Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλήματα με κατανάλωση σε Punto 55s

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Προβλήματα με κατανάλωση σε Punto 55s

Δημοσίευσηαπό tasospsarontoufekas » Παρ 06 Απρ, 2012 10:15

Καλημερα φιλαρακι,λοιπον ετσι αποφασισα και εγω πριν δυο βδομαδες να βαλω υγραεριο.
το πηρα την δευτερη μερα,και αμεσως εκανα ενα ταξιδακι 250χιλιομετρα αυτο που παρατηρησα
ηταν οτι απο την μεση και πανω το γκαζι δεν εδινε και σαν να μπουκωνα και γενικα με την 5 σερνοταν
και το κορυφαιο ηταν με καταλανωλη μετα,9.8λιτρα τα 100 που το δικου με την βεζινα αντε να εκαιγα 6.
πηγα μιλησα με το συνεργειο μου το ρυθμισαν δεν εχει προβληματα το αμαξι δεν εκοβε στις ταχυτητες
(σχεδον το ιδιο με την βενζινη)αλλα η καταναλωση παλι τα ιδια φιλαρακια κοντα στα 10λιτρα.και
δεν το κυνηγαω καθολου παω οικονομικα τι να συμβαινει??.εχω κανει περιπου 600 χιλιομετρα με το υγραεριο.
επισης μου εχουν κανει μια ρυθμιση και σχεδον παιρνει αμεσως υγραεριο αφου το βαλω μπρος(δλδ δεν προλαβαινω,
να βγω απο το γκαραζ και εχει παρει ειναι καλο αυτο)?
Καινουργιος στο forum πρωτο μου ποστ!!
tasospsarontoufekas

Δημοσιευσεις: 2

Re: Προβλήματα με κατανάλωση σε Punto 55s

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 06 Απρ, 2012 10:58

Γνωμη μου οτι εχει πολυ λιγα χλμ ακομα με αεριο για να προσαρμωστει σωστα ο εγκεφαλος και να "κατασταλαξει" στις ρυθμισεις του
ειδικά που ταυτοχρονα αλλαζει και η εποχη...

επεισεις κρατα στο νου σου οτι τα μπουζι πεζουν πολυ μεγαλο ρολο ειδικά το διακενο τους οποτε αν εχεις να τα αλλαξεις πολλά χλμ ισως κι αυτο παιζει το ρολο του

αστο να 1000αρισει πρωτα...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Παρ 06 Απρ, 2012 13:29

tasospsarontoufekas έγραψε:Καλημερα φιλαρακι,λοιπον ετσι αποφασισα και εγω πριν δυο βδομαδες να βαλω υγραεριο.
το πηρα την δευτερη μερα,και αμεσως εκανα ενα ταξιδακι 250χιλιομετρα αυτο που παρατηρησα
ηταν οτι απο την μεση και πανω το γκαζι δεν εδινε και σαν να μπουκωνα και γενικα με την 5 σερνοταν
και το κορυφαιο ηταν με καταλανωλη μετα,9.8λιτρα τα 100 που το δικου με την βεζινα αντε να εκαιγα 6.
πηγα μιλησα με το συνεργειο μου το ρυθμισαν δεν εχει προβληματα το αμαξι δεν εκοβε στις ταχυτητες
(σχεδον το ιδιο με την βενζινη)αλλα η καταναλωση παλι τα ιδια φιλαρακια κοντα στα 10λιτρα.και
δεν το κυνηγαω καθολου παω οικονομικα τι να συμβαινει??.εχω κανει περιπου 600 χιλιομετρα με το υγραεριο.
επισης μου εχουν κανει μια ρυθμιση και σχεδον παιρνει αμεσως υγραεριο αφου το βαλω μπρος(δλδ δεν προλαβαινω,
να βγω απο το γκαραζ και εχει παρει ειναι καλο αυτο)?
Καινουργιος στο forum πρωτο μου ποστ!!

Καινουργιος εσυ στο forum,μαλλον καινουργιος και ο εγκαταστατης σου!
Δεν πειραζει,μεχρι να ξεμπλεξετε θα γινετε και οι δυο ξεφτερια!!!!
Πλακα κανω μην παρεξηγηθεις.Αν παρατηρησει την διαφορα που εχει στα ms της βενζινης και του αεριου θα καταλαβει αμεσως τι γινεται και γιατι.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό tasospsarontoufekas » Παρ 06 Απρ, 2012 16:15

To συνεργειο ειναι απο τα ποιο γνωστα του χωρου,οι μαστορες μετα απο καποιες
ρυθμισεις(με το γκαζι που ελεγα και πριν)μου ειπαν θα στρωσει αυτο γιατι ειναι
νωρις ακομη,απλα το γραφω για να δω αμα εχει συμβει και σε αλλους..
tasospsarontoufekas

Δημοσιευσεις: 2

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες