Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό dti » Πέμ 24 Μαρ, 2011 19:20

dathens έγραψε:Στον αλιμο που ήταν ένα απο τα πιο ακριβά πρατήρια στην αθηνα η τιμη είναι πλέον στα 0,759 αλλαξε απο bp/coral-shell σε πετρογκαζ ο λόγος ήταν τα πολλα προβλήματα με το αέριο της coral και η ακριβή τιμη του σε συνομιλία με τον πρατηριουχο μου είπε ότι οι της shell δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει Υγραεριο, τις πιέσεις το μίγμα κτλ και στο κρύο πολλα αμάξια είχαν προβλήματα θυμάστε κάτι ψιλό λαμπάκια που ακούσαμε και κάτι ψιλοπροβληματακια .......... ήταν και πιο ακριβό απο την πετρογκαζ τώρα είναι το πιο φτηνό πρατήριο στην αθήνα, αν και στο ίδιο βενζιναδικο έχει bp βενζίνη

μόνο μειονέκτημα οι πίεση στα 8 - 8,5 bar όπου δεν έχω καταλάβει και πολυ τι διάφορα έχει με τα πρατήρια με τα 10 bar ας μας εξηγήσει κάποιος φιλος που γνωρίζει

Πάντως και με αυτή την τιμή το σίγουρο είναι οτι έχει πολύ μεγάλο περιθώριο κέρδους, αρκετά πιο πάνω σε σχέση με τη βενζίνη. Κι αν κατέβασε την τιμή σε σχέση με πριν είναι για να γίνει γνωστός και να τον προτιμήσουν όσοι τον είχαν σε μαύρη λίστα πριν... Είναι και σε σημείο που δεν υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις κοντά, οπότε μακάρι να κρατήσει τις τιμές του ακόμη και σε πιο χαμηλά επίπεδα.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 25 Μαρ, 2011 00:07

dlag έγραψε:Φίλε dathens μένω στον Αλιμο και βάζω υγραέριο σε αυτό το πρατήριο. Επειδή τελευταία έχω ρεταρίσματα στο ρελαντί θα ήθελα να μου πεις αν οι πληροφορίες σου είναι προιόν συζήτησης με τον πρατηριούχο ή οχι, καΙ αν τα σχετικά με την ποιότητα ισχύουν Ευχαριστώ

Εγω τον είχα στη μαύρη λίστα απο το χτεσινο γέμισμα όλα καλα με 300 χιλ σήμερα ναι τα στοιχεία μου τα είπε ο πρατηριουχος για αυτο αν δεις οι αντλίες άλλαξαν χρώματα και άνοιξαν και οι 4 για το το Υγραεριο
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό takis672 » Κυρ 27 Μαρ, 2011 18:51

Καλησπερα σας, πριν απο λιγο γυρισα απο Λαμια, θελω να σας πω οτι το παρατηριο το 147 χλμ (λιβανατες) δεν εχει ακομη lpg.Ο υπαλληλος μου ειπε οτι σε πεντε ημερες θα εχει.Αυτο λεει συνεχεια το τελευταιο διμηνο. :thumbdown:
takis672

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Δευτ 28 Μαρ, 2011 00:30

dti έγραψε:Άνοιξαν 2 νέα πρατήρια της JetOil κοντά στις Σέρρες.
Το ένα είναι στο δρόμο προς το Νεοχώρι και το άλλο προς το Χρυσό.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε και για το πρατήριο της Aegean στο 147ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας στις Λιβανάτες.

Το ένα jetoil προς το Χρυσό το τσέκαρα και ισχύει. Έχει ταμπέλα autogas κρεμασμένη απ'έξω κι εξυπηρετεί πελάτες, πρέπει να ξεκίνησε τώρα μέσα στο Μάρτιο. Για το άλλο προς Νεοχώρι θα περάσω κάποια στιγμή και θα σας πω σίγουρα

@xarlam: έχουμε κανα νεότερο για πρατήρια με υγραέριο στη Θεσπρωτία;
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό xarlam » Δευτ 28 Μαρ, 2011 15:22

Περασα εχθες απο το πρατηριο στον Βασιλικο (jetoil) και μου είπε οτι έχει τελείωσει σχεδον με τους ελέγχους και πως μέσα στη εβδομάδα,πιθανοτατα απο Τετάρτη, θα λειτουργεί κανονικά :clap: :clap: :clap: (Περίμενε σήμερα το τελικο ΟΚ απο το Μηχανολογικό).
Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για το άλλο πρατήριο.
Nissan Qashqai 2.0 ICOM JTG 5ης γενιας
xarlam

Δημοσιευσεις: 50

Δημοσίευσηαπό jovanna26 » Δευτ 28 Μαρ, 2011 16:45

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΒΙ.ΠΕ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ,ΟΤ-1

ΤΗΛ.2552022866
jovanna26

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 28 Μαρ, 2011 18:32

Και ποια τιμή έχει το λίτρο;
Είμαι περίεργος να δω πόσο ανταγωνιστική τιμή έχει σε σχέση με τους γείτονες (Βούλγαρους και Τούρκους)...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό johnsuv » Παρ 01 Απρ, 2011 09:45

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου στις Λιβανάτες. Είναι το AEGEAN μετά τον Άγιο Κωνσταντίνο με κατεύθυνση προς Αθήνα. Είναι σε όλα έτοιμος και περιμένει ένα τελικό ΟΚ γραφειοκρατικό. Από μέρα σε μέρα ανοίγει.
johnsuv

Δημοσιευσεις: 45

Δημοσίευσηαπό tgi » Σάβ 02 Απρ, 2011 11:39

ξέρεις ότι από αρχές του χρόνου περίπου 4 πρατήρια ανοίγουν από μέρα σε μέρα???
Ναύπακτος, Χαλκίδα, Λειβανάτες, Θεσσαλονίκη

Άντε να δούμε πότε θα ανοίξουν
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 02 Απρ, 2011 19:33

Γιατι μονο ελαχιστοι εχουν αναρτημενη την τιμη υγραεριου εξω στον πινακα???
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 106 επισκέπτες