Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.Με λένε Νίκο και όπως φαίνεται και από το θέμα έχω Lada Niva 1.7i (2007 Multipoint -Bosch). Μέχρι τώρα έχει 35.000χμ.Σήμερα το παρέλαβα από εγκατάσταση του συστήματος BRC-(sequent 24.......stako cylindrical 315x869.......BRC EUROPA 2 MULTIVALVE 315/30........... (έτσι γράφει στην απόδειξη).Το έβαλα στην περιοχή που μένω (Ελευσίνα) σε γνωστό συνεργείο- αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.Από τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του προσωπικού της εταιρείας και του συστήματος είμαι ευχαριστημένος . Τα χαρτιά από ΚΤΕΟ καθώς και τα χαρτιά της εγγύησης (ήταν κλειστό σήμερα το συνεργείο και ανοικτή μόνο η αντιπροσωπεία) θα τα πάρω μάλλον από Τρίτη και έπεται το Υπουργείο. Φαντάζομαι ότι ΚΤΕΟ θα περάσει από ΙΔΙΩΤΙΚΟ ( έχει στείλει τα χαρτιά και θα τα εγκρίνουν).Αργότερα σκέφτομαι να το περάσω και εγώ σε κάνα 6μηνο.
Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις.
1.Πως μπορώ να τσεκάρω αν όλα αυτά που είχαμε πει τα έχει τοποθετήσει ? (δεν ήμουν παρών σε όλη την διαδικασία της τοποθέτησης - είχα δουλεία)
2.Από ότι καταλαβα δεν υπάρχει λαδιέρα ( αν υπάρχει μπορώ να τη δώ)?
3.Από το θέμα των χαρτιών είμαι εντάξει ? Χρειάζεται και κάτι άλλο ?
4 Πρέπει να προσέξω κάτι σαν καινούργιος στην υγραεριοκίνηση ?
Παραθέτω και μερικές φώτο για να το δείτε και να πείτε τις απόψεις σας.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες που παρέχεται σε όλους μας.