Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Διακοπες μετα απο επιταχυνση σε MAZDA TRIBUTE 2.3

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Διακοπες μετα απο επιταχυνση σε MAZDA TRIBUTE 2.3

Δημοσίευσηαπό dim63 » Πέμ 08 Μαρ, 2012 11:50

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΕΛΕΨΕΣ

Σου εχω κανει ενα pm τσεκαρετο και πες μου

καλοταξιδο
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 08 Μαρ, 2012 15:52

kavasilas έγραψε:Παιδια καλημερα! Σας ευχαριστω ολους για την προθημεια σας.Την περασμενη τριτη 6/3 πηγα στον τεχνικο ,το προβλημα το δημιουργουσε ο πνευμονας (TOMASETTO).Απ'οτι μου ειπε ο τεχνικος το μοντελο που ειχαμε βαλει ηταν για μηχανες εως 130 ιππους(το εμαθαν κι αυτοιμετα απο επισημανσεις και αλλων).Το TRIBUTE 2.3 ΕΙΝΑΙ 150 και γι'αυτο εκανε τα μπουκωματα κι εσβηνε στο φρεναρισμα.Βαλαμε το επομενο μοντελο που ειναι για μεχρι 200 ιππους .Το ιδιο προβλημα το παρουσιασαν και αλλα αυτοκινητα για τον ιδιο λογο.Βεβαια θα το δειξει η πορεια αν οντως ειναι ετσι.Παντως απο την τριτη δεν το ξανα εκανε.Γι τον φιλο που ρωτησε σε ποιον εκανα την εγκατασταση λεω η εταιρεια ειναι η ANIP και τωρα ειναι στο Μοσχατο .τα εξαρτηματα που βαλαμε :Εγκεφαλος EUROPGAS,Πολυβαλβιδα και πνευμονας TOMASETTO,και τα μπεκ HANA.Εκεινο που με εξυπηρετησε αφανταστα ειναι η μεγαλη δεξαμενη ATTIKER 75 lt 720χ225 mm που εκατσε τελεια στο κατω μερος εξωτερικα του αυτοκινητου στην θεση της ρεζερβας.Εξυπηρετησε και απο χωρο και απο αυτονομια λογω ογκου.Αυτα λοιπον και σας ευχαριστω και παλι!

καλυτερη δεξαμενη για το αμαξι αυτο ειναι η irene 680χ200 67 λτ ή 680 220 78 λιτρα μικροτερη κοντυτερη και ταιριαζει γαντι
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 08 Μαρ, 2012 21:04

kavasilas έγραψε:Παιδια καλημερα! Σας ευχαριστω ολους για την προθημεια σας.Την περασμενη τριτη 6/3 πηγα στον τεχνικο ,το προβλημα το δημιουργουσε ο πνευμονας (TOMASETTO).Απ'οτι μου ειπε ο τεχνικος το μοντελο που ειχαμε βαλει ηταν για μηχανες εως 130 ιππους(το εμαθαν κι αυτοιμετα απο επισημανσεις και αλλων).Το TRIBUTE 2.3 ΕΙΝΑΙ 150 και γι'αυτο εκανε τα μπουκωματα κι εσβηνε στο φρεναρισμα.Βαλαμε το επομενο μοντελο που ειναι για μεχρι 200 ιππους .Το ιδιο προβλημα το παρουσιασαν και αλλα αυτοκινητα για τον ιδιο λογο.

Καλά μιλάμε για κομικοτραγικές καταστάσεις. Και αν αναλογιστεί κανείς ότι τους πληρώνουμε και τους εμπιστευόμαστε την περιουσία μας και την ασφάλεια μας κιόλας. :oops: :ymsick: Αν και στην αρχή ο DaKancho μου φαινότανε υπερβολικός με όσα έγραφε για τα μαστόρια σιγά σιγά αναθεωρώ [-(
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 09 Μαρ, 2012 00:44

gakost έγραψε:
kavasilas έγραψε:Παιδια καλημερα! Σας ευχαριστω ολους για την προθημεια σας.Την περασμενη τριτη 6/3 πηγα στον τεχνικο ,το προβλημα το δημιουργουσε ο πνευμονας (TOMASETTO).Απ'οτι μου ειπε ο τεχνικος το μοντελο που ειχαμε βαλει ηταν για μηχανες εως 130 ιππους(το εμαθαν κι αυτοιμετα απο επισημανσεις και αλλων).Το TRIBUTE 2.3 ΕΙΝΑΙ 150 και γι'αυτο εκανε τα μπουκωματα κι εσβηνε στο φρεναρισμα.Βαλαμε το επομενο μοντελο που ειναι για μεχρι 200 ιππους .Το ιδιο προβλημα το παρουσιασαν και αλλα αυτοκινητα για τον ιδιο λογο.

Καλά μιλάμε για κομικοτραγικές καταστάσεις. Και αν αναλογιστεί κανείς ότι τους πληρώνουμε και τους εμπιστευόμαστε την περιουσία μας και την ασφάλεια μας κιόλας. :oops: :ymsick: Αν και στην αρχή ο DaKancho μου φαινότανε υπερβολικός με όσα έγραφε για τα μαστόρια σιγά σιγά αναθεωρώ [-(

Ενταξει ρε φίλε ένα καλο πολωνικό σύστημα έβαλε ο άνθρωπος λογικό είναι , το θέμα είναι οτι έλυσε το πρόβλημα του , σίγουρα ο μάστορας προσπάθησε να βγάλει κανά 50αρικο παραπάνω την διάφορα του μικρού με τον μεγαλο πνεύμονα αυτο όμως συμβαίνει συχνά γιατι χρησιμοποιούν πνεύμονες απο διάφορες άλλες εταιρείες , απορω γιατι έχουν μερικούς πολυ καλούς πνεύμονες Europegas δεν ξέρω αν φταιει μόνο ο μάστορας αλλα και πελάτης εμείς δηλαδή που για 100-200 ευρω ρισκαρουμε τα αμάξια μας ( βλέπε εμένα με το ford και τη ζημιά τoυ πήγα να γλυτωσω 250' ευρω και έκατσα στην μπανάνα )
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό gakost » Παρ 09 Μαρ, 2012 01:49

υπερβολικό το θεωρείς να μην ξέρεις η να μην σε ενδιαφέρουν καν τις στοιχειώδεις τεχνικές προδιαγραφές του συστήματος που πουλάς ή του αυτοκινήτου που αναλαμβάνεις; Το ότι είναι Πολωνικό, Τούρκικο ή Βουλγαρικο και το πόσο κοστίζει πραγματικά και πόσο θέλει να βγάλει δεν έχει σχέση με τον απάλευτο από τεχνική κατάρτηση ή νοοτροπία μάστορα.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό Giannis » Παρ 09 Μαρ, 2012 19:34

Σε ποιον το έβαλες το europegas??
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

Δημοσίευσηαπό kavasilas » Δευτ 12 Μαρ, 2012 11:19

dathens έγραψε:
gakost έγραψε:

Ενταξει ρε φίλε ένα καλο πολωνικό σύστημα έβαλε ο άνθρωπος λογικό είναι , το θέμα είναι οτι έλυσε το πρόβλημα του , σίγουρα ο μάστορας προσπάθησε να βγάλει κανά 50αρικο παραπάνω την διάφορα του μικρού με τον μεγαλο πνεύμονα αυτο όμως συμβαίνει συχνά γιατι χρησιμοποιούν πνεύμονες απο διάφορες άλλες εταιρείες , απορω γιατι έχουν μερικούς πολυ καλούς πνεύμονες Europegas δεν ξέρω αν φταιει μόνο ο μάστορας αλλα και πελάτης εμείς δηλαδή που για 100-200 ευρω ρισκαρουμε τα αμάξια μας ( βλέπε εμένα με το ford και τη ζημιά τoυ πήγα να γλυτωσω 250' ευρω και έκατσα στην μπανάνα )

Δεν μου ζητηθηκε ουτε ευρω παραπανω λογω αλλαγης μεγαλυτερου πνευμονα.Η αντιμετωπιση ηταν αμεση και αψογη.Αν ξεραμε απο την αρχη για την διαφορα των πνευμονων αναλογα των ιππων φυσικα και θα ειχα βαλει απο την αρχη τον μεγαλο κι ας ηταν ακριβοτερος!
kavasilas

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό kavasilas » Δευτ 12 Μαρ, 2012 11:22

Giannis έγραψε:Σε ποιον το έβαλες το europegas??

εταιρεια ANIP στο μοσχατο.οσοι εχουν δει την εγκατασταση ομολογουν οτι εχει γινει παραπολυ καλη δουλεια .εξαλου το γεγονος οτι απο τον Ιουνιο του 2011 που το βαλαμε με εξαιρεση μια μικρορυθμιση γυρω στα 1000χλμ, μεχρι σημερα δεν ειχα κανενα αλλο προβλημα θεωρω οτι εγινε καλη δουλεια!
kavasilas

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό dim63 » Δευτ 12 Μαρ, 2012 13:03

kavasilas έγραψε:
Giannis έγραψε:Σε ποιον το έβαλες το europegas??

εταιρεια ANIP στο μοσχατο.οσοι εχουν δει την εγκατασταση ομολογουν οτι εχει γινει παραπολυ καλη δουλεια .εξαλου το γεγονος οτι απο τον Ιουνιο του 2011 που το βαλαμε με εξαιρεση μια μικρορυθμιση γυρω στα 1000χλμ, μεχρι σημερα δεν ειχα κανενα αλλο προβλημα θεωρω οτι εγινε καλη δουλεια!

απροβληματιστο

μην τα ακους ολα, απλα ακου το tribute
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 53 επισκέπτες