Σίγουρα δεν είναι υγρού ψεκασμού, είναι σαν το δικό μου ακριβώς.
Το μόνο που δεν μπόρεσα να δω από τις φωτογραφίες , στον εγκέφαλο τι τύπος είναι , A,B,C,D,N ή HD?
Θα το δεις στην ετικέτα μέσα σε ένα κύκλο.
atevagge1983 έγραψε:Μεσα στο κυκλο στον εγκεφαλο ειναι το Ν. Ειναι καλο αυτο?
Γενικα εσυ εισαι ευχαριστημενος ?
Πες μου γιατι σαν παλιος θα ξερεις και εχω και αλλες απορειες
atevagge1983 έγραψε:Οταν λες ψεκαζει βενζινη ειναι μεγαλη ποσοτητα που ψεκαζει . Το εβαλα για οικονομια ελπιζω να ψεκαζει ελαχιστα.
Ψεκάζει απειροελάχιστα βενζίνη και όταν πρέπει σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που του έχει κάνει ο τεχνικός.
Να σε ρωτησω τα λαμπακια του δεικτη δειχνουν κανονικα?
Στην αρχή όχι , μετά διαπιστώθηκε ότι κάποιο καλώδιο μπήκε λάθος σε άλλο σημείο και επιδιορθώθηκε.
Τώρα δουλεύει άψογα.
Γιατι σε εμενα σβησαν ολα μεχρι τα 100χμ και μετα πηγαινω με το κοκκινο .
Εχω φτασει στα 330 χμ με το κοκκινο. Μπορει ο μαστορος να το ρυθμισει να υπαρχει ισοκοτανομη υγραεριου στα λαμπακια?
Να το πας για έλεγχο.Τι πολυβάλβιδα σου έβαλε όμως ο τεχνικός?ROMANO ή BRC?μην ανησυχείς είναι τα ίδια.μόνο τα καλώδια διαφέρουν.
Εγώ έχω της BRC και τα καλώδια ήθελαν άλλη συστοιχία καλωδίων.
Και κατι ακομα .Ο μαστορας μου εδωσε το αμαξι με γεματο ντεποζιτο(συμφωνια) και μου ειπε ο μαστορας οτι στο πρωτο γεμισμα που θα κανω εγω θα παρει ισως λιγοτερα λιτρα απο το κανονικο δηλ. αντι 33,6λτ(42αρα δεξαμενη)θα παρει λιγοτερα λτ λογω οτι ισως θα εχει αερα μεσα και αυτος θα φυγει με 2-3 γεμισματα.
Ισχυει αυτο φιλε μου ? Στο ειπε και εσενα?
Ναι ισχύει αυτό που σου είπε ο τεχνικός.
Σε όλες τις καινούργιες εγκαταστάσεις στην αρχή χρειάζεται να εξαερωθεί ο αέρας.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 35 επισκέπτες
|
|
|