οσο περισσοτερος αερας τοσο χειροτερο (κατα τον συλλογισμο μου)...
drazil7 έγραψε:Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...εχω ενα θεματακι να μοιραστω μαζι σας και ελπιζω καποιος να μπορεσει να με βοηθησει μιας και δεν βγαζω ακρη με τον μηχανικο μου. εχει να κανει με την καταναλωση του υγραεριου ....συγκεκριμενα μιλαμε για κιτ tartarini σε ford focus 1.4 με δεξαμενη 46 αρα (φουλαρω με 41-42). Με 41 λοιπο lt κανω 380-400 χιλ. μου φανηκανε λιγα καξ αρχησε το ψαξιμο..αρχικα ηθελα να δω τι κανω με βενζινη...με 40 euro-25 lt κανω 350 χλμ..τουτεστιν κοντα στα στα 7.1/100 σε σχεση με τα σχεδον 11lt/100klm του υγραεριου...οποτε λεω εχουμε προβλημα.μετα απο την αναφορα του προβληματος ο μηχανικος που το εγκετεστησε το ελενξε χωρις ,οπως ειπε να βρει κατι μεμπτο και με παρεπεμψε στην κακη ποιοτητας υγραεριου αλλα και τις χαμηλες εξωτερικες θερμοκρασιες....δηλ με το κρυο εχουμε μεγαλυτερη καταναλωση;Τελευταια εμαθα οτι και η αποσταση μεταξυ μπεκ και βαλβιδων επιραεζει την καταναλωση....λετε να εχει κανει καμια στραβη και προσπαθει να την περασει ετσι; Και ο λογος που το λεω ειναι γιατι η συνδεση των ακροφυσιων του υγραεριου εχει γινει με τρυπημα της κεφαλης...οποτε οποιοδηποτε λαθος εκει θα σημαινει εαν δεν κανω λαθος κσι αντικατασταση κεφαλης και για να το αποφυγει με εχει φλομωσει στο ψεμα.......HEEEEELP
SUZUKISWIFT έγραψε:ΕΓΩ ΜΕ 75 ΛΙΤΡΑ ΒΓΑΖΩ 800 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες
|
|
|