ch2700 έγραψε:Καλημερα σας. Εχω ενα μερσεντες Β200 τουρμπο το οποιο μετετρεψα σε υγαεριο το καλοκαιρι. Πηγα σε αντιπροσωπια της μερσεντες για να εχω το κεφαλι μου ησυχο τρομαρα μου. Για τα πρωτα 1000 χιλιομετρα πρεπει να πηγα πισω γυρω στις 4 φορες διοτι την μια ειχε διαροη την αλλη δεν την βρηκαν την διαροη την τριτη την βρηκαν και αλλαξαν σωληνακι την τετρατη εσβηνε καθε 4 φαναρια. Μετα βαρεθηκα βρηκα ενα κολπο και οταν εσβηνε το γυριζα βενζινη για δεκα χιλιομετρα και παλι υγραεριο και δεν ειχα προβλημα μεχρι το επομενο γεμισμα και ξανα παλι. Ετσι περασαν περιπου αλλα 2000 χιλιομετρα και ξαφνικα μονο του εγινε αστερι. Για 5000 χιλιομετρα αψογο ουτε εσβηνε ουτε τιποτα. Μεχρι πριν τα χριστουγεννα οπου το αφησα χωρις γκαζι για δυο μερες και οταν πηγα να φουλαρω απο αδειο σε 50 ρη τεποζιτο πηρε 32 λιτρα. Παραξενευτηκα. Απο τοτε δεν υπαρχει σταματημα χωρις να σβησει και φυσικα το εχω γυρισει βενζινη οπου δεν εχει κανενα προβλημα. Δεν ξερω εαν μπορω να τους εμπιστευτω πια. Υπαρχει καποιος να αναλαβει ταρταρινι παρ ολο που δεν το εχει εγκατασταθει απο αυτον? Το σωστο θα ηταν να παω παλι σε αυτους που το εβαλαν αλλα δεν νιωθω ασφαλεια οτι γνωριζουν τι κανουν.

dathens έγραψε:ch2700 έγραψε:Καλημερα σας. Εχω ενα μερσεντες Β200 τουρμπο το οποιο μετετρεψα σε υγαεριο το καλοκαιρι. Πηγα σε αντιπροσωπια της μερσεντες για να εχω το κεφαλι μου ησυχο τρομαρα μου. Για τα πρωτα 1000 χιλιομετρα πρεπει να πηγα πισω γυρω στις 4 φορες διοτι την μια ειχε διαροη την αλλη δεν την βρηκαν την διαροη την τριτη την βρηκαν και αλλαξαν σωληνακι την τετρατη εσβηνε καθε 4 φαναρια. Μετα βαρεθηκα βρηκα ενα κολπο και οταν εσβηνε το γυριζα βενζινη για δεκα χιλιομετρα και παλι υγραεριο και δεν ειχα προβλημα μεχρι το επομενο γεμισμα και ξανα παλι. Ετσι περασαν περιπου αλλα 2000 χιλιομετρα και ξαφνικα μονο του εγινε αστερι. Για 5000 χιλιομετρα αψογο ουτε εσβηνε ουτε τιποτα. Μεχρι πριν τα χριστουγεννα οπου το αφησα χωρις γκαζι για δυο μερες και οταν πηγα να φουλαρω απο αδειο σε 50 ρη τεποζιτο πηρε 32 λιτρα. Παραξενευτηκα. Απο τοτε δεν υπαρχει σταματημα χωρις να σβησει και φυσικα το εχω γυρισει βενζινη οπου δεν εχει κανενα προβλημα. Δεν ξερω εαν μπορω να τους εμπιστευτω πια. Υπαρχει καποιος να αναλαβει ταρταρινι παρ ολο που δεν το εχει εγκατασταθει απο αυτον? Το σωστο θα ηταν να παω παλι σε αυτους που το εβαλαν αλλα δεν νιωθω ασφαλεια οτι γνωριζουν τι κανουν.
Κανε καταγγελία στην μερσεντες ΕΛΛΑΣ διότι δεν υπάρχει σύστημα που να πιστοποιούν για υγραεριο αν σου έταξαν εγγύηση είναι όλα ψέματα και τα ταρτανι σε δυο δοκιμαστικά αμάξια που έβαλε η μερσεντες Hellas τα έδωσε πίσω πετώντας τον αντιπρόσωπο με τις κλωτσιες έξω γιατι ποτέ δε δούλεψαν ........ένα έξ αυτών ένα Α class έμεινε στο δρόμο , τα ίδια κάνει και ο ρομποπουλος στη Θεσσαλονίκη που επιμένει με τα ταρταρίνι, και ο ισμαιλος στην Αθήνα που επιμένει με τα ladi Rentzo ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΟΥΝ για τα mercendes από τα Α μέχρι τα sl 500 κτλ μόνο PRINS για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο άλλωστε οι Γερμανοί στα εξουσιοδοτημένα τους Prins βάζουν .![]()

dti έγραψε:Κάνε μια βόλτα από τον Λογοθέτη στο Ίλιον. Βάζει tartarini και είναι από τους πολύ παλιούς και έμπειρους εγκαταστάτες. Μπορεί να μη σου γεμίσει το μάτι ο χώρος, αλλά μάλλον θα έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση από την όποια αντιπροσωπεία της Mercedes.
strkomis έγραψε:Αν σου σβηνει σε φαναρια, κατηφορες με μικρη ταχυτητα κτλ, μαλλον θελει καθαρισμα η μπεκιερα. Ειχα τα ιδια προβληματα, τα τελευταια 2000 χλμ βαζω απο Μεταμορφωση και παρατηρησα μεγαλη βελτιωση.
Επισης αν σου κανει το αμαξι κομπιασματα και ψιλοδιακοπες στην επιταχυνση με μετριο γκαζι (2500-3000 στρ), ειναι ακριβως τα δικα μου συμπτωματα.
Καθαρισμος μπεκιερας και δοκιμη απο αλλο πρατηριο, και φυσικα ρυθμιση ξανα με το προγραμμα της tartarini
strkomis έγραψε:dathens έγραψε:ch2700 έγραψε:Καλημερα σας. Εχω ενα μερσεντες Β200 τουρμπο το οποιο μετετρεψα σε υγαεριο το καλοκαιρι. Πηγα σε αντιπροσωπια της μερσεντες για να εχω το κεφαλι μου ησυχο τρομαρα μου. Για τα πρωτα 1000 χιλιομετρα πρεπει να πηγα πισω γυρω στις 4 φορες διοτι την μια ειχε διαροη την αλλη δεν την βρηκαν την διαροη την τριτη την βρηκαν και αλλαξαν σωληνακι την τετρατη εσβηνε καθε 4 φαναρια. Μετα βαρεθηκα βρηκα ενα κολπο και οταν εσβηνε το γυριζα βενζινη για δεκα χιλιομετρα και παλι υγραεριο και δεν ειχα προβλημα μεχρι το επομενο γεμισμα και ξανα παλι. Ετσι περασαν περιπου αλλα 2000 χιλιομετρα και ξαφνικα μονο του εγινε αστερι. Για 5000 χιλιομετρα αψογο ουτε εσβηνε ουτε τιποτα. Μεχρι πριν τα χριστουγεννα οπου το αφησα χωρις γκαζι για δυο μερες και οταν πηγα να φουλαρω απο αδειο σε 50 ρη τεποζιτο πηρε 32 λιτρα. Παραξενευτηκα. Απο τοτε δεν υπαρχει σταματημα χωρις να σβησει και φυσικα το εχω γυρισει βενζινη οπου δεν εχει κανενα προβλημα. Δεν ξερω εαν μπορω να τους εμπιστευτω πια. Υπαρχει καποιος να αναλαβει ταρταρινι παρ ολο που δεν το εχει εγκατασταθει απο αυτον? Το σωστο θα ηταν να παω παλι σε αυτους που το εβαλαν αλλα δεν νιωθω ασφαλεια οτι γνωριζουν τι κανουν.
Κανε καταγγελία στην μερσεντες ΕΛΛΑΣ διότι δεν υπάρχει σύστημα που να πιστοποιούν για υγραεριο αν σου έταξαν εγγύηση είναι όλα ψέματα και τα ταρτανι σε δυο δοκιμαστικά αμάξια που έβαλε η μερσεντες Hellas τα έδωσε πίσω πετώντας τον αντιπρόσωπο με τις κλωτσιες έξω γιατι ποτέ δε δούλεψαν ........ένα έξ αυτών ένα Α class έμεινε στο δρόμο , τα ίδια κάνει και ο ρομποπουλος στη Θεσσαλονίκη που επιμένει με τα ταρταρίνι, και ο ισμαιλος στην Αθήνα που επιμένει με τα ladi Rentzo ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΟΥΝ για τα mercendes από τα Α μέχρι τα sl 500 κτλ μόνο PRINS για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο άλλωστε οι Γερμανοί στα εξουσιοδοτημένα τους Prins βάζουν .![]()
καλα ολα αυτα, αλλα γιατι τοτε η MERCDEDES ανακοινωσε τη συνεργασια με την ΤΑΡΤΡΑΡΙΝΙ?![]()
Εγω ημουν ετοιμος για PRINS αλλα τελευταια στιγμη μετα απο αυτη την πληροφορια ψαρωσα και εβαλα ΤΑΡΤΑΡΙΝΙ, ευτυχως εχω αυτοκινητο χαμηλης ιπποδυναμης (156 αλογα), οποτε οι παιδικες ασθενειες του συστηματος περασαν σχετικα γρηγορα. Τωρα εχω περιπου 6500-7000 με υγραεριο. Πριν 10 μερες οδηγουσα στην επαρχια (Λειβαδια-Δεσφινα) με -6 βαθμους σταθερα σε ανηφορα, χωρις προβλημα, αυτο νομιζω λεει πολλα. Γενικα για MERCEDES λογω της υπερτροφοδοτησης και της μεγαλης ιπποδυναμης το συστημα TARTARINI καταλαβα και εγω εκ των υστερων οτι δεν ενδεικνυται, κυριως λογω μπεκ, διοτι απο πνευμονα (τρομερη μεταφραση για τον απαερωτη-ρυθμιστη πρωτου σταδιου) αν θες βαζεις αλλο ενα... ολα τα ζωα (και ο ανθρωπος) ΔΥΟ εχουν...![]()
Νομιζω οτι με τις καταγγελιες ΔΕΝ θα βγει τιποτα, τα Ελληνικα δικαστηρια αργουν, το καθημερινο κραξιμο ομως κατι μπορει να καταφερει!
Τι να κανουμε με τα ΤΑΡΤΑΡΙΝΙ, δεν μπορουμε και να τα ξυλωσουμε, μολις τα βαλαμε τα τιμημενα
strkomis έγραψε:dathens έγραψε:ch2700 έγραψε:
καλα ολα αυτα, αλλα γιατι τοτε η MERCDEDES ανακοινωσε τη συνεργασια με την ΤΑΡΤΡΑΡΙΝΙ?![]()
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ MERSEDES δεν διαβαζεις τι γραφω παραπανω κανε καταγγελια να γλυτωσεις το λενε οι εμποροι μονο δεν ισχυει συνεργασια !!!!
Εγω ημουν ετοιμος για PRINS αλλα τελευταια στιγμη μετα απο αυτη την πληροφορια ψαρωσα και εβαλα ΤΑΡΤΑΡΙΝΙ, ευτυχως εχω αυτοκινητο χαμηλης ιπποδυναμης (156 αλογα), οποτε οι παιδικες ασθενειες του συστηματος περασαν σχετικα γρηγορα. Τωρα εχω περιπου 6500-7000 με υγραεριο. Πριν 10 μερες οδηγουσα στην επαρχια (Λειβαδια-Δεσφινα) με -6 βαθμους σταθερα σε ανηφορα, χωρις προβλημα, αυτο νομιζω λεει πολλα. Γενικα για MERCEDES λογω της υπερτροφοδοτησης και της μεγαλης ιπποδυναμης το συστημα TARTARINI καταλαβα και εγω εκ των υστερων οτι δεν ενδεικνυται, κυριως λογω μπεκ, διοτι απο πνευμονα (τρομερη μεταφραση για τον απαερωτη-ρυθμιστη πρωτου σταδιου) αν θες βαζεις αλλο ενα... ολα τα ζωα (και ο ανθρωπος) ΔΥΟ εχουν...![]()
Νομιζω οτι με τις καταγγελιες ΔΕΝ θα βγει τιποτα, πας στη μερσεντες το ξηλωνουν και περνεις τα λεφτα οπως μου ειπε φιλος στη mercedes hellas AE τα Ελληνικα δικαστηρια αργουν, το καθημερινο κραξιμο ομως κατι μπορει να καταφερει!
Τι να κανουμε με τα ΤΑΡΤΑΡΙΝΙ, δεν μπορουμε και να τα ξυλωσουμε, μολις τα βαλαμε τα τιμημενα
dti έγραψε:Κάνε μια βόλτα από τον Λογοθέτη στο Ίλιον. Βάζει tartarini και είναι από τους πολύ παλιούς και έμπειρους εγκαταστάτες. Μπορεί να μη σου γεμίσει το μάτι ο χώρος, αλλά μάλλον θα έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση από την όποια αντιπροσωπεία της Mercedes.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες
|
|
|