Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Λαδιέρα σε Ford Focus 1.6 --BRC--

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Λαδιέρα σε Ford Focus 1.6 --BRC--

Δημοσίευσηαπό svg » Τρί 14 Φεβ, 2012 01:43

Εμένα πάντως σήμερα τρια συνεργεία αυτοκινήτων μου είπαν να μην ανοίξω τη μηχανή για ρύθμισμα χωρίς κανένα λόγο.Να σημειώσω ότι κανένα από τα συνεργεία δεν τοποθετεί υγραέριο!
:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Α και κάτι άλλο, από απόδοση του κινητήρα με αέριο πως πάτε???Εμένα έχει πέσει αισθητά με το υγραέριο.

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Ford Focus 1.6 (2008)
BRC sequent 24 (πλέον χωρίς Λαδιέρα)
10,000χλμ
svg

Δημοσιευσεις: 20

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τρί 14 Φεβ, 2012 08:36

Πρεπει να πηγαινεις το ιδιο με λιγο καλυτερα στις χαμηλομεσαιες... να πας να το δει για χαμηλο μειγμα

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό harry » Τρί 14 Φεβ, 2012 13:02

τελικα που καταληγουμε ??/ βαζουμε το brc χωρις λαδιαρα και το ρυθμιζουμε να ριχνει και λιγο βενζίνη πανω απο τις 3.500 στροφες ?? η δεν το κανουμε αυτο? οποτε παμε μονο με το κιτ μας χωρις λαδιερα ... χωρις βενζινη και τα σχετικα ??

μιλαω για το 1600 cc παντα
harry

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τρί 14 Φεβ, 2012 16:51

Δεν καταλαβα γιατι θελει βενζινη και πανω απο της 3500κιολας...εχω ενα tigra 1.4βελτιωμενο,πριονι τοναμαξι παει μπουνια...δεν ψεκαζει βενζινη και δουλευει καλυτερα απο το ρελαντι μεχρι τον κοφτη..
Προφανως ο μαστορας ειναι γτπ.
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό harry » Τρί 14 Φεβ, 2012 21:24

tsopirs έγραψε:Δεν καταλαβα γιατι θελει βενζινη και πανω απο της 3500κιολας...εχω ενα tigra 1.4βελτιωμενο,πριονι τοναμαξι παει μπουνια...δεν ψεκαζει βενζινη και δουλευει καλυτερα απο το ρελαντι μεχρι τον κοφτη..
Προφανως ο μαστορας ειναι γτπ.

τα παιδια της lpgas το προτεινουν και απο ότι εχω ακουσει και διαβασει και εδω ειναι πολυ καλοι μαστορες .. απλα ρε γαμωτο επειδη ακους πολλες αποψεις δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις ..5 συνεργεια να ρωτησω για brc ... 5 διαφορετικες απαντησεις θα παρω
harry

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό tdrackos » Τετ 15 Φεβ, 2012 09:57

svg έγραψε:Εμένα πάντως σήμερα τρια συνεργεία αυτοκινήτων μου είπαν να μην ανοίξω τη μηχανή για ρύθμισμα χωρίς κανένα λόγο.Να σημειώσω ότι κανένα από τα συνεργεία δεν τοποθετεί υγραέριο!
Α και κάτι άλλο, από απόδοση του κινητήρα με αέριο πως πάτε???Εμένα έχει πέσει αισθητά με το υγραέριο.

πρεπει να πηγαινει το ιδιο καλά (τουλαχιστον ) !!!!
από κατανάλωση πως πας..??

Φυσικα και δεν πρεπει να ψεκαζει βενζινει μετα τις 3500 (σκεψου οτι εκει κοντα μπορει κ να ταξιδευεις !!!)

Εμενα, στο Oscar, το προγραμματίσαμε μετα απο δικη μου επιθυμία να ψεκάζει μετά τις 5.300,από default νομιζω ηταν στις 5500,

ο εγκαταστατης μου πάντως ειναι κατηγορηματικός, πως εαν η ρυθμιση γινει σωστα απο άνθρωπο που γνωρίζει τί και πως,
δεν χρειζεται λαδιερα κτλ κτλ σε φυσιολογικη (οχι αγωνιστικη) οδήγηση.
tdrackos

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό tdrackos » Τρί 21 Φεβ, 2012 20:29

tdrackos έγραψε:
insano έγραψε:
tdrackos έγραψε:η Ford νομιζει δινει τον ιμαντα για 10 χρονια ή 150.000χλμ, οτι ερθει πρωτο (τουλαχιστον στους Zetec),
εγω τον αλλαξα στις 120.000 μετα απο 6 χρονια και ηταν σαν καινουριος...
μην ανοιγουμε κ τις μηχανες χωρις λογο....
πρωτη ρυθμιση στις βαλβιδες στις 235.000,στη δευτερη αλλαγη ιμαντα, και αυτο χωρις ιδαιτερο λογο.

εχεις ιδεα περι του θεματος η απλα λες οτι λενε στο καφενειο?

παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση!
οταν οι εδρες υπερθερμανθουν τοτε οι μηχανικες ιδιοτητες και αντοχές του μεταλλου αλλαζουν και καθε micro παιζει μεγαλο ρολο.
αν βαλεις κατω το μυαλο σου και τις γνωσεις σου τοτε γλιτωνεις χρονο και χρημα B-)

ο ιμαντας που κολλαει με τη θερμοκρασια των εδρων..? :-?

αν ειναι με το υγραεριο να θελω τα διπλα χρηματα σε Σερβις, τοτε να το "σεσω" το υγραεριο..

τι εγινε παπαγαλε..?
να αλλαξουμε και τακακια..?
χαθηκες...
tdrackos

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 22 Φεβ, 2012 01:42

Πάντως ο δικός μου ιμαντας στο connect zetec με τις καμένες βαλβίδες είναι χάλια μαύρα στα 110000 χιλ
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό Panosl » Πέμ 23 Φεβ, 2012 16:37

tdrackos έγραψε:η Ford νομιζει δινει τον ιμαντα για 10 χρονια ή 150.000χλμ, οτι ερθει πρωτο (τουλαχιστον στους Zetec),
εγω τον αλλαξα στις 120.000 μετα απο 6 χρονια και ηταν σαν καινουριος...

H Ford για τα Zetec παλιά έδινε 5 χρόνια η 100.000χλμ.Για τα νέα duratec είναι τα 150.000χλμ η 10 χόνια.Τελευταία όμως άλλαξε και για τα Zetec.Συχνά όμως κόβονται η σπάει ο τεντοτήρας πρήν την προθεσμία της Ford.Θέλω να πώ, και επειδή το κόστος αλλαγής είναι μεγάλο (200-250), καλύτερα κάποια χρονιά να μην γίνει το προγραμματισμένο service και αντι αυτού να αλλαχτεί ο ιμάντας...
Panosl

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό valk11 » Παρ 09 Μαρ, 2012 20:29

svg έγραψε:Εμένα πάντως σήμερα τρια συνεργεία αυτοκινήτων μου είπαν να μην ανοίξω τη μηχανή για ρύθμισμα χωρίς κανένα λόγο.Να σημειώσω ότι κανένα από τα συνεργεία δεν τοποθετεί υγραέριο!

εχω το ιδιο αυτοκινητο φιλε μου με συστημα lovato και λαδιερα flashlube.το εβαλα στις 72.000χλμ και τωρα εχω 102.000χλμ περιπου.
η καταναλωση εντος πολης περιπου 12λ/100χλμ αλλα εκτος πολης ειναι γυρω στα 8λ με ταχυτητες 130χλμ/ωρα. Για να καταλαβεις εκανα ταξιδι λαρισα-πατρα(360χλμ αποσταση αν θυμαμαι καλα) και εκαψε 25ευρω.
Τωρα για την αποδοση του κινητηρα ειχα επισης ιδιο προβλημα.. αισθητα μειωμενη αποδοση και αυξημενη καταναλωση. το προβλημα ηταν στα μπεκ υγραεριου τα οποια ηταν μικρης διατομης,με αποτελεσμα να μη γεμιζει ο κινητηρας σωστα.
Αλλαχτηκαν τα μπεκ με αλλα μεγαλυτερης διατομης και εστρωσε και το γεμισμα κινητηρα και μειωθηκε η καταναλωση.

να σε ρωτησω κατι.
ποσα λιτρα δεξαμενη φορας και που?
επισης τι αυτονομια εχεις περιπου?
ford focus 1.6 ti-vct lpg lovato with flashlube 45.000 πρασινα χλμ περιπου...
valk11

Δημοσιευσεις: 6

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 23 επισκέπτες