Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Υγραεριοκίνηση και πιθανή καταστροφή του καταλύτη λόγω μη σω

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Υγραεριοκίνηση και πιθανή καταστροφή του καταλύτη λόγω μ

Δημοσίευσηαπό kostaslpg » Τρί 10 Ιαν, 2012 21:08

Συμφωνώ οτι η εγκατάσταση είναι το 75% της συνταγής
Τελευταία επεξεργασία από kostaslpg και Σάβ 14 Ιαν, 2012 05:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
kostaslpg

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τρί 10 Ιαν, 2012 21:58

Προφανως ολοι εμεις δεν ξερουμε,ουτε οι Ιταλοι...Ξερουνε οι Ολανδοι...Μα μου συγκρινεται ποιοτητα τωρα;;;Παντως εμενα το Ιταλικο μου τα παει αιμα τα 200αλογακια μου...Τοσο γρηγορα που ουτε το αμαξι δεν βλεπεις,ποσο καν την ποιοτητα...
ΑΝ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ειναι ΓΤΠ και Διαστημικη τεχνολογια να εχεις δεν σωζεσαι...

http://www.youtube.com/watch?v=4g7wAJ_3 ... re=related Αυτο το αμαξακι εχει πολλες χιλιαδες χιλιομετρα tartarini,ειναι Ιαπωνικο χωρις Λυπανση και το αμαξι δουλευει συνεχεια 8500σαλ...Πολλες κοντρες..Αν ψαξεις την εταιρια θα δεις αμαξι προπολεμικο με της μπουκαλες στον ουρανο,υπαρχουνε βεβαια και κατι supra twin turbo και κατι Lexus Mε πολλα αλογακια...Ετσι γιατι οταν η Ιταλοι ειχανε Αεριο η Ολανδοι ουτε Βενζινη δεν ειχανε
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 10 Ιαν, 2012 22:24

tsopirs έγραψε:Ετσι γιατι οταν η Ιταλοι ειχανε Αεριο η Ολανδοι ουτε Βενζινη δεν ειχανε

Ειχανε τα αγροκτήματα AROSA και πολλες μικρες ολλανδέζες...που το βαζεις αυτο ??? :lol:
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 10 Ιαν, 2012 23:24

Χωρίς να θέλω να μπω στην αντιπαράθεση "το δικό μου είναι το καλύτερο - καλύτερο από το δικό σου" απλά θα εκφράσω την άποψη μου για

tsopirs έγραψε:Ετσι γιατι οταν η Ιταλοι ειχανε Αεριο η Ολανδοι ουτε Βενζινη δεν ειχανε

Έχω να πω ότι σίγουρα η τεχνογνωσία αποκτάτε με τα χρόνια, σίγουρα όμως η έρευνα και οι επενδύσεις σε αυτήν πιστεύω είναι σημαντικότερη. Εννοώ δηλαδή ότι σίγουρα οι Ολλανδοί έχουν επενδύσει σοβαρά ποσά και έχουν αναπτύξει κορυφαία τεχνολογία. Σύγκρινε πχ την υλοποίηση του υγρού ψεκασμού από την Icom και την Vialle. Γιατί δεν αναπτύσουν και άλλες εταιρείες υγρό ψεκασμό; Σίγουρα εμπλέκονται και πνευματικά δικαιώματα στις πατέντες αλλά και το κόστος της έρευνας πιστεύω είναι απαγορευτικό για αρκετές εταιρείες. Αυτό δεν σημαίνει ότι ότι και στα αερίου δεν υπάρχει εξέλιξη , απλά λέω ότι οι Ολλανδοί παρόλο που έχεις δίκιο ότι δεν είναι τόσο παλιοί πιστεύω ότι είναι μάλλον πρωτοπόροι. Και στο λέω εγώ που δεν έχω Ολλανδικό .
Αυτά 8-)
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Τετ 11 Ιαν, 2012 00:11

Παιδιά γιατί δεν κλείνετε ένα ραντεβού να λύσετε το θέμα ...χειρωνακτικά;
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 11 Ιαν, 2012 00:26

Οι ολλανδοι εχουν αναδειξει τα συστηματα τους σε κορυφαια για τους εξης λογους. Αριστη ποιοτητα υλικων, ατελειωτη ερευνα για να βγαλουν ενα αριστο προιον, σοβαρα stantarts για την επιλογη αντιπροσωπων(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολοι οσοι παρουσιαζονται)και για την εκπαιδευση τους στην χωρα τους, απιθανο after sail servise (οχι μονο απο τους εδω αντιπροσωπους αλλα και απο τους ιδιους σε απευθειας επικοινωνια...ενω αλλοι απαξιουν να απαντησουν στον πελατη που προτημησε το προιον τους..), προθυμια να λυσουν καθε προβλημα ή ιδιαζουσες περιπτωσεις και άλλα. Με λιγα λογια στηρίζουν το προιον τους με καθε δυνατο τροπο.
Φυσικα και υπαρχουν και αλλες εταιριες το ιδιο σοβαρες αλλα κατα την γνωμη μου οι ολλανδοι ειναι (εστω και λιγο)ενα βημα μπροστα οσον αφορα το lpg.

OFF TOPIC
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 11 Ιαν, 2012 02:10

astragjtg έγραψε:

Ειχανε τα αγροκτήματα AROSA και πολλες μικρες ολλανδέζες...που το βαζεις αυτο ??? :lol:

Οτι γράφουμε με στοιχεία 25 χρόνια εμπειρίας παραγωγής και ανάπτυξης

http://www.prinsautogas.com/en/company/ ... ut_us.html
Prins Autogassytemen BV, a group company of SHV Energy, has been a world leader in the development of alternative fuel systems for more than 25 years. It has acquired a reputation of excellence for providing its OEM, Country Importers and after market customers with cost-effective and innovative solutions for the wide range of engine types available on the market today.
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 11 Ιαν, 2012 02:12

DaKancho έγραψε:Παιδιά γιατί δεν κλείνετε ένα ραντεβού να λύσετε το θέμα ...χειρωνακτικά;

Συμφωνώ :(( :(( πάρε τον πνεύμονα σου τα μπεκ σου και έλα !! Δεν τσακωνοματε ανταλλασουμε απόψεις δυνατά Φωνάζοντας
dathens

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 11 Ιαν, 2012 02:21

tsopirs έγραψε:Προφανως ολοι εμεις δεν ξερουμε,ουτε οι Ιταλοι...Ξερουνε οι Ολανδοι...Μα μου συγκρινεται ποιοτητα τωρα;;;Παντως εμενα το Ιταλικο μου τα παει αιμα τα 200αλογακια μου...Τοσο γρηγορα που ουτε το αμαξι δεν βλεπεις,ποσο καν την ποιοτητα...
ΑΝ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ειναι ΓΤΠ και Διαστημικη τεχνολογια να εχεις δεν σωζεσαι...

http://www.youtube.com/watch?v=4g7wAJ_3 ... re=related Αυτο το αμαξακι εχει πολλες χιλιαδες χιλιομετρα tartarini,ειναι Ιαπωνικο χωρις Λυπανση και το αμαξι δουλευει συνεχεια 8500σαλ...Πολλες κοντρες..Αν ψαξεις την εταιρια θα δεις αμαξι προπολεμικο με της μπουκαλες στον ουρανο,υπαρχουνε βεβαια και κατι supra twin turbo και κατι Lexus Mε πολλα αλογακια...Ετσι γιατι οταν η Ιταλοι ειχανε Αεριο η Ολανδοι ουτε Βενζινη δεν ειχανε

Τώρα έπεσες στη περίπτωση το αγαπημενο μου αμάξι δεν είναι το infinity γιαπωνεζικο ανήκει στην Nissan η εταιρία και είναι αμερικανικό απο αμερικανική ετσιρια όπου σε κανένα αμερικανικο δεν χρειαζετε Λαδιερα λόγω οτι είναι αθανατα μεταλα ..... Και αντεxoυν 10 εκατ χιλιόμετρα με LPG !!!

Για θυμησου Εικόνα
dathens

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 11 Ιαν, 2012 07:36

Aν και έχω καταλήξει ότι δεν πρόκειται να καταλάβεις......για τις black list της prins θα μας πεις τίποτα;;;;;;;;;;;;;;;;; Για την λαδιέρα που βάζουν σε όλα τα ατμοσφαιρικά;;;;;;;;;;;;;; για αυτό που σου έγραψε στο άλλο φόρουμ ο Βατσός για το vallve care;;;;;;;;;; Και το κερασάκι έλα Γιάννενα καμμια μέρα να σου δείξω 2-3 κορυφαίες ποιοτικές βλάβες. Για τις εταιρίες (και Γερμανικές) που βάζουν ιταλικά κιτ στα εργοστασιακά τους;;;;;;;;;; και μη μου απαντήσεις εκεί ότι τα ρυθμίζουν σωστα......................... για ποιότητα υλικών μας λες συνέχεια. Αυτά δεν είναι ποιοτικά και οι εταιρίες είναι μακάκες που τα βάζουν. Βόηθα τον κόσμο και άσε τις κορώνες και την προπαγάνδα..........................
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες