Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καλωσόρισμα νέων μελών...

Καλωσόρισμα νέων μελών...Γνωριμία!

Re: Καλωσορισμα νεων μελων...

Δημοσίευσηαπό rebel » Κυρ 20 Μαρ, 2011 12:17

Καλως σας βρηκα και γω με την σειρα μου ειμαι κατοχος ενα Kia pro-ceed και βρισκω πολυ ενδιαφερον το forum μιας για μας το lpg ειναι κατι καινουργιο Προσωπικα εγω το εχω λιγες μερες με 300χλ λειτουργιας
ΚΙΑ Pro-ceed 1.6cc
rebel

Δημοσιευσεις: 123

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Κυρ 20 Μαρ, 2011 12:24

Καλως ηλθατε παιδες :D
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Άλλος ένας αεριοπροωθούμενος !!

Δημοσίευσηαπό filos » Δευτ 21 Μαρ, 2011 22:09

Γειά σας και από εμένα. Το όνομά μου Γιάννης.
Κάτοχος LADA NIVA και ήδη αεριοπροωθούμενος εδώ και 10 μήνες, με 20.000 χιλιόμετρα εμπειρίας.
Αρκετά ευχαριστημένος με αυτήν την επιλογή μου. Πήρα μία γερή ... οικονομική ανάσα !!

Επειδή έψαχνα στο διαδίκτυο για πληροφορίες, χάρηκα πολύ που ανακάλυψα ένα forum που ασχολείται με το αντικείμενο που μ' ενδιαφέρει προς το παρόν: την υγραεριοκίνηση.

Επειδή έχω αρκετό διάβασμα να ρίξω στο forum,
πιστεύω πως θα πάρω πάρα πολλές πληροφορίες που θα διευρύνουν τις γνώσεις μου.

Πάντως ένα έχω να πω για αρχή, μετάνιωσα και εγώ που δεν είχα κάνει το NIVA αεριοπροωθούμενο εδώ και τέσσερα χρόνια, από τότε που το αγόρασα.
Να μην ξεχάσω ... να συνεχίζω να ζω ... !!!
Άβαταρ μέλους
filos

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό AKLONITOS » Τετ 23 Μαρ, 2011 11:51

Χαιρετώ και εγώ!!!
Με λένε Λεωνίδα και είμαι σε φάση ψαξίματος για να γίνω υγραεριοκίνητος από τον Αύγουστο και μετά...
Δεν βιάζομαι γιατί περιμένω πρώτα να γεννηθεί το δεύτερο παιδί μας. Τώρα πιθανό να απορήσει κανείς με το σκεπτικό μου αλλά θα του το ξεκαθαρίσω αμέσως. Η αναμονή είναι για καθαρά οικονομικούς λόγους. Δεν είναι ποτέ κανένας σίγουρος για το τί θα αντιμετωπίσει σε μία γέννα, οπότε καλό είναι να μην σε βρίσκει και με αποδυναμωμένο πορτοφόλι...

Τα λέμε!!!
AKLONITOS

Δημοσιευσεις: 20

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 23 Μαρ, 2011 12:05

AKLONITOS έγραψε:Χαιρετώ και εγώ!!!
Με λένε Λεωνίδα και είμαι σε φάση ψαξίματος για να γίνω υγραεριοκίνητος από τον Αύγουστο και μετά...
Δεν βιάζομαι γιατί περιμένω πρώτα να γεννηθεί το δεύτερο παιδί μας. Τώρα πιθανό να απορήσει κανείς με το σκεπτικό μου αλλά θα του το ξεκαθαρίσω αμέσως. Η αναμονή είναι για καθαρά οικονομικούς λόγους. Δεν είναι ποτέ κανένας σίγουρος για το τί θα αντιμετωπίσει σε μία γέννα, οπότε καλό είναι να μην σε βρίσκει και με αποδυναμωμένο πορτοφόλι...

Τα λέμε!!!

Καλως ηλθες φιλε και η ωρα η καλη....

Παντα.....ΑΚΛΟΝΙΤΟΣ !!!!!! :thumbup:
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό AKLONITOS » Τετ 23 Μαρ, 2011 16:46

astragjtg έγραψε:

Τα λέμε!!!

Καλως ηλθες φιλε και η ωρα η καλη....

Παντα.....ΑΚΛΟΝΙΤΟΣ !!!!!! :thumbup:

Ευχαριστώ!
Όσον αφορά το AKLONITOS προσπαθώ να το εφαρμόζω ειδικά όταν κάτι αφορά ηθική και αρχές, σε άλλους τομείς πιστεύω ότι θα πρέπει να ζυγίζουμε κάθε φορά τα πράγματα, γιατί τα πάντα αλλάζουν οπότε δεν θα πρέπει κάποιος να είναι "κολλημένος" σε κάτι αλλά να έχει και το στοιχείο της ευελιξίας.
AKLONITOS

Δημοσιευσεις: 20

Δημοσίευσηαπό Tzelar » Πέμ 24 Μαρ, 2011 01:41

Τα λέμε!!!

ΑKLONITE ...... και εγώ μαζί σου . Υγραέριο περνάς όποτε θέλεις . Παιδιά δεν είναι εύκολο να κάνεις !!!!!!
Tzelar

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό DiagnoSpecials » Πέμ 24 Μαρ, 2011 16:52

Χαιρετώ όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο forum και συγχαρητήρια για αυτήν την προσπάθεια.

Εμείς αντιπροσωπεύουμε πολωνικά συστήματα υγραερίου (Techgas) στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Άβαταρ μέλους
DiagnoSpecials
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό LPGhostWriter » Πέμ 24 Μαρ, 2011 19:39

Εχουμε πολλους νεους επισκεπτες τελευταια!
Καλως ορισατε :clap: :clap:
LPGhostWriter
Διαχειριστής

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό LPGhostWriter » Πέμ 24 Μαρ, 2011 19:42

DiagnoSpecials έγραψε:Χαιρετώ όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο forum και συγχαρητήρια για αυτήν την προσπάθεια.

Εμείς αντιπροσωπεύουμε πολωνικά συστήματα υγραερίου (Techgas) στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Καλως ηρθατε στην παρεα μας.
Το θεμα σας μεταφερθηκε απο τις αγγελιες στις παρουσιασεις εταιριων-εγκαταστατων, οπου φιλοξενουνται ολοι οι επαγγελματιες του χωρου.
Αν θελετε μπορειτε να μας αναλυσετε περισσοτερο την εταιρεια σας μεσα στο θεμα αυτο.

Ο διαχειριστης
LPGhostWriter
Διαχειριστής

Δημοσιευσεις: 201

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ξεκινώντας...

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες