antonis8via έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει με υγραέριο τέτοιος κινητήρας;
gakost έγραψε:Δεν υπάρχει χώρος κάτω από το καπάκι να βολέψεις τα παρελκόμενα (πνεύμονα μπεκ εγκέφαλο κλπ)
Από όσο ξέρω είναι μεν υδρόψυκτες αλλά βασίζονται στο νερό της θάλασσας για την ψύξη και δεν υπάρχουν ζεστά νερά και κλειστό κύκλωμα άρα δεν ξέρω αν μπορεί να συνδεθεί και να δουλέψει ο πνεύμονας
Το κόψε ράψε στα καλώδια δεν είναι και ότι καλύτερο στο περιβάλλον λειτουργίας της, ίσως λόγο μείκτη να είναι πιο απλό το ηλεκτρολογικό αλλά και πάλι ίσως
Πρέπει να βρεις εύκαμπτο σωλήνα τροφοδοσίας υγραερίου ώστε να στρίβει μαζί με την μηχανή.
Για την δεξαμενή πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάτι φορητό ώστε να μπορείς να την γεμίσεις. Η κυλινδιρκή 10κιλη ίσως είναι μια λύση αλλά πόσες ώρες αυτονομίας θα έχεις σε μια μηχανή με 6!! καρμπυρατέρ.
VasiliS3 έγραψε:Γιατί να μην δουλέψει? Επειδή είναι δίχρονη? Θα βάλεις σύστημα με μίκτη στο καρμπυρατέρ και καλό ταξίδι...
VasiliS3 έγραψε:
...δεν έχω δει δίχρονο με υγραέριο αλλά δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι η λίπανση μιας που αυτό το αναλαμβάνει το ειδικό λάδι και όχι το καύσιμο
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες
|
|
|