από Ashaman » Δευτ 09 Απρ, 2012 12:48
Καλημερα παιδια.
Προβληματων συνεχεια.
Λοιπον εχουμε και λεμε. Αλλαξαμε Λ και αμεσως σταματησε να αναβει το λαμπακι κινητηρα. Το κακο ειναι οτι εχω πολλα σκαμπανεβασματα στο ρελαντι με αποτελεσμα σε 4-5 μερες να μου εχει σβησει το αυτοκινητο πανω απο 10 φορες!!! περισσοτερες απ'οτι σε 10 χρονια που το εχω. Εννοω οτι βαζω πρωτη σε ανηφορα πχ και πατα γκαζι και ... σβηνει. Αισθανομαι σαν αρχαριος.
Ενα αλλο προβλημα που μου παρουσιασε ειναι οτι οταν ξεκιναω και πριν γυρισει σε γκαζι ακομα, συνηθως στη 2α αλλα οχι απαραιτητα, καθεται για λιγα εκατοστα του δευτερολεπτου το αυτοκινητο στο πατημα του γκαζιου. Προχθες μου το εκανε ενω εβγαινα απο στενακι με στοπ και αγχωθηκα λιγακι η αληθεια ειναι.
Παραλληλα εμφανιστηκε το εξης θεμα:
Την Πεμπτη το αυτοκινητο πετουσε, πηγαινε οπως πηγαινε καποια χρονια πισω. Λαμπακι δεν ειχε αναψει ουτε εμφανιζε προβλημα αλλα την Παρασκευη ειπα να βαλε τον ODBII adaptor πανω να δω τι γινεται και ειδα οτι ειχε βγαλει μνμ System too rich(bank 1). Το εσβησα και το ξαναβγαλε, το ξαναεσβησα και μετα εβγαλε System too lean(bank 1). Το λαμπακι του κινητηρα ακομα δεν ειχε αναψει ομως. Γινεται αυτο? Να λεει αλλα το ODB adaptor και αλλα η οθονη του αυτοκινητου? Σημερα το πρωι παντως αναψε το λαμπακι του κινητηρα και εβαλα παλι τον adaptor αλλα ειχε μονο το System too lean (bank 1) και τπτ αλλο.
Εχει κανεις καμια ιδεα?