Χωρίς να είμαι ειδικός, προτείνω να περιμένεις να αδειάσεις και να γεμίσεις ακόμη μία φορά τουλάχιστον.
Επιπλέον, τα led δεν είναι βέβαιο ότι θα σβήνουν στα ίδια χιλιόμετρα.
Batfalcon έγραψε:Εκτιμώ ότι η κατανάλωση του Panda έχει ανέβει πολύ με το υγραέριο. Και λέω εκτιμώ διότι μέχρι τώρα έχω γεμίσει μόνο μία φορά, ακόμα δεν έχει αδειάσει οπότε μόνο εκτιμήσεις μπορώ να κάνω. Το trip computer από την άλλη γράφει 11,6 l /100 km και αν κρίνω από το πόσα led έχουν μείνει αναμμένα μετά από τα χιλιόμετρα που έχω κάνει, πιθανολογώ ότι τα λέει σωστά.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ τα λέει σωστά, τι προτείνετε; Θέλω την τεκμηριωμένη άποψη των ειδικών, για να μη μου λέει μπούρδες ο εγκαταστάτης. Ισως να μου πει ότι τα μπεκ ψεκάζουν για μεγάλο διάστημα, δεν ξέρω... Είναι κάτι που ισχύει αυτό, η θα λέει ότι του έρθει.
Τι άλλο πιθανόν να ευθύνεται για μια αυξημένη κατανάλωση; Σημειωτέον ότι με βενζίνη, η κατανάλωση ήταν μεταξύ 8,5 και 9 ανάλογα το πήξιμο στην Αθήνα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Batfalcon έγραψε:Εχεις δίκιο. Παρακαλώ την Διαχείριση να μεταφέρει τα 4 τελευταία ποστ σε άλλη ενότητα. Συγνώμη για την αναστάτωση.
vanleiv έγραψε:Μετά από μια μικρορύθμιση και 200χλμ, έπεσα 4lt/100!!!
Για να δούμε, γιατί το γαργάλησα λίγο ακόμα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες
|
|
|