Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Γκάλοπ για prins silver line ή BRC plug and drive

Ξέρουμε ότι σας αρέσουν - τις μαζέψαμε όλες μαζί λοιπόν!

Re: ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ PRINS SILVER LINE ή BRC PLUG AND DRIVE

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 10 Φεβ, 2012 23:49

Έτσι να τηρούμε την ιεραρχία εδω μέσα.....οι παλιοι έχουν πάντα δίκιο..............και δεν αμφισβητούνται.........
Και πάω στοίχημα ότι οι 450+ δημοσιεύσεις από τις 502 έχουν μέσα την λέξη prins, qgas ή ολλανδικο.........
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Σάβ 11 Φεβ, 2012 09:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Σάβ 11 Φεβ, 2012 00:52

Μακράν το καλύτερο θέμα του φόρουμ!

(γιατί κάποιος παλιότερα είχε γράψει οτι βρίσκει αντικειμενικές πληροφορίες εδώ μέσα ή κάτι τέτοιο...)
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Σάβ 11 Φεβ, 2012 01:16

Βέβαια, μερικές φορές, η γοητεία του κλασικού είναι αξεπέραστη...

Εικόνα
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 11 Φεβ, 2012 07:46

:(( :)) :(( :)) :(( :)) :(( :)) :(( :)) :(( :))

Λοιπόν θα ανόιξω ένα θέμα με τίτλο ''Αβανταδόροι ή Ελληνάρες ;;;; (Παντογνώστες, παλιοι στο φόρουμ με χρόνια εμπειρίας με γνωστούς εκατοντάδες (μπορεί και χιλιάδες) υγραεριοκίνητους που φοράνε όλα τα κιτ από όλες τις χώρες σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων έχουν δει όλων των ειδών τα προβλήματα και εγκαταστάσεις έχουν αποψη για όλους τους εγκαταστάτες, ανεξαρτητως που μένουν και δεν έχουν πάει καν στο συνεργεία τους ή δει εγκαταστάσεις τους...... (λεπτομέρειες....), έχουν άποψη γνώση και λύση για ότι προβλημα προκύψει (συνήθως έχει σχέση με το σύστημα που φοράνε.....) και φυσικά με το πιο μαμάτο σύστημα που όποιος το βάλει θα σωθεί κλπ κλπ)
Γιατί ένα από τα 2 σίγουρα ισχύει.........απλώς δεν ξέρω ακριβώς ποιό (μπορεί και τα 2)......Αλήθεια τωρα μας περνάτε για ΤΟΣΟ ηλίθους;;;;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Σάβ 11 Φεβ, 2012 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό konos » Σάβ 11 Φεβ, 2012 10:11

Λοιπόν, για να τελειώνει η κουβέντα, το δικό μου σύστημα είναι το καλύτερο. Μάλιστα είναι τόσο καλό, που το κρατάω για τον εαυτό μου και δεν το μοιράζομαι με σας, τους κοινούς θνητούς!!!!!
Μπορείτε να συνεχίσετε να τσακώνεστε, ενώ εγώ συνεχίζω τις βόλτες μου με το φανταστρουμφικό σύστημά μου.
Όχι, μην με παρακαλάτε, δεν σας αποκαλύπτω τι σύστημα έχω...... Εκεί να λιώνετε με τα συστήματα 4, 5, 6, 7 γενιάς. Το δικό μου είναι τόσο καλό που δεν έχει γενιά, ούτε τίποτα. Είναι θείο δώρο, κατευθείαν από τον ουρανό. Όχι, είπα, κοινοί υγραεριοκίνητοι, είμαι μοναχοφάης και δεν αποκαλύπτω τίποτα..... Να λιώσετε στις ικεσίες, δεν θα σας κάνω εγώ ανθρώπους :p
konos

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Σάβ 11 Φεβ, 2012 10:38

Ειναι προφανες, οτι η ανωτερη νοημοσύνη του Master of the Universe Da Kancho απο τους υπολοιπους κοινούς θνητους-υπανθρωπους, ειναι αξεπεραστη και δεν χωρά αμφισβήτηση...
Οσο ''χουμορ'' διαθετεις, αλλο τοσο εγωπαθής και αγοραφοβικος εισαι. Και για να μην ξεχνιομαστε, το μονο σιγουρο ειναι οτι ΠΑΝΤΑ εχεις δικιο και τα ξερεις ΟΛΑ... Τωρα μπορεις να οδευσεις και να εξασκησεις την ''τεχνη'' του Kancho στην (τεχνικα καταρτισμένη) έδρα σου...

http://en.wikipedia.org/wiki/Kancho
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 11 Φεβ, 2012 10:44

konos έγραψε:Λοιπόν, για να τελειώνει η κουβέντα, το δικό μου σύστημα είναι το καλύτερο. Μάλιστα είναι τόσο καλό, που το κρατάω για τον εαυτό μου και δεν το μοιράζομαι με σας, τους κοινούς θνητούς!!!!!
Μπορείτε να συνεχίσετε να τσακώνεστε, ενώ εγώ συνεχίζω τις βόλτες μου με το φανταστρουμφικό σύστημά μου.
Όχι, μην με παρακαλάτε, δεν σας αποκαλύπτω τι σύστημα έχω...... Εκεί να λιώνετε με τα συστήματα 4, 5, 6, 7 γενιάς. Το δικό μου είναι τόσο καλό που δεν έχει γενιά, ούτε τίποτα. Είναι θείο δώρο, κατευθείαν από τον ουρανό. Όχι, είπα, κοινοί υγραεριοκίνητοι, είμαι μοναχοφάης και δεν αποκαλύπτω τίποτα..... Να λιώσετε στις ικεσίες, δεν θα σας κάνω εγώ ανθρώπους :p

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Πες μας σε ικετευω..............
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό anikologr » Σάβ 11 Φεβ, 2012 11:35

Ρε μπαγλαμά εγώ που έχω γραφτεί στο φόρουμ

Τι θεωρούμε? Παλιός ή νέος? Για να ξέρω αν έχω άδεια να μιλάω και να λέω την γνώμη μου ή όχι. 8-)
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό CONTRA1058 » Σάβ 11 Φεβ, 2012 11:48

παιδια ειπα το γκαλοπ τελείωσε.
φαινεται το αποκριατικο παρτυ συνεχιζετε στο τελος βγηκαν και οι μασκες........... :clap:
hundai tuscon prins VSI-2.0 by qgas
CONTRA1058

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό mpaglamas » Σάβ 11 Φεβ, 2012 12:05

anikologr έγραψε:Ρε μπαγλαμά εγώ που έχω γραφτεί στο φόρουμ

Τι θεωρούμε? Παλιός ή νέος? Για να ξέρω αν έχω άδεια να μιλάω και να λέω την γνώμη μου ή όχι. 8-)

Μη κλέβεις!! 15:23 είσαι.
mpaglamas
Πρατηριούχος

Δημοσιευσεις: 22

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Συγκρίσεις συστημάτων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες