fotis έγραψε:Αυτό από πού το συμπεραίνεις; Προμήθεια σε αγορές με χρήση χρεωστικής κάρτας ΔΕΝ υπάρχει (ούτε σε αγορές με χρήση πιστωτικής).glamor έγραψε:προσοχή μη χρησιμοποιήστε ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ κάρτα για συναλλαγές εκτός Ελλάδος υπάρχει προμήθεια!!! ...
βέβαια όταν είδαν τις συναλλαγές έγιναν στην τσεχία και στην βουλγαρία μου μασάγανε και λέγανε ότι είναι εκτός euro και έχει προμήθεια ανάλογα το ύψος συναλλαγής. από τα νευρά μου μπροστά τους έσπασα την κάρτα σε κομμάτια απαιτώντας να μου το ακυρώσουν άμεσα....
christoi έγραψε:Τα τελευταία 5 χρόνια χρησιμοποιώ χρεωστική μέσω ίντερνετ, αλλά και σε καταστήματα (και του εξωτερικού). ΠΟΤΕ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
Η ΜΟΝΗ διαφορά της πιστωτικής και της χρεωστικής, είναι ότι η πρώτη μπορεί να σου δανείσει χρήματα. Η χρεωστική, είναι σαν πλαστικό πορτοφόλι. Μπορεί να πάει μέχρι τα 0€. ΔΕΝ μπορεί να τραβήξει περισσότερα από τα € που έχει ήδη διαθέσιμα σε αυτήν.
Σε αγορές μέσω ίντερνετ, ποτέ δεν είδα να κρατάει προμήθεια.
Btw, η χρεωστική μου είναι visa.
Σε ένα θα συμφωνήσω με τον από πάνω. Ρωτήστε στην τράπεζα για κάθε κάρτα. Μπορεί η Χ να μην χρεώνει και η Υ να χρεώνει (της ίδιας τράπεζας).
stargazer έγραψε:Παιδιά εχθές 1.32 σε λέβα απο lycoil
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 80 επισκέπτες
|
|
|