρ 25 Δεκ, 2011 23:58

ΠΑΙΔΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΜΕ ΦΩΤΙΣΑΤΕ
motplast

Δημοσιευσεις: 4

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Hyundai