Α και κάτι άλλο, από απόδοση του κινητήρα με αέριο πως πάτε???Εμένα έχει πέσει αισθητά με το υγραέριο.
tsopirs έγραψε:Δεν καταλαβα γιατι θελει βενζινη και πανω απο της 3500κιολας...εχω ενα tigra 1.4βελτιωμενο,πριονι τοναμαξι παει μπουνια...δεν ψεκαζει βενζινη και δουλευει καλυτερα απο το ρελαντι μεχρι τον κοφτη..
Προφανως ο μαστορας ειναι γτπ.
Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
svg έγραψε:Εμένα πάντως σήμερα τρια συνεργεία αυτοκινήτων μου είπαν να μην ανοίξω τη μηχανή για ρύθμισμα χωρίς κανένα λόγο.Να σημειώσω ότι κανένα από τα συνεργεία δεν τοποθετεί υγραέριο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α και κάτι άλλο, από απόδοση του κινητήρα με αέριο πως πάτε???Εμένα έχει πέσει αισθητά με το υγραέριο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tdrackos έγραψε:insano έγραψε:tdrackos έγραψε:η Ford νομιζει δινει τον ιμαντα για 10 χρονια ή 150.000χλμ, οτι ερθει πρωτο (τουλαχιστον στους Zetec),
εγω τον αλλαξα στις 120.000 μετα απο 6 χρονια και ηταν σαν καινουριος...
μην ανοιγουμε κ τις μηχανες χωρις λογο....
πρωτη ρυθμιση στις βαλβιδες στις 235.000,στη δευτερη αλλαγη ιμαντα, και αυτο χωρις ιδαιτερο λογο.
εχεις ιδεα περι του θεματος η απλα λες οτι λενε στο καφενειο?
παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση!
οταν οι εδρες υπερθερμανθουν τοτε οι μηχανικες ιδιοτητες και αντοχές του μεταλλου αλλαζουν και καθε micro παιζει μεγαλο ρολο.
αν βαλεις κατω το μυαλο σου και τις γνωσεις σου τοτε γλιτωνεις χρονο και χρημα
ο ιμαντας που κολλαει με τη θερμοκρασια των εδρων..?![]()
αν ειναι με το υγραεριο να θελω τα διπλα χρηματα σε Σερβις, τοτε να το "σεσω" το υγραεριο..
tdrackos έγραψε:η Ford νομιζει δινει τον ιμαντα για 10 χρονια ή 150.000χλμ, οτι ερθει πρωτο (τουλαχιστον στους Zetec),
εγω τον αλλαξα στις 120.000 μετα απο 6 χρονια και ηταν σαν καινουριος...
svg έγραψε:Εμένα πάντως σήμερα τρια συνεργεία αυτοκινήτων μου είπαν να μην ανοίξω τη μηχανή για ρύθμισμα χωρίς κανένα λόγο.Να σημειώσω ότι κανένα από τα συνεργεία δεν τοποθετεί υγραέριο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 23 επισκέπτες
|
|
|