ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ....
αγαπητέ στο έχω ξαναπεί.....θα στο ξαναπώ...
ΜΠΡΑΒΟ....ΩΡΑΙΟΣ....ΜΕ 5 ΣΕΙΡΕΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!

(πρέπει βέβαια να υπάρχει ένα ελάχιστο τεχνικό υπόβαθρο για να καταλάβει ο αναγνώστης τι προσπαθείς να πεις)
Ερώτηση απο μένα:
τι στο καλό να κάνω να μη μπουκώνει όταν το αφήνω 2 μέρες ακίνητο;
ραγίζει η καρδιά μου να μιζάρω σα χαρχάλα να το ξεστουμπώσω, ενώ μέχρι και 10 ώρες να το αφήσω, παίρνει τσακμάκι!
Αξίζει να ταλαιπωρώ το Μπίρμπο γι αυτό το θέμα ή απλά...περιμένω αν και όποτε το λύσει η Icom αυτό το θέμα;
Θα πρέπει να του το πάω για το θέμα της εναλλαγής στα κρύα να βάλει εξαρτηματάκι να κοιτάει πριν το γυρίσει τη θερμοκρασία εισαγωγής, αλλα εμένα δε με νοιάζει τόσο το ρεταρισματάκι στους -2 γιατι αυτό συμβαίνει σπανιότατα στην Αθήνα, αλλα το θέμα μιζάρισμα με χαλάει πολύ ψυχολογικά.
λες να μου στάζει μπεκ τελικά;
αλλα κοίταξα ολους τους κυλίνδρους (δε θυμάμαι αν μπορώ να δω και ms σε κάθε μπεκ ξεχωριστά) αλλα έχω 240ms στο ρελαντί, ακριβώς το ίδιο και με βενζίνη, misfire τίποτα έως ελάχιστα και δουλεύει ρολόι.
Δηλαδή αν στάζει...στάζει απειροελαχιστά έτσι;
αυτό το πράγμα να έλυνα ρε μαμώτο... και θα ήμουνα τελειος του τελειοτέρου που λέμε.
Το ανέφερα στο Μπίρμπο αλλα μου το είχε πει εξαρχής ότι θα συμβαίνει....
τώρα πρέπει να το πάω στα 1000 χλμ για προληπτικό έλεγχο γενικά, αλλα και τι να κάνει; να μου αλλάζει μπεκάκια, βάλε-βγάλε φοβάμαι και τα σκαλίσματα....
για πες μου την άποψή σου σε παρακαλώ.... κολλάω τη μύτη πάνω στη μπεκιέρα σβηστό και δε μυρίζω απολύτως τίποτα, δε θα μύριζε απο κάπου μετά απο 15 ώρες, απο το φιλτρόκουτο, κάπου τέλος πάντων....
επίσης γύρισα σε βενζίνη 4 λεπτά πριν το κλείσω....τζίφος...πάλι τα ίδια!!!
χράπα-χρούπα...θα χαλάσω μια ώρα αρχύτερα τη μίζα, το βολαν και τη μπαταρία.
και το παράδοξο...σήμερα πήρε τσακμάκι...
εχθές τσακμάκι
αλλα τη Κυριακή ήθελε και 6'' μιζάρισμα ενώ παίρνει με μισή στροφή συνήθως του βολάν.
Ακούω ότι σε άλλους ζορίζεται όταν είναι ζεστό...εμένα ΠΟΤΕ..ίσα ίσα παίρνει τσακμάκι ζεστο ή αν το αφήσω μέχρι 5-6 ώρες.