Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλήματα με Prins Silverline

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Ειχε κανεις προβλημα με κιτ prins?

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Σάβ 24 Μαρ, 2012 11:30

Συγγνώμη που θα παρέμβω, αλλά πρέπει να αποδίδεται δικαιοσύνη.
Και γω εδω και 2 μήνες με Κομπρεσσορα ταλαιπωριομουν με ενα κιτ -OMVL με 1.6 bar μειωτηρα -που εχω βαλει.
Μερικοι απο δω μεσα μ'εκαναν να πιστεψω οτι μονο 1-2 "ΕΠΩΝΥΜΑ" κιτ δουλευουν σωστα σ'αυτα τάμαξια. Τελικα καταλαβα οτι αυτη ειναι η εμπρος οψη του φεγγαριου.... Λυπαμαι γιατι ειμαι καλόπιστος ....
Και το OMVL δουλευει ρολόι , φανταζομαι και άλλα ΜΗ "επωνυμα" κιτ σε αυτους τους κινητηρες αρκει να μην εχουν ελλατωματικά μερη (μειωτης πιεσεως, πολυβαλβιδες, κτλ). Στο κατω κατω γι'αυτο υπαρχουν οι εγγυήσεις και το σημαντικοτερο η στήριξη του εγκαταστατη μετα την αρχικη τοποθετηση..(after sale support)
Σημειωτεον οτι μου στοιχισε περι τα 1400 ευρώ η εγκατασταση μαζι με ολες τις πιστοπιησεις και το ΚΤΕΟ.
Το συγκεκριμενο κιτ καλυπτει ανετα Subaru Impreza turbo το οποίο και οδηγησα οσο "αγρια" μπορουσα στην Καβάλας ενα βραδυ χωρις να κανει το παραμικρο κιχ. :wave:
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 24 Μαρ, 2012 11:53

Φίλε συμφωνω εν μέρει και έχεις τα δικια σου, αλλά εδω μιλάμε ότι για 1200 ατμοσφαιρικό κινητήρα ο άλλος προτείνει κιτ με 1500-2.000 ευρώ. Έλεος!!! Αυτό θέλω να πω. Συν το ότι λίγα αμάξια θέλουν συγκεκριμένα κιτ, αλλά πολύ λίγα και όχι σίγουρα αυτά που γράφονται εδω μέσα συνεχώς. Και καλό είναι να μην κανουμε την απλή εγκατάσταση μεσανατολικο.
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Σάβ 24 Μαρ, 2012 12:00

maevius έγραψε:Φίλε συμφωνω εν μέρει και έχεις τα δικια σου, αλλά [size=150]εδω μιλάμε ότι για 1200 ατμοσφαιρικό κινητήρα ο άλλος προτείνει κιτ με 1500-2.000 ευρώ. Έλεος!![/size]! Αυτό θέλω να πω. Συν το ότι λίγα αμάξια θέλουν συγκεκριμένα κιτ, αλλά πολύ λίγα και όχι σίγουρα αυτά που γράφονται εδω μέσα συνεχώς. Και καλό είναι να μην κανουμε την απλή εγκατάσταση μεσανατολικο.

+μφωνώ :thumbup: Το ζητούμενο σε απλά μοτερμικρομεσαίου κυβισμού και επιδοσεων πρεει να βρισκει κανείς ΣΩΣΤΟ εγκαταστάτη με ΣΩΣΤΗ τιμη. Οντως πανω απο 1000 ευρο για απλα μοτερ , σημερα, ειναι οχι απλα πολυτελεια αλλα επιδειξιομανία και θα πρεπει άμεσα να ποινικοποιειται.... :))
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 24 Μαρ, 2012 12:49

taxtsom έγραψε:
maevius έγραψε:Φίλε συμφωνω εν μέρει και έχεις τα δικια σου, αλλά [size=150]εδω μιλάμε ότι για 1200 ατμοσφαιρικό κινητήρα ο άλλος προτείνει κιτ με 1500-2.000 ευρώ. Έλεος!![/size]! Αυτό θέλω να πω. Συν το ότι λίγα αμάξια θέλουν συγκεκριμένα κιτ, αλλά πολύ λίγα και όχι σίγουρα αυτά που γράφονται εδω μέσα συνεχώς. Και καλό είναι να μην κανουμε την απλή εγκατάσταση μεσανατολικο.

+μφωνώ :thumbup: Το ζητούμενο σε απλά μοτερμικρομεσαίου κυβισμού και επιδοσεων πρεει να βρισκει κανείς ΣΩΣΤΟ εγκαταστάτη με ΣΩΣΤΗ τιμη. Οντως πανω απο 1000 ευρο για απλα μοτερ , σημερα, ειναι οχι απλα πολυτελεια αλλα επιδειξιομανία και θα πρεπει άμεσα να ποινικοποιειται.... :))

Και για να συμπληρώσω. Το καλοκαίρι ζήταγαν 1800 € για αερίου ψεκασμού στο δικό μου αμάξι και μετά από 6 μήνες ζήτάνε 1250 €.....Τι έγινε μειωθηκε το κέρδος ή η ποιοτητα;;;; Άρα η τιμή δεν είναι εφάμιλη μόνο της ποιότητας (που αμα ψάξεις καλά συνδιάζονται μια χαρά και τα 2 σε έναν όχι ΄΄ιδιοτροπο΄΄ κινητήρα) αλλά και της τσέπης του εκάστοτε εισαγωγέα-εγκαταστάτη. Μη μου πείτε ότι έγινε πιο φτηνή η τιμή του κιτ από το εξωτερικό ξαφνικά;;;; μαλλον έπεσαν οι δουλειές σε συνδιασμό με την αυξηση των εγκαταστατων, κιτ, αντιπροσωπειων που βάζουν υγραέριο κλπ και το θαυμα έγινε. Τώρα εγω που δεν τα έδωσα όταν μου τα ζητούσαν και είμαι ευχαρίστημένος με το κιτ που έβαλα -500 € ίδιας τεχνολογίας και ποιότητας που φτάνει και περισσευει για το αμάξι μου (κοντευω στην απόσβεση) και χωρίς κανένα πρόβλημα τι είμαι κοροιδο - θύμα ή σωστός!!! Και αυτός που είχε φουσκομένη την τιμή τότε πως λέγεται απατεωνας ή τίμιος όσο καλή εγκατάσταση και αν θα έκανε;;;;;
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό papy2 » Σάβ 24 Μαρ, 2012 17:50

BOURTZI έγραψε:Για να απαντησω ευθεως στον φιλο που ρωτησε αν την <<πατησε>> θα πω οτι κατα την ταπεινη μου γνωμη οντως την πατησε.Εχει πληρωσει τα διπλασια χρηματα για να φτιαξει μια απλη μετατροπη υγραεριου,κριμα για την ταλαιπωρια που περασε και τα χρηματα που ξοδεψε.
Παντως καλα θα κανει να κοιταξει και το θεμα της εισαγωγης!!

Απο την εποχη που φορουσα το κιτ της λοβατο με εβαλε ο εγκαταστατης που εχει και συνεργρειο μερσεντες να αλλαξω ολα τα σωληνακια του αερα του κομπρεσορα διοτι δηθεν ειχαν φαγωθει αλλα τα προβληματα με μειωμενη αποδοση συνεχιστηκαν και μετα.
MB 200 K -prins VSI- Ι με τα κιτρινα μπεκ.
papy2

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Σάβ 24 Μαρ, 2012 18:16

papy2 έγραψε:
BOURTZI έγραψε:Για να απαντησω ευθεως στον φιλο που ρωτησε αν την <<πατησε>> θα πω οτι κατα την ταπεινη μου γνωμη οντως την πατησε.Εχει πληρωσει τα διπλασια χρηματα για να φτιαξει μια απλη μετατροπη υγραεριου,κριμα για την ταλαιπωρια που περασε και τα χρηματα που ξοδεψε.

Απο την εποχη που φορουσα το κιτ της λοβατο με εβαλε ο εγκαταστατης που εχει και συνεργρειο μερσεντες να αλλαξω ολα τα σωληνακια του αερα του κομπρεσορα διοτι δηθεν ειχαν φαγωθει αλλα τα προβληματα με μειωμενη αποδοση συνεχιστηκαν και μετα.

Ποιο lovato ειχες βαλει?
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό papy2 » Δευτ 26 Μαρ, 2012 15:56

BOURTZI έγραψε:
papy2 έγραψε:

Ποιο lovato ειχες βαλει?

Kιτ lpg easy smart 4cyl 130kw και μπεκ ηλ/μαγνητικά ψεκασμου typ D2,2 ολα της lovato.
papy2

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Δευτ 26 Μαρ, 2012 17:04

Kιτ lpg easy smart 4cyl 130kw και μπεκ ηλ/μαγνητικά ψεκασμου typ D2,2 ολα της lovato.
Προθερμαντηρα??????
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό papy2 » Δευτ 26 Μαρ, 2012 22:30

BOURTZI έγραψε:Kιτ lpg easy smart 4cyl 130kw και μπεκ ηλ/μαγνητικά ψεκασμου typ D2,2 ολα της lovato.
Προθερμαντηρα??????

Οχι, πρωτη φορα το ακουω. Νομιζα οτι μπαινει μονο στα ντηζελ.
papy2

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Τρί 27 Μαρ, 2012 07:21

papy2 έγραψε:
BOURTZI έγραψε:Kιτ lpg easy smart 4cyl 130kw και μπεκ ηλ/μαγνητικά ψεκασμου typ D2,2 ολα της lovato.
Προθερμαντηρα??????

Οχι, πρωτη φορα το ακουω. Νομιζα οτι μπαινει μονο στα ντηζελ.

Για 70ευρω ταλαιπωρηθηκες μαλλον!
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες