Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ψεκασμός Βενζίνης

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Ψεκασμός Βενζίνης

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Τετ 28 Μαρ, 2012 12:16

taxtsom έγραψε:Συνεχιζω μετα λυπης μου να βλεπω πως στα υπερτροφοδοτουμενα μοτερ τα αεριου ψεκασμου κιτ εχουν προβληματακια.... :thumbdown:

Οταν ο εγκαταστατης δεν υπολογιζει οτι στα υπερτροφοδοτουμενα η υποπιεση καποια στιγμη γινεται πιεση ναι. :thumbup:
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Τετ 28 Μαρ, 2012 12:20

Και όταν βαζουν και λαδιερα.... και πατας γκαζι (πιεση) τοτε αντι να ρουφαει λαδι φτυνει λαδι :lol:
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό kolokas » Τετ 28 Μαρ, 2012 15:58

εγω παντωσ με prins κανενα προβλημα.
prin vsi , slk 200 r171 upgrade 204 hp.....
kolokas

Δημοσιευσεις: 172

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Τετ 28 Μαρ, 2012 17:57

Φίλε antonis8via το αμάξι είναι Οpel Insignia Sports Tourer 1.6 turbo με 180 άλογα. Το κιτ είναι της Tartarini. Να του πω να μου ανεβάσει και την πίεση στον πνεύμονα? Αυτή τη στιγμή δουλεύει στα 1,2 bar.
pavlos01

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 28 Μαρ, 2012 18:35

ναι λίγο ακόμα θέλει αύξηση η πίεση γιατί εκεί κοντά δουλεύεις overboost. τα αερίου έχουν πρόβλημα γιατί θέλουν παιδεμα... εγώ δουλεύω ρολόι.. Πάντως καλύτερα να σου τρώει λίγη βενζίνη μιας και το μοτέρ δεν είναι ενυσχημενο όσο πρέπει και έχει να κινησει ένα πολύ βαρύ αμάξι.. δυστηχως το μοτέρ αυτό μόνο το όνομα κρατήσεις από το μεγάλο μοτέρ.. έχουν βάλει και το intercooler στο γάμο του καραγκιοζη είναι και παιδικό...

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 28 Μαρ, 2012 21:06

taxtsom έγραψε:Συνεχιζω μετα λυπης μου να βλεπω πως στα υπερτροφοδοτουμενα μοτερ τα αεριου ψεκασμου κιτ εχουν προβληματακια.... :thumbdown:

Πως το γραφεις ετσι απλα αυτο ρε φίλε ; πιο σύστημα έχει πρόβλημα ως αερίου και σε υγρου δεν έχει Ποσα μη υπερτροφοδοτουμενα με υγρο έχουν σοβαρά προβλήματα δεν παίρνουν μπροστά δε αλλάζουν καυσιμο άμεσα και τόσα αλλα ;

Έχεις γνώμη για όλα ; Και καλα να μην πάω στην prins που έχουν ειδικα κιτ για τουρμπο μοτέρ η για κομπρεσορες κτλ, γράφει πιο πάνω ο φίλος ....... ποσα αλλα τουρμπο με αερίου ΔΟΥΛΕΟΥΝ κανονικά ; Με όλα τα κιτ έστω με 2 πνεύμονες ΔΟΥΛΕΟΥΝ πάντως !! Έχουμε και παραδείγματα γενικα !!

Διάβασε και αυτο λίγο που το διάβασα πρώτη φορά σήμερα viewtopic.php?f=3&t=786&p=11134#p11134
Τελευταία επεξεργασία από dathens και Τετ 28 Μαρ, 2012 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 28 Μαρ, 2012 21:10

pavlos01 έγραψε:Φίλε antonis8via το αμάξι είναι Οpel Insignia Sports Tourer 1.6 turbo με 180 άλογα. Το κιτ είναι της Tartarini. Να του πω να μου ανεβάσει και την πίεση στον πνεύμονα? Αυτή τη στιγμή δουλεύει στα 1,2 bar.

Είναι πάντως ψηλά για τουρμπο η πίεση μπορει να βγάλει σφάλματα αλλαξε μπεκ και χαμηλωσε την πίεση !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό kolokas » Τετ 28 Μαρ, 2012 22:37

εγω στην αρχη δουλευα 1,2 και τωρα 1 ...
prin vsi , slk 200 r171 upgrade 204 hp.....
kolokas

Δημοσιευσεις: 172

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Πέμ 29 Μαρ, 2012 09:08

στο φίλο με το opel,

θέλω να του πω ότι σίγουρα ο πνεύμονας και τα μπεκάκια δουλεύουν πιεσμένα ήδη,
να του πεις ότι ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑ ΝΑ ΚΑΙΕΙ, να του ζητήσεις να δεις στην ανάλογη οθόνη που έχει το κλικάκι για παράλληλη έγχυση ότι είναι disabled...και τότε θα δεις...γέλιο που θα πέσει...!!!!

Α..και που είσαι;
έχετε που έχετε παλιο-αντιπροσωπεία στα θέματα εγγυήσεων, φαντάζομαι έχεις περάσει 1 βόλτα απο εξουσιοδοτημένο να σου πούνε τα δυσάρεστα έτσι;

Αφορμή ζητάνε να μη σου αλλάζουν ούτε κάθισμα αν χαλάσει...θα σου πούνε ότι φταίει ο υγραεριατζής και γι αυτό!!!

Πρόσεχε φίλε, έχεις ευαίσθητο μοτερ, φρόντισε τουλάχιστον να μη στεγνώνει και να μη το τρελλαίνει και και το κιτ υγραερίου.

Απαγόρευσέ του να ψεκάζει παράλληλα βενζίνη να δεις κατ' αρχήν τι υποδομή έχει το κιτ σου και μετά αν όλα πάνε καλά, πας σε 2000 χλμ που θα δεις ότι δε θα έχει κουνηθεί ούτε βελονιά η δείκτης βενζινης (αφου ότι καίει το καίει στο μιζάρισμα για λίγα δεύτερα μόνο οπότε με το ζόρι να σου κάνει 1-2 λίτρα στα 2000 ΧΛΜ) και του λες "βάλε εγχυση ένα 5-10% στα ψηλά)

Αλλο όμως να έχεις σιγουρευτεί ότι το κιτ δε χρειάζεται βοήθεια και άλλο να είναι επιλογή σου για τη προστασία του μοτερ

Και βάλτον να σου υπογράψει ότι ο πνεύμονας θα αντέξει τη πίεση για πάνω απο 2 χρόνια...γιατι αποδεδειγμένα λίγους μήνες μόλις τελειώσει η εγγύηση μπορεί να σε χαιρετήσει...με τα ζόρια που θα έχουν τραβήξει οι μεμβράνες του αλλιώς πας για κάνα 150άρι ζημια για αρχή.

Δε τα βγάζω απο τη φαντασία μου, τα έχει πάθει με ίδιο μοτερ οικείο πρόσωπο αυτα που σου λέω και καίει και τον αμπακο σε βενζίνη μόλις το πιέσει λίγο το αμάξι. Του άναψε λαμπάκι για κάποιο αισθητήρα εντελώς άσχετο με το υγραέριο και του λέει το συνεργείο "λυπουμαστε έχετε χάσει την εγγύηση.... 200 ευρώ παρακαλούμε για την επισκευή. ΑΚόμη και παράθυρο χάλασε και έγινε χαμός για να το καλύψουν.
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Πέμ 29 Μαρ, 2012 09:34

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Για το θέμα της εγγύησης πάντως μέχρι σήμερα ενώ ξέρουν στην αντιπροσωπεία ότι έκανα την μετατροπή δεν μου δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα. Βέβαια το μόνο που άλλαξα εντός εγγύησης μέχρι σήμερα ήταν ένα μοτέρ για το κάθισμα του οδηγού. Θεός φυλάξει μη μου τύχη κάτι για τον κινητήρα. Από Θεσσαλονίκη είμαι.
pavlos01

Δημοσιευσεις: 67

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 34 επισκέπτες