Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

BRC plug and play

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

BRC plug and play

Δημοσίευσηαπό anakondagr » Σάβ 28 Ιαν, 2012 21:16

Γεια και απο μενα
Εχω και εγω βαλει προσφατα ενα συστημα της brc σε ενα vectra 16 /2003 me 160000 xlm
Εχω βαλει 62 μπουκαλα και το πρωτο γεμισμα εγινε με 55 λιτρα.
Μου εδωσαν μια αυτονομια 550 περιπου χιλμ
Αυτο που θελω να αναφερω απο τη συντομη επαφη μου με το lpg ειναι το ποσο διαφορετικα μειγματα κυκλοφορουν στα κολοβενζιναδικα
Το πρωτο γεμισμα το εκανα εδω http://www.logothetisautogas.gr/ στο ιλιον οπου ειταν και το μειγμα που εγιναν οι αρχικες ρυθμισεις του συστηματος
Ολα δουλεψαν καλα το αυτοκινητο τραβαγε απο χαμηλα πολυ καλα χωρις διακοπες οι κομπιασματα.
Το δευτερο γεμισμα εγινε απο αυτον τον κυριο http://www.xarlavanis.gr/ οπου απο τα πρωτα χλμ καταλαβα μια διαφορα στη λειτουργια του αυτοκινητου,χαζοκομπιασματα σβησιμο με νεκρα και πτωση του ρελαντι
Συμπερασμα δεν εβγαλα μαλλον κακο μειγμα απο δευτερα στον μαστορα και βλεπουμε :ymtongue: :ymtongue: :ymtongue: :ymtongue:
anakondagr

Δημοσιευσεις: 13

Re: BRC plug and play

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Κυρ 29 Ιαν, 2012 13:57

Καλως ηλθες στην παρεα. Ειναι πολυ πιθανο να χρειαζεσαι μικρορυθμησεις μιας και μολις το εβαλες γιατι αν έφταιγε το ''κακο'' μιγμα το πολυ-πολυ να σου επαιζε στο ρελαντι κτλ αλλα οχι και να σου σβηνει(ισως επαιξαν ρολο και οι χαμηλες θερμοκρασιες). Για να σιγουρευτεις οτι δεν ειναι το καυσιμο μιας και πολλα συμβαινουν... ξαναβαλε εκει που ειχες καλη οδικη συμπεριφορα και βλεπεις.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Re: BRC plug and play

Δημοσίευσηαπό anakondagr » Κυρ 29 Ιαν, 2012 23:12

astragjtg έγραψε:Καλως ηλθες στην παρεα. Ειναι πολυ πιθανο να χρειαζεσαι μικρορυθμησεις μιας και μολις το εβαλες γιατι αν έφταιγε το ''κακο'' μιγμα το πολυ-πολυ να σου επαιζε στο ρελαντι κτλ αλλα οχι και να σου σβηνει(ισως επαιξαν ρολο και οι χαμηλες θερμοκρασιες). Για να σιγουρευτεις οτι δεν ειναι το καυσιμο μιας και πολλα συμβαινουν... ξαναβαλε εκει που ειχες καλη οδικη συμπεριφορα και βλεπεις.

Μακαρι να μπορουσα ετσι για δοκιμη για πρακτικους λογους ομως (μενω εκτος αττικης )αυτο δεν μπορει να γινει.Περιμενω το νεο πρατηριο που ανοιγει απο μερα σε μερα στον παραδρομο της εθνικης στα οινοφυτα
anakondagr

Δημοσιευσεις: 13

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες