Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Hyundai Tucson 2.0

Re: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ

Δημοσίευσηαπό gdro » Παρ 27 Ιαν, 2012 19:27

καλησπέρα,

μόλις σήμερα έβαλα στοTucson μου (μοντέλο 2009) το σύστημα brc plug n drive στην lpgas. Οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές. Ο Χρήστος είναι πολύ καλά κατιρτισμένος και η δουλειά είναι κέντημα. Στο δρόμο δεν είδα καμία διαφορά μεταξύ βενζίνης και υγραερίου στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα brc στην lpgas.
Tucson 2.0 με BRC PnD από LpGas
gdro

Δημοσιευσεις: 11

Δημοσίευσηαπό CONTRA1058 » Παρ 27 Ιαν, 2012 19:31

ευχαριστω για την ενημερωση και εγω για εκει βαδιζω αλλα μου κανει εντυπωση που δεν το προτεινει το κιτ της brc αν θελεις μου λες και με τη τιμη το εβαλες
ευχαριστω
hundai tuscon prins VSI-2.0 by qgas
CONTRA1058

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 28 Ιαν, 2012 00:52

Εγω δεν μπορω να σε βοηθήσω γιατι θα φωνάξουν εδω μέσα έχω και τα δυο συστηματα εγκατεστημενα σε ένα ford connect 1,8 με 25.000 χιλ με LPG και συνολικά 105.000 χιλ και ένα ml 350 με prins Vsi με 30.000 χιλ με LPG και συνολικά 90.000 χιλ

Το brc εγκαταστάθηκε στον κοντογουλιδη Χαϊδάρι
Το prins στα Γιάννενα στον Φαρμάκη ..

Η διάφορα των συστημάτων είναι ακριβώς η διάφορα tuscon - ml 350 Mercedes και τα δυο πανε καλα στο δρόμο και καλα στο χώμα κτλ.
Διαφέρουν στην πιοτητα και στην απόδοση σε γενικές γραμμές , αλλά δουλεύουν καλα και τα δυο ... όπως όμως συμβιβάζεται κάποιος .......με κάποια σκέρτσα του brc στα απότομα στα γύρισματα σε βενζίνη ψηλά με φορτίο ( κλούβα γάρ μεταφέρει πράγμα ) κάτι που ούτε κατα διάνοια δε συμβαίνει στο prins με η χωρίς φορτίο ..

Έχουν και διάφορα τιμής νομίζω το prins είναι αρκετα πιο ακριβό εκτός αν πέσεις σε προσφορές ...

Με το prins δύσκολα θα ξαναδεις τον μάστορα με το brc δεν βλέπω διορθώσεις παρα τις 6 επισκέψεις ( συντομα 7 ) νέα Σμύρνη Χαϊδάρι !!!

Φυσικά ο εγκαταστατης το παν αυτα που ακούω περί τακτοποίημενης δουλειάς κτλ το θεωρω αυτονόητο και ειδικα στη prins fgas.eu & Qgas.gr δεν υπάρχουν μη τακτοποιημένες αν δείτε τα σχέδια εγκατάστασης για όλα τα αυτοκίνητα της PRINS και ο μάστορας διαβάζει το σχέδιο !!!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Σάβ 28 Ιαν, 2012 09:58

dathens έγραψε:
Η διάφορα των συστημάτων είναι...

... brc εγκαταστάθηκε στον κοντογουλιδη Χαϊδάρι
... prins στα Γιάννενα στον Φαρμάκη ..

Κι εγώ αυτή τη διαφορά βλέπω.

dathens έγραψε:

...με το brc δεν βλέπω διορθώσεις παρα τις 6 επισκέψεις ( συντομα 7 )...

Οι αρχαίοι έλεγαν "το δις εξαμαρτείν ...", εσύ γιατί ξαναπηγαίνεις εκεί; Περιμένεις μήπως τους έρθει η επιφοίτηση ας πούμε;
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 28 Ιαν, 2012 12:08

DaKancho έγραψε:
dathens έγραψε:
Η διάφορα των συστημάτων είναι...

... brc εγκαταστάθηκε στον κοντογουλιδη Χαϊδάρι
... prins στα Γιάννενα στον Φαρμάκη ..

Κι εγώ αυτή τη διαφορά βλέπω.

dathens έγραψε:

...με το brc δεν βλέπω διορθώσεις παρα τις 6 επισκέψεις ( συντομα 7 )...

Οι αρχαίοι έλεγαν "το δις εξαμαρτείν ...", εσύ γιατί ξαναπηγαίνεις εκεί; Περιμένεις μήπως τους έρθει η επιφοίτηση ας πούμε;

το συστημα ειναι ακόμα στην εγγυηση φιλε μου δεν εχω αλλη επιλογή οι δοσεις τρεχουν
dathens

Δημοσίευσηαπό LPGas » Σάβ 28 Ιαν, 2012 12:22

CONTRA1058 έγραψε:ευχαριστω για την ενημερωση και εγω για εκει βαδιζω αλλα μου κανει εντυπωση που δεν το προτεινει το κιτ της brc αν θελεις μου λες και με τη τιμη το εβαλες
ευχαριστω

Φυσικά και προτείνουμε το BRC για το Tucson, και συγκεκριμένα το PLUG & DRIVE αν επιθυμείς το καλύτερο για το αυτοκίνητο σου. Με την τοποθέτηση μας δουλεύει πραγματικά όπως στη βενζίνη και κυρίως απροβλημάτιστα! ;)
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 29 Ιαν, 2012 00:54

Σήμερα παρελήφθη απο συγγενικό μου πρόσωπο ένα suzuki Vitara 1,6 απο την qgas με prins silver line όπου πλήρωσε 1230 ευρω με την λιπανση σε τιμη προσφοράς η διάφορα σε όσα γράφτηκαν παραπάνω σε δοκιμη που το πηρα είναι οτι εγω σαν έμπειρος χρήστης υγραεριοκινησης βλεπω οτι το αμάξι αποδίδει κατα 10 % καλύτερα απο την βενζίνη και προσκαλώ όποιον θέλει να δοκιμάσει τη διαφορά ..... σαν το αμάξι να ξυπνά όταν γυρνα σε γκάζι έχει ροπη και παει σφαίρα !!!

Ρωτώντας λοιπόν την συγγενή μου για το ιδιο μου επιβεβαιώνει το ιδιο πράγμα .... Έχω άλλο αμάξι !!!!

Το θέμα πλέον δεν είναι να πηγαίνει όπως η βενζίνη αλλα να πηγαίνει καλύτερα όταν εγω το έγραφα για το ml 350 οτι παει σαφέστατα καλύτερα με το γκάζι πολλοί γελούσαν εδω μέσα .....Όσο αφορά για τα απρόβληματιστα θεωρείται δεδομένο στα prins σε σχέση με τα υπόλοιπα συστηματα της αγοράς ....
dathens

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 29 Ιαν, 2012 01:18

Αυτό δεν πάει να πει τίποτα και εγώ και με το astra και με το tigra νιώθω μεγαλύτερη ροπή ειδικά στις χαμηλομεσαιες.. στο tigra πιο πολύ το νιώθω,στο astra το είπε και το δυναμομετρο.

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 29 Ιαν, 2012 01:28

Λέει πολλα...... σωστή εγκατάσταση σωστό σύστημα σωστή ρύθμιση καλό υλικό ...
dathens

Δημοσίευσηαπό motplast » Κυρ 12 Φεβ, 2012 23:15

CONTRA1058 έγραψε:Εχω ενα hundai tuscon 2000 κ και αποφασισα και εγω περα απο μέλος στο forum να γινω και μελος της αεριοκινησης
απο αυτα που διαβασα και με βοηθησατε πολυ εχω κατασταλαξει σε brc ή prins
ειμαι λιγο μπερδεμενος με συνεργειο βαλβιδες λαδια και κλπ λογω του οτι ειμαι λιγο ασχετος και θελω καλο συνεργειο
το lp gas στην πειραιως δεν ξερω αν βαζει brc ´h prins γιατι αλλα συστηματα εχει στο site toy και ενα αλλο συνεργειο ειναι κωνσταντινου στην πειραιως ποιος ξερει κατι να με βοηθησει ειναι επειγον για την εβδομαδα που ερχεται και τιμες αν ειναι δυνατον
ευχαριστω εκ των προτερων
το forum ειναι φοβερο μπραβο παιδια
Λαμπρος

φιλε καλησπερα.
εγω εβαλα στο hyundai H1 minibus 2.351cc συστημα landirenzo omegas 777 με 1600 ευρω (με φπα,γεματη δεξαμενη, χαρτια,λαδιερα)
η εγκατασταση εγινε στη hyundai Μητροπουλος εξουσιοδοτημενο συνεργειο απο εκει που το αγορασα.
εχω κανει μονο 1000 χλμ χωρις κανενα απολυτως προβλημα.
ομως μεχρι στιγμης εχω διαπιστωσει μεγαλυτερη καταναλωση απο αυτη που περιμενα. με βενζινη 15lt/100χλμ ενω με αεριο 18lt/100χλμ (+20%)
βεβαια δεν εχω παει ακομα για ρυθμιση.
ΑΥΤΟ ομως που διαπιστωνω σιγουρα και με κανει να αμφιβαλω για το εαν τελικα εκανα καλα που εβαλα αεριο ειναι οτι το καθε πρατηριο πουλαει οτι ποιοτητα θελει,σε οποια τιμη θελει και ποσοτητα οτι θελει.
ΑΦΗΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ -66 ΛΙΤΡΑ- ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ( το 80% ειναι περιπου 53λιτρα) ΚΑΙ ΟΜΩΣ:
1η φορα 48 λιτρα περιστερι 2η φορα 55 λιτρα μαρκονι 3η φορα 59,5 λιτρα village ρεντη κλπ κλπ κλπ.
οσον αφορα την τιμη μεσα σε ενα μηνα απο 0,85 τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 0,93 ΧΤΕΣ ανεβαινει πιο γρηγορα και απο τη βενζινη.
οσο για την ποιοτητα ακομα δεν εχω δει μεγαλη διαφορα γιατι δεν εχω παει ταξιδι

ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΧΛΜ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ 1100 ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΜΕ ΤΗΝ EXTRA ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
motplast

Δημοσιευσεις: 4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Hyundai

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης