d3f1 έγραψε:Καλησπέρα , σκοπεύω να κάνω δικό μου ένα defender , και δεδομένης της τιμής της βενζίνης , το να πληρώνω 2 ευρώ το λίτρο για super αμόλυβδη με κατανάλωση 22 lt/100km είναι όνειρο επιστημονικής φαντασίας . Ξέροντας λοιπόν ότι το υγραέριο είναι της μόδας άρχισα να ψάχνω για πληροφορίες και έτσι βρέθηκα στο forum σας . Διάβασα διάφορα posts με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αλλά δυστυχώς δε με βοήθησαν στο να καταλήξω σε υγρή η αέρια μορφή ψεκασμού . Από ότι διάβασα σχετικά με την άμεση επίδραση στην ιπποδύναμη , τείνω στην υγροποιημένη μορφή . Παρ'ολα αυτά , δεδομένου του κυβισμού και των ειδικών χαρακτηριστικών του οχήματος , θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρα αν κάποιος μπορούσε να μου πει επί τις ουσίας τι συμφέρει. είδα στο wfs.gr ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία δουλεύει και με υγραέριο (υδρογόνο) . Μήπως όμως περιπλέκονται πολύ τα πράγματα ? Δεν είμαι σχετικός με τις εγκαταστάσεις των συγκεκριμένων μηχανισμών και για αυτό ρωτάω . Υπάρχει κάποια λίστα αναγνωρισμένων συνεργείων που να κάνουν εγκατάσταση. Υπάρχουν κάποια εξαρτήματα συγκεκριμένης προέλευσης που να έχουν καλύτερα αποτελέσματα από αλλά ? Κάτι πήρε το αυτί μου για κάποια ολλανδικά και πολωνικά τα οποία είναι καλύτερα από αλλά. Γενικά είμαι πολύ μπερδεμένος και χρειάζομαι τη βοήθεια σας.
d3f1 έγραψε:Από ότι κατάλαβα δηλαδή , το σύστημα υγρής έκχυσης είναι ανωτέρω αλλά ακριβότερο ( μέσες άκρες ) . Εκεί καταλήγουμε?:) Εμένα πάνω από όλα με ενδιαφέρει το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου για αυτό και με χαρά θα δώσω κάποια παραπάνω λεφτά για ένα σύστημα πιο αξιόπιστο ( λιγότερες φθορές κλπ ). Κάτι τελευταίο που θα ήθελα να μάθω.. και οι 2 τύποι έχουν τις ίδιες αποδόσεις όσον αφορά στην οικονομία / χιλιόμετρο?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 19 επισκέπτες
|
|
|