Andreasf1 έγραψε:Στην Αμαλιάδα έχουν γίνει οι εγκαταστάσεις κανονικά αλλά δεν λειτουργεί ακόμα. Λογικά είναι θέμα ημερών να ανοίξει. Θα σας πω από Δευτέρα που θα πάω (μιας και είμαι φοιτητής εκεί) αν άνοιξε!
vagmar1 έγραψε:Andreasf1 έγραψε:Στην Αμαλιάδα έχουν γίνει οι εγκαταστάσεις κανονικά αλλά δεν λειτουργεί ακόμα. Λογικά είναι θέμα ημερών να ανοίξει. Θα σας πω από Δευτέρα που θα πάω (μιας και είμαι φοιτητής εκεί) αν άνοιξε!
Αναμένω πληροφορίες για το πρατήριο. Αλήθεια, που ακριβώς είναι στην Αμαλιάδα δίπλα στο LIDL?
vagmar1 έγραψε:Επειδή έρχομαι αρκετά συχνά στην Αμαλιάδα (5-6 φορές το χρόνο), μπορεί κάποιος να μου δώσει στοιχεία-τυχόν εξελίξεις για έναρξη λειτουργίας πρατήριων υγραερίου σε Αμαλιάδα-Πύργο (ακόμα και σε όλο το Νομό Ηλείας)? Γνωρίζω ότι στην Αμαλιάδα έχει προχωρήσει αρκετά η περίπτωση ενός πρατηρίου στην ΔΟ Αμαλιάδας-Κουρούτας (θέση Παλαιοκλήσσι). Γνωρίζουμε εάν άνοιξε ή πότε στο μέλλον. Διάβασα το σχόλιο του φίλου για το πρατήριο στον Πύργο (πρατήριο του Διονυσόπουλου). Μπορεί να μου διευκρινήσει που βρίσκεται περίπου και εάν έχει τυχόν εξελίξεις ως προς την έναρξη λειτουργίας του, θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα!!!
giwrgos έγραψε:Παιδιά άνοιξε νέο πρατήριο LPG!!! Βρισκόμαστε στο Τραγανό Ηλείας ( AVIN Καραγιάννης τηλ. 2623061531. fax. 2623061065. κιν. 6973365930!!!!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ για την ομολογουμένως ενδιαφέρουσα πληροφορία. Άντε με το καλό να ανοίξει και στην Αμαλιάδα!!! 
,να στηριξουμε λιγο την αγορα του νομου μας οσο μπορουμε,αρκει φυσικα η σχεση τιμης-αποδοσης να ειναι σε καλα επιπεδα,που ακριβως βρισκετε το πρατηριο?σε τι τιμη πουλαει?ευχαριστω.106pyrgos έγραψε:αντε επιτελους μας σκασατε,να στηριξουμε λιγο την αγορα του νομου μας οσο μπορουμε,αρκει φυσικα η σχεση τιμης-αποδοσης να ειναι σε καλα επιπεδα,που ακριβως βρισκετε το πρατηριο?σε τι τιμη πουλαει?ευχαριστω.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 91 επισκέπτες
|
|
|