tsopirs έγραψε:Τεταρτης γενιας σε tfsi δυσκολο πολυ.υγρου μονο και ξερω οτι το κιτ ερχεται ρυθμισμενο για τον συγκεκριμενο κινητήρα, ο μαστορας μονο το περναει..δεν νομιζω ουτε το icom να δουλέψει
Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
είπα ότι ειδικά ο Μπίρμπος και το σύστημα Icom περνάει απο τα μαμά μπεκ το υγραέριο απο ότι ξέρω
(ότι καλύτερο δηλαδή με τις minimum επεμβάσεις!)
Οπότε το "δε νομίζω ούτε το icom να δουλέψει"....ειλικρινά δε το καταλαβαίνω που το στηρίζεις.
Αν πας στο Μπίρμπο, συνήθως θα φτιάχνει κάποιο tfsi... οπότε θα δεις και επι τόπου τι γίνεται... να σου λυθούν οι αμφιβολίες γιατι "νομίζεις" πολύ λάθος φίλε μου. Προχθές ήμουνα για τον έλεγχο των 1000 χλμ και έφτιαχνε ένα audi S3.
Τα "ερχεται ρυθμισμένο" για το συγκεκριμένο κινητήρα με συγχωρείς αλλα τα ακούω λίγο κάπως...
έτσι μου είπανε και εμένα, και σε ανάλογη περίπτωση μας πήρε κάμποσες ημέρες για να υποβάλλουμε στη "τρόικα" το ερώτημα αν μπορούν να φτιάξουν ένα απλό πρώτο στάδιο 20vτ με 5 πραγματάκια που φοράνε το 60% των ίδιων αυτοκινήτων στην Ελλάδα...και μέχρι να στείλουν απάντηση "οτι ναι...γίνεται"...εγώ το είχα πάει στο Μπίρμπο, το είχε κάνει ήδη υγραέριο και το είχα παραλάβει κιόλας