CONTRA1058 έγραψε:Εχω ενα hundai tuscon 2000 κ και αποφασισα και εγω περα απο μέλος στο forum να γινω και μελος της αεριοκινησης
απο αυτα που διαβασα και με βοηθησατε πολυ εχω κατασταλαξει σε brc ή prins
ειμαι λιγο μπερδεμενος με συνεργειο βαλβιδες λαδια και κλπ λογω του οτι ειμαι λιγο ασχετος και θελω καλο συνεργειο
το lp gas στην πειραιως δεν ξερω αν βαζει brc ´h prins γιατι αλλα συστηματα εχει στο site toy και ενα αλλο συνεργειο ειναι κωνσταντινου στην πειραιως ποιος ξερει κατι να με βοηθησει ειναι επειγον για την εβδομαδα που ερχεται και τιμες αν ειναι δυνατον
ευχαριστω εκ των προτερων
το forum ειναι φοβερο μπραβο παιδια
Λαμπρος
φιλε καλησπερα.
εγω εβαλα στο hyundai H1 minibus 2.351cc συστημα landirenzo omegas 777 με 1600 ευρω (με φπα,γεματη δεξαμενη, χαρτια,λαδιερα)
η εγκατασταση εγινε στη hyundai Μητροπουλος εξουσιοδοτημενο συνεργειο απο εκει που το αγορασα.
εχω κανει μονο 1000 χλμ χωρις κανενα απολυτως προβλημα.
ομως μεχρι στιγμης εχω διαπιστωσει μεγαλυτερη καταναλωση απο αυτη που περιμενα. με βενζινη 15lt/100χλμ ενω με αεριο 18lt/100χλμ (+20%)
βεβαια δεν εχω παει ακομα για ρυθμιση.
ΑΥΤΟ ομως που διαπιστωνω σιγουρα και με κανει να αμφιβαλω για το εαν τελικα εκανα καλα που εβαλα αεριο ειναι οτι το καθε πρατηριο πουλαει οτι ποιοτητα θελει,σε οποια τιμη θελει και ποσοτητα οτι θελει.
ΑΦΗΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ -66 ΛΙΤΡΑ- ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ( το 80% ειναι περιπου 53λιτρα) ΚΑΙ ΟΜΩΣ:
1η φορα 48 λιτρα περιστερι 2η φορα 55 λιτρα μαρκονι 3η φορα 59,5 λιτρα village ρεντη κλπ κλπ κλπ.
οσον αφορα την τιμη μεσα σε ενα μηνα απο 0,85 τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 0,93 ΧΤΕΣ ανεβαινει πιο γρηγορα και απο τη βενζινη.
οσο για την ποιοτητα ακομα δεν εχω δει μεγαλη διαφορα γιατι δεν εχω παει ταξιδι
ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΧΛΜ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ 1100 ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΜΕ ΤΗΝ EXTRA ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ