1. Δεν είναι Λαδιερα είναι valve care με αντλία και ψεκαζει μαζι με το υγραεριο με διακλαδωτη πριν την εισαγωγη
2. Δώσε μου ένα καλο λόγο να τη βγάλω μετα τη ζημια του κινητηρα του ford και που αν δεν είχα κουμπάρο μηχανικό θα πήγαινε απο 1500 και πάνω, μόνο υλικα πλήρωσα 1000 ευρα ( καπάκι, φλατζες βιδες ελατηρια λάδια μπουζι ιμαντας ρουλεμαν κτλ κτλ
3. ρε ? To μακακα που πήγε ?
4. τα συστατικά που διαβάζω ένα έχουν καμία σχέση με το JLM η το flashlube !!!
Μετα απο 500 χιλ δεν έχει κατέβει καν η στάθμη στο βαρέλακι η ποσότητα λοιπόν του λιπαντικου είναι ελάχιστη σε σχέση με τις άλλες λαδιερες που λες ηλεκτρονικά ελεγχόμενη απο τον εγκέφαλο του prins
Ναι, δεν έχει ανάγκη αυτο το αμάξι ζετεκ μοτερ που μεχρι και στην brc ηταν black list , έχω κάνει πάνω απο 10 στην ACS αλλα 10 στην ALAPIS έλεγε και ο brc...ίδης στο Χαϊδάρι και ούτε Λαδιερα θέλει αλλα θα σου βάλω ( δίπλα στον πνεύμονα την έβαλε ) και το πίστεψα ο αδαης βλεποντας τις φωτογραφιες γυρω γυρω .... όπως φαντάζομαι λες και συ στους πελάτες σου αν όμως κάτσει η στραβη τι θα κάνεις θα αναλαβεις το καπάκι η θα λες όπως αυτός φερτο να στο φτιάξω έχω ασφάλεια θα πληρώσεις το καπάκι μόνο !!! Σιγα μη. Ξαναπάταγα εκει !!