tsopirs έγραψε:Ετσι γιατι οταν η Ιταλοι ειχανε Αεριο η Ολανδοι ουτε Βενζινη δεν ειχανε
tsopirs έγραψε:Ετσι γιατι οταν η Ιταλοι ειχανε Αεριο η Ολανδοι ουτε Βενζινη δεν ειχανε
astragjtg έγραψε:tsopirs έγραψε:Ετσι γιατι οταν η Ιταλοι ειχανε Αεριο η Ολανδοι ουτε Βενζινη δεν ειχανε
Ειχανε τα αγροκτήματα AROSA και πολλες μικρες ολλανδέζες...που το βαζεις αυτο ???
DaKancho έγραψε:Παιδιά γιατί δεν κλείνετε ένα ραντεβού να λύσετε το θέμα ...χειρωνακτικά;
πάρε τον πνεύμονα σου τα μπεκ σου και έλα !! Δεν τσακωνοματε ανταλλασουμε απόψεις δυνατά Φωνάζονταςtsopirs έγραψε:Προφανως ολοι εμεις δεν ξερουμε,ουτε οι Ιταλοι...Ξερουνε οι Ολανδοι...Μα μου συγκρινεται ποιοτητα τωρα;;;Παντως εμενα το Ιταλικο μου τα παει αιμα τα 200αλογακια μου...Τοσο γρηγορα που ουτε το αμαξι δεν βλεπεις,ποσο καν την ποιοτητα...
ΑΝ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ειναι ΓΤΠ και Διαστημικη τεχνολογια να εχεις δεν σωζεσαι...
http://www.youtube.com/watch?v=4g7wAJ_3 ... re=related Αυτο το αμαξακι εχει πολλες χιλιαδες χιλιομετρα tartarini,ειναι Ιαπωνικο χωρις Λυπανση και το αμαξι δουλευει συνεχεια 8500σαλ...Πολλες κοντρες..Αν ψαξεις την εταιρια θα δεις αμαξι προπολεμικο με της μπουκαλες στον ουρανο,υπαρχουνε βεβαια και κατι supra twin turbo και κατι Lexus Mε πολλα αλογακια...Ετσι γιατι οταν η Ιταλοι ειχανε Αεριο η Ολανδοι ουτε Βενζινη δεν ειχανε

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες
|
|
|