από antonis8via » Τετ 01 Φεβ, 2012 09:29
Στο δικό μου, η κατανάλωση με το παρών setup έπαιζε απο 7 λίτρα στην εθνική με πολύ μαλακό πόδι και σταθερά 100-120 χλμ (έχω δει και 6 περίπου αλλά κινούμενος εξωφρενικά αργά με 70-80 χλμ στην εθνική που για τουρμπο κινητήρα 1.8 χωρίς άμεσο ψεκασμό είναι απρόσμενα καλή επίδοση) μέχρι και 15 με βαρυ πόδι μέσα στη κίνηση και πλακωμένος εθνική (μικτή διαδρομή εννοώ).
με το υγραέριο έχω περίπου 800 χλμ και βλέπω ότι καίω τα ίδια με μία τάση να είναι και λίγο λιγότερο.
Αυτό το λέω, διότι γενικά εκεί που πρόσεχα ιδιαίτερα με τη βενζίνη πόσο πάταγα και πήγαινα με το ένα μάτι κολλημένο στο trip computer και στα πόσα εναπομείναντα χλμ έχω ακόμη, τώρα πάω ξέγνοιαστα, όποτε μου τη δώσει το πλακώνω αλύπητα και παρόλα ταύτα εθνική δε περνάω τα 8,5 λίτρα (και με κίνηση) ενώ στη πολή δε έχω ξεπεράσει μέχρι στιγμής τα 10 για κανένα λόγο, είτε με βροχή και κίνηση, είτε με σπασίματα απο φανάρι σε φανάρι.
Τις μετρήσεις τις κάνω "σωστά", δηλ. φουλάρισμα, μηδένισμα χλμ, φουλάρισμα στο ίδιο βενζινάδικο πάντα και έτσι ξέρω ακριβώς τι καίω.
Πάντως, και το trip γράφει κάτι χαμηλά νούμερα του στυλ 6 lt/ 100 στην εθνική που για να τα δω αυτά..έπρεπε να πηγαίνω με την υποπίεση. (Υπόψιν, το trip σε εμάς με Icom JTG δουλεύει κανονικά διότι δεν υπάρχει παράλληλος εγκέφαλος να ψεκάζει, οπότε ότι στέλνει μονο του και στη βενζίνα και στο υγραέριο, αυτό υπολογίζει και στο trip)
Η μόνο λογική εξήγηση που έχω είναι ότι σηκώνω παραπάνω μοίρες - λόγω οκτανίων και αυτό σημαίνει λιγότερη κατανάλωση (το έχω ξαναβιώσει με αλλαγή προγράμματος αυτό απο το "μαμά" πρόγραμμα με το οποίο αγοράστηκε το αμάξι)