Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Γκάλοπ για prins silver line ή BRC plug and drive

Ξέρουμε ότι σας αρέσουν - τις μαζέψαμε όλες μαζί λοιπόν!

Re: ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ PRINS SILVER LINE ή BRC PLUG AND DRIVE

Δημοσίευσηαπό anikologr » Πέμ 09 Φεβ, 2012 16:02

dathens έγραψε:επειδη εχω τη υπονοια οτι ενοειτε εμενα και επειδη ολοι σας με βρηκατε εδω μεσα διοτι εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων γινατε γνωστες του υγραεριου πολυ μετα απο μενα και εδω ειμασταν καποτε μια παρεαν 20-30 ατομων αν θελετε κατι πειτε το ανοιχτα για να δουμε ποιος στελνει πμ ρωτωντας και ποσταρει 4-5 φορες το ιδιο θεμα κατι που θα επρεπε να σβησουν οι admin

Δηλαδή αυτά που αναφέρεις είναι σοβαρά επιχειρήματα? Επίσης πως και έγραψες ένα ολόκληρο ποστ χωρίς να αναφέρεις την λέξη prins?
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό CONTRA1058 » Πέμ 09 Φεβ, 2012 16:12

παιδια αφηστε τα αυτά ειναι πολύ λίγα μπροστά σαυτο που προκειται να περασουμε σαν ελληνες , ερχεται μεγαλο τσουναμι.
οι αντιπαραθεσεις δεν οδηγουν πουθενά επειδή ειμαστε ελληνες ειμαστε και πονηροί ολοι όμως εχουμε κρίση.
με τις αντιπαραθεσεις νομιζω οτι μειωνουμε την αξία του forum το οποιο κατα την γνώμη μου βοηθαει πολυ.
αφήστε την εκφραση να ειναι ελευθερη
hundai tuscon prins VSI-2.0 by qgas
CONTRA1058

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 09 Φεβ, 2012 16:28

anikologr έγραψε:
dathens έγραψε:επειδη εχω τη υπονοια οτι ενοειτε εμενα και επειδη ολοι σας με βρηκατε εδω μεσα διοτι εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων γινατε γνωστες του υγραεριου πολυ μετα απο μενα και εδω ειμασταν καποτε μια παρεαν 20-30 ατομων αν θελετε κατι πειτε το ανοιχτα για να δουμε ποιος στελνει πμ ρωτωντας και ποσταρει 4-5 φορες το ιδιο θεμα κατι που θα επρεπε να σβησουν οι admin

Δηλαδή αυτά που αναφέρεις είναι σοβαρά επιχειρήματα? Επίσης πως και έγραψες ένα ολόκληρο ποστ χωρίς να αναφέρεις την λέξη prins?

Ελα ντε;;;;; Η έστω Ολανδικο σύστημα.....
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό 500rikos » Πέμ 09 Φεβ, 2012 17:28

@ dathens
Είπες να μιλήσουμε ανοιχτά. Μου έστειλες pm μετά απο κάποια ερώτηση μου και εν συνεχεία με ενημέρωνες για τις προσφορές αναφέροντας οτι δεν έχεις σχέση με την qgas. Εν συνεχεία είδα τις δημοσιεύσεις σου (κάποιες εκ των οποίων σιγοντάρονται απο συγκεκριμένο μέλος) και το 90% έχει να κάνει με την συγκεκριμένη εταιρεία. Αυτά και πολύ ασχοληθήκαμε
500rikos

Δημοσιευσεις: 16

Δημοσίευσηαπό CONTRA1058 » Πέμ 09 Φεβ, 2012 17:40

παιδια μην σκοτωνεστε το γκαλοπ τελειωσε εγω εχω παρει την αποφαση μου και τοποθετώ το κιτ μου ήδη
ευχαριστω παντως για την συμμετοχή σας.
hundai tuscon prins VSI-2.0 by qgas
CONTRA1058

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό autogasforumadmin » Πέμ 09 Φεβ, 2012 18:48

Από ότι φαίνεται, όσα γράψαμε στο viewtopic.php?f=15&t=849&start=10#p12508 έχουν αρχίσει να βρίσκουν ανταπόκριση. Η δική σας συμβολή είναι σημαντική. Θεωρούμε ότι τα μέλη του forum είναι ενήλικα άτομα με καταναλωτική συνείδηση που δεν επηρεάζονται από πυροτεχνήματα. Αν βέβαια το κακό παραγίνει, θα αναγκαστούμε να παρέμβουμε.

Οι όροι χρήσης αναφέρουν...
Διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους (καθώς και φράσεις που υποδηλώνουν διαφήμιση όπως πχ. "Προσφορά.) εκτός των προκαθορισμένων χώρων του φόρουμ ή/και που δε συμμορφώνονται με τις προκαθορισμένες προδιαγραφές ή/και και χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator. Επίσης, απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.

Συνεπώς, ειδικά για το θέμα των προσωπικών μηνυμάτων που πρώτη φορά αναφέρεται, αν θεωρείτε ότι κάποιοι παραβιάζουν τον παραπάνω ή άλλους όρους επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας ώστε να προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες.

Τέλος, δε χρειάζεται να αναφέρουμε ότι αν κάποιος θέλει να θεωρεί τον εαυτό του πιο έμπειρο ή πιο γνώστη ή πιο όμορφο (γενικότερα) δε μπορούμε να του το απαγορεύσουμε. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό το δικαίωμα δεν περιλαμβάνει την υποχρέωση μας (όλων μας) να του δώσουμε περισσότερη προσοχή, αξία ή το ελεύθερο να μετατρέψει το forum σε μεγάλο παζάρι της υγραεριοκίνησης.

Σεβαστείτε τους κανόνες και τα υπόλοιπα μέλη του forum. Είμαστε μια ανοικτή κοινότητα με στόχο την ενημέρωση και τη συζήτηση.

autogasforum.gr
autogasforumadmin
Διαχειριστής

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 09 Φεβ, 2012 20:36

500rikos έγραψε:@ dathens
Είπες να μιλήσουμε ανοιχτά. Μου έστειλες pm μετά απο κάποια ερώτηση μου και εν συνεχεία με ενημέρωνες για τις προσφορές αναφέροντας οτι δεν έχεις σχέση με την qgas. Εν συνεχεία είδα τις δημοσιεύσεις σου (κάποιες εκ των οποίων σιγοντάρονται απο συγκεκριμένο μέλος) και το 90% έχει να κάνει με την συγκεκριμένη εταιρεία. Αυτά και πολύ ασχοληθήκαμε

ασ μιλησουμε ανοιχτα μαλλον εχεις προβλημα στο κεφαλι παραθετο το πμ που μου εστειλες χωρις καν να σε ξερω εχοντας στειλει πμ και ρωτωντας ολους εδω μεσα

Re: prins η brc

Αποστολή: Κυρ 05 Φεβ, 2012 22:14
Από: dathens
Προς: 500rikos

500rikos έγραψε:καλησπερα,

θα ηθελα να σε ρωτησω αν θα προτεινεσ το vsi τησ prins η το plug and pplay τησ brc για fiat 500..αν καταληξω στο πρωτο μπορω να μην βαλω λαδιερα η ειναι μονοδρομοσ απο αποψη λειτουργιασ και εγγυησησ?

σ ευχαριστω πολυ για τον χρον ο σου

Tι να σου πω δεν ξέρω δεν είμαι μηχανικός η Λαδιερα πάντως αν ρυθμιστεί σωστα μόνο κακο δεν θα κάνει στον κινητηρα σου δε σε υποχρεώνει κανείς να τη βάλεις εγω την τσεκάρει πάντως με τα καυσαέρια ζήτησα να μετρήσουν με υγραεριο και υποπιεση δηλαδη πατάτα γκάζι και το αφηνα να τραβάει λάδι ενω μετρούσαν αυτοί δεν είχε καμία διάφορα

Επιστροφή στο Απεσταλμένα

Προηγούμενο ΠΜ στο ιστορικόΠροβολή ΠΜ στο ιστορικό

Re: prins η brc

Αποστολή: Κυρ 05 Φεβ, 2012 22:57
Από: dathens
Προς: 500rikos

500rikos έγραψε:μαλιστα..σε ρωτησα γιατι ο qgas στο τηλ μου ειπε οτι παει συν 350 ευρω στην προσφορα..παμε στα 1750 δηλαδη.απλησιαστο ποσο.με κοβω για lpg και plug and drive η prins ανευ ελαιολαδου..

να σαι καλα,ευχαριστω και παλι..

Δεν Έχω σχέση ρε φίλε με την qgas ,
αν το αμάξι συ είναι τουρμπο θέλει την ψηφιακή Αλλα αυτη δεν είναι Λαδιερα είναι ολόκληρο σύστημα λιπανσης με αντλία κτλ. Εξου και τόσο ακριβο. Μετατρέπει το υγραεριο σε εμπλουτισμένο καυσιμο πριν την εισαγωγη σαν να καις βενζίνη !!

γιατί απαγορεύεται σε τουρμπο η αναλογική που βάζουν όλοι με τα ιταλικά συστηματα εγω που δεν έχω τουρμπο είμαι μια χαρα με την αναλογική που έχει κόστος 90 -100 € Αυτο μόνο αν είναι τουρμπο !! Αν όχι βάλτο χωρίς δεν θα πάθει τίποτα

Τελευταία επεξεργασία από dathens και Κυρ 05 Φεβ, 2012 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Θελω Prins Direct LiquiMax system για να κατάργησω τη βενζίνη )

για να μην βαλω τα υπολοιπα θα σου πω το εξης ποσο μα....κας εισαι και βγαλω ολες τις μα...κιες που μου εγραφες στα πμ απο ποια εταιρια του χωρου εισαι βαλτός ?

εγω καμια σχεση δεν εχω με την qgas πλην του οτι ειμαι πελατης και την εχει ομως ενας πολυ καλος μου φιλος που μου φτιαχνει και το σκαφος ασχολουμε με δορυφορικα συστηματα σε μια απο τις μεγαλες εταιριες του χωρου στο παλ φαληρο 1 χιλ μακρυα απο την qgas
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 09 Φεβ, 2012 21:04

Έλεος........... :silent: :silent: :silent:
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό 500rikos » Πέμ 09 Φεβ, 2012 21:36

Δεν θα τα κάνω paste όλα για να αποδείξω οτιδήποτε. Το forum δεν είναι μονοπώλειο κανενός. Κρατάω το "μαλάκας" που μου είπες χωρίς να σου έχω δώσει το δικαίωμα και χωρίς να γνωριζόιμαστε.
500rikos

Δημοσιευσεις: 16

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 09 Φεβ, 2012 22:53

Όταν ψεύδεσαι ασύστολα χωρίς λόγο έχεις θέμα δεν απαντάς ποιος σε έχει βάλει στο φόρουμ, απο τα πμ αν κάποιος μπει στο κόπο να τα διαβάσει θα καταλάβει αυτα που λες ; Η κάτι άλλο ; Πιστεύω οτι είσαι απόλυτα βαλτός και κατευθυνόμενος εξου και οι χαρακτηρισμοί , οι οποίοι θα ανακληθούν μόνο αν πεις την πραγματικότητα !!!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Συγκρίσεις συστημάτων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης