AKLONITOS έγραψε:Χαιρετώ και εγώ!!!
Με λένε Λεωνίδα και είμαι σε φάση ψαξίματος για να γίνω υγραεριοκίνητος από τον Αύγουστο και μετά...
Δεν βιάζομαι γιατί περιμένω πρώτα να γεννηθεί το δεύτερο παιδί μας. Τώρα πιθανό να απορήσει κανείς με το σκεπτικό μου αλλά θα του το ξεκαθαρίσω αμέσως. Η αναμονή είναι για καθαρά οικονομικούς λόγους. Δεν είναι ποτέ κανένας σίγουρος για το τί θα αντιμετωπίσει σε μία γέννα, οπότε καλό είναι να μην σε βρίσκει και με αποδυναμωμένο πορτοφόλι...
Τα λέμε!!!
astragjtg έγραψε:AKLONITOS έγραψε:Χαιρετώ και εγώ!!!
Με λένε Λεωνίδα και είμαι σε φάση ψαξίματος για να γίνω υγραεριοκίνητος από τον Αύγουστο και μετά...
Δεν βιάζομαι γιατί περιμένω πρώτα να γεννηθεί το δεύτερο παιδί μας. Τώρα πιθανό να απορήσει κανείς με το σκεπτικό μου αλλά θα του το ξεκαθαρίσω αμέσως. Η αναμονή είναι για καθαρά οικονομικούς λόγους. Δεν είναι ποτέ κανένας σίγουρος για το τί θα αντιμετωπίσει σε μία γέννα, οπότε καλό είναι να μην σε βρίσκει και με αποδυναμωμένο πορτοφόλι...
Τα λέμε!!!
Καλως ηλθες φιλε και η ωρα η καλη....
Παντα.....ΑΚΛΟΝΙΤΟΣ !!!!!!
AKLONITOS έγραψε:Χαιρετώ και εγώ!!!
Τα λέμε!!!
DiagnoSpecials έγραψε:Χαιρετώ όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο forum και συγχαρητήρια για αυτήν την προσπάθεια.
Εμείς αντιπροσωπεύουμε πολωνικά συστήματα υγραερίου (Techgas) στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες
|
|
|