Καλησπέρα σας, συγχαρητήρια για τη πολύ καλή δουλειά που έχετε κάνει και τη βοήθεια που προσφέρετε με την ανταλλαγή πληροφοριών. Είμαι ο Κωνσταντίνος και μόλις σήμερα έβαλα το Gfi σε ένα Primera P12 που οδηγώ. Ελπίζω να έπραξα σωστά και αυτό θα φανεί όσο κυλάει ο χρόνος. Καλή πλοήγηση να έχουμε !
Γεια σας. Είμαι ο Θανάσης και είμαι νέος στον χώρο της κίνησης με lpg. Έχω ένα skoda octavia 1.8τ 2002 και πρόσφατα τοποθέτησα σύστημα υγραεριοκίνησης. Μεγάλη μου χαρά να ανταλλάσω με τα μέλη του forum τους προβληματισμούς μας, αλλά και τα θετικά, γύρω από το θέμα της υγραεριοκίνησης. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
γειά σας και από μένα ελπίζω να μοιραστούμε τους προβληματισμούς για το υγραέριο και τα αυτοκίνητα και να έχουμε πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με υγραέριο
hello!ειμαι ο γιωργος,εχω 316 1998 μοντελο με 245000 χιλιομετρα..ευτυχως τα τελευταια 20000 εγιναν με υγραεριο κυριως.το συστημα που εχω ειναι το brc και δεν ειχα ποτε πρόβλημα.
καλημερα εχω ενα φιεστα 2008 και σκεφτομαι την τοποθετηση αεριου. στην αναζητηση απαντησεων επεσα στο φορουμ σας. Προτιμω να μαθω απο τις εμπειριες καταναλωτων παρα απο τα διαφημιστικα φυλαδια οποτε καλως σας βρηκα και συγχαρητηρια στον ανθρωπο που σκεφτηκε να οργανωσει αυτο το φορουμ