Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

LPG και αύξηση θερμοκρασίας ψυκτικού υγρου

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

LPG και αύξηση θερμοκρασίας ψυκτικού υγρου

Δημοσίευσηαπό YIACHRO » Τετ 04 Απρ, 2012 19:10

Έχω ένα ford maverick 2.0 και τελευταία παρατήρησα ότι δουλεύει συχνά το βεντιλατερ.
από την ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας είδα ότι όταν το αυτοκίνητο καίει υγραέριο η θερμοκρασία σε πορεία ειναι 97 εως 103 βαθμούς ενώ όταν ειναι στην βενζίνη δουλεύει στους 91 εως 95 που ειναι το σωστό επειδή άργησα να καταλάβω ότι οφείλεται μάλλον στο υγραέριο έχω αλλάξει αντλία νερού θερμοστατη αντιψυκτικο και καθάρισα το κύκλωμα ψύξης μόνος μου (με λάστιχο βρύσης)
Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο η γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω;
Ford Maverick 2.0 2003
20.000 με υγραέριο χωρίς λαδιερα
YIACHRO

Δημοσιευσεις: 35

Re: LPG και αύξηση θερμοκρασίας ψυκτικού υγρου

Δημοσίευσηαπό YIACHRO » Πέμ 05 Απρ, 2012 18:20

Κανένας δεν γνωρίζει κάτι;
Ford Maverick 2.0 2003
YIACHRO

Δημοσίευσηαπό ogigis » Παρ 06 Απρ, 2012 18:52

YIACHRO έγραψε:Κανένας δεν γνωρίζει κάτι;

φυσιολογικη ειναι η μικρη αυξηση της θερμοκρασιας, μην ανησυχεις...για υγρα ψυξης η γνωμη μου ειναι valeo.
ogigis

Δημοσιευσεις: 31

Δημοσίευσηαπό YIACHRO » Παρ 06 Απρ, 2012 20:52

10 βαθμούς δεν νομίζω ότι ειναι μικρή...
Σήμερα σιγά στον εγκατάσταση και μου άλλαξε τον τρόπο που έπαιρνε νερό ο πνεύμονας ήταν σε σειρά και το έκανε με ταφ αλλά δεν είδαμε διάφορα
Υπάρχει περίπτωση να ειναι από πλούσιο μίγμα;
Ford Maverick 2.0 2003
YIACHRO

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Σάβ 07 Απρ, 2012 11:40

Φιλε μου το θεμα σου δεν το ακουμπησε κανεις γιατι προυποθετει πολλες ερωτησεις προς εσενα,οπως.. πως και απο που πηρατε τα νερα για τον μειωτηρα,τι συστημα εχεις και τι μπεκ,και στο τελος το πιο σημαντικο,εχεις συνδεσει βαλβιδα θερμοκρασιας?
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό YIACHRO » Σάβ 07 Απρ, 2012 15:10

BOURTZI έγραψε:

Φιλε μου το θεμα σου δεν το ακουμπησε κανεις γιατι προυποθετει πολλες ερωτησεις προς εσενα,οπως.. πως και απο που πηρατε τα νερα για τον μειωτηρα,τι συστημα εχεις και τι μπεκ,και στο τελος το πιο σημαντικο,εχεις συνδεσει βαλβιδα θερμοκρασιας?

Το σύστημα ειναι wentgas νερά πήραμε από τους σωλήνες του καλοριφέρ και βαλβίδα θερμοκρασίας
Ευχαριστώ για την απάντηση...
Ford Maverick 2.0 2003
YIACHRO

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Σάβ 07 Απρ, 2012 15:31

YIACHRO έγραψε:
BOURTZI έγραψε:

Το σύστημα ειναι wentgas νερά πήραμε από τους σωλήνες του καλοριφέρ και βαλβίδα θερμοκρασίας
Ευχαριστώ για την απάντηση...

Το πιθανοτερο ειναι να φταιει η συνδεση στη βαλβιδα θερμοκρασιας,δοκιμασες να την ξεσυνδεσεις?
Επισης μπορει με την συνδεση στους σωληνες του καλοριφερ μπορει να γινει λαθος αν διακοψουμε την ελευθερη ροη του υγρου αν δεν εχουμε διαβασει σωστα την κυκλοφορια πριν κοψουμε.Προσωπικα προτιμω να παιρνω ζεστο νερο απο αυτο που ζεσταινει την εισαγωγη και οχι απο το καλοριφερ κατα περιπτωση.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό ginakos » Κυρ 08 Απρ, 2012 13:02

Πηγενε παλι στον εγκαταστατη σου και πεστου να σου βαλει δοκιμαστικα εναν αλλο πνευμονα
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό YIACHRO » Κυρ 08 Απρ, 2012 15:29

---
Τελευταία επεξεργασία από YIACHRO και Κυρ 08 Απρ, 2012 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Ford Maverick 2.0 2003
YIACHRO

Δημοσίευσηαπό YIACHRO » Κυρ 08 Απρ, 2012 15:55

BOURTZI έγραψε:
BOURTZI έγραψε:

Το πιθανοτερο ειναι να φταιει η συνδεση στη βαλβιδα θερμοκρασιας,δοκιμασες να την ξεσυνδεσεις?
Επισης μπορει με την συνδεση στους σωληνες του καλοριφερ μπορει να γινει λαθος αν διακοψουμε την ελευθερη ροη του υγρου αν δεν εχουμε διαβασει σωστα την κυκλοφορια πριν κοψουμε.Προσωπικα προτιμω να παιρνω ζεστο νερο απο αυτο που ζεσταινει την εισαγωγη και οχι απο το καλοριφερ κατα περιπτωση.

το προβλημα λυθηκε αλλαζοντας την συνδεση στους σωληνες του καλοριφερ και συγκεκριμενα εβαλα τον σωληνα απο την εξοδο του πνευμονα στον αλλο σωληνα και οχι στον ιδιο που ηταν πριν... σε ευχαριστώ που με βοήθησες!!!
Ford Maverick 2.0 2003
YIACHRO

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 59 επισκέπτες