Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Έμεινα...

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Έμεινα...

Δημοσίευσηαπό Devil7 » Πέμ 12 Απρ, 2012 16:39

Έχω υγραέριο εδώ και σχεδόν 4 μήνες και έχω κάνει 4000 χλμ.

Σήμερα κατέβαινε στο χωριό και 7χλμ πριν φτάσω μου έβγαλε ένα μήνυμα "Depilation system faulty" εν κινήση και έπεσε πάρα πολύ η απόδοση του κινητήρα. Δεν τράβαγε καθόλου. Πήγα να αλλάξω σε βενζίνη και δεν άλλαζε. Ήρθα με το ζόρι μέχρι το χωριό και έμεινα σε μια ανηφόρα που δεν μπορούσε να την ανέβει και έσβησε και δεν έπαιρνε μπροστά. Δοκίμασα μετά από λίγο πάλι και πήρε αλλά δε λειτουργούσε καλά o κινητήρες και όταν πάταγα γκάζι τρεμοπαιζει πολύ.
Το αμάξι είναι Citroen C4 1600cc και το σύστημα της Brc.
Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;

Ξέχασα να αναφέρω ότι από όταν μου έβγαλε το μήνυμα εκεί που δείχνει τη στιγμιαία κατανάλωση έδειχνε 0 και o δείκτης της βενζίνης τώρα δείχνει ότι είναι γεμάτος ενώ δεν είναι.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Devil7

Δημοσιευσεις: 22

Re: Έμεινα...

Δημοσίευσηαπό manoliss » Πέμ 12 Απρ, 2012 17:18

bgale τον πολο της μπαταριας κανα 5λεπτο και ξαναβαλτον παλι μπορει να εχει κρατησει καμμια βλαβη στιγμαια εμενα στο ξανθια που εχω δεν μου ανεβασε πανω απο 2500 στροφες και γιατι σκορτσαρισε σε ασχετο χρονο και βγαζοντας τον πολο επανηρθε.....
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 12 Απρ, 2012 17:38

Είσαι σίγουρος ότι λεει "depilation" και όχι depulation; Αν είμαι σωστός είναι κάτι με τα καυσαέρια (καταλύτης , λ κλπ) :cry:
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό Devil7 » Πέμ 12 Απρ, 2012 18:12

gakost έγραψε:Είσαι σίγουρος ότι λεει "depilation" και όχι depulation; Αν είμαι σωστός είναι κάτι με τα καυσαέρια (καταλύτης , λ κλπ) :cry:

Έχεις δίκιο. Depolution γράφει αν δε κάνω λάθος. Γράφω από κινητό και δεν το πρόσεξα.

Devil7

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 12 Απρ, 2012 18:17

Καλά και εγώ ότι θέλω γράφω DEPOLUTION είναι το σωστό :lol: . Όπως σου είπα .... καυσαέρια, καταλύτης..... λ κλπ
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Πέμ 12 Απρ, 2012 18:31

το αμάξι σου τώρα σε τι φάση είναι; Ακόμα τα ίδια κάνει; Πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία να σου πουν για το σφάλμα αυτό τι μπορεί να σημαίνει ή πάρε ένα τηλέφωνο έστω να ρωτήσεις. Ψάξε και στο δίκτυο μήπως είχε κάποιος παρόμοιο μήνυμα.
Εγώ θα πρότεινα να το γυρίσεις μόνιμα σε βενζίνη μέχρι να δεις τι παίζει για να δεις και πως πάει.
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 12 Απρ, 2012 18:38

OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό Devil7 » Πέμ 12 Απρ, 2012 18:52

tzanabetis έγραψε:το αμάξι σου τώρα σε τι φάση είναι; Ακόμα τα ίδια κάνει; Πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία να σου πουν για το σφάλμα αυτό τι μπορεί να σημαίνει ή πάρε ένα τηλέφωνο έστω να ρωτήσεις. Ψάξε και στο δίκτυο μήπως είχε κάποιος παρόμοιο μήνυμα.
Εγώ θα πρότεινα να το γυρίσεις μόνιμα σε βενζίνη μέχρι να δεις τι παίζει για να δεις και πως πάει.

Τώρα το αμάξι δεν παίρνει μπροστά. Να το γυρίσω μόνιμα σε βενζίνη τι εννοείς; Έτσι κι αλλιώς με βενζίνη παίρνει μπροστά. Ίσως να μην ευθύνεται καθόλου το υγραέριο για το πρόβλημα. Θα πάρω τώρα τηλ να ρωτήσω να δω και μπορεί να φωνάξω ηλεκτρολόγο άμα βρω να έρθει να το δει. Στο ίντερνετ δεν μπορώ να ψάξω και πολύ γιατί είναι με το κινητό. Γενικά είμαι στο χωριό και είναι όλα πιο δύσκολα εδώ.

Devil7

Δημοσίευσηαπό manoliss » Παρ 13 Απρ, 2012 06:53

ρε φιλε κανεις την ζωη σου δυσκολη....σου το εγραψα και πανω καποια βλαβη πιθανον να εχει κρατησει ο εγκεφαλος ..... καταρχας εχεις τις γνωσεις να βγαλεις τι θετικο πολο? ανοιξε ενα παραθυρο οδηγου ξεκλειδωσε τις πορτες κλεισε διακοπτη ελεγξε εαν εχεις φωτα η ραδιο ανοικτο η οτιδηποτε αλλο αφου ειναι ολα κλειστα πηγενε κοιτα τον θετικο πολο της μπαταριας μαλλον πρεπει να ειναι με ενα πραγμα το οποιο το σηκωνεις επανω και ξεσφιγγει τα καλωδια απο την μπαταρια βγαλτο αστο σε σημειο να μην ακουμπαει τον πολο της μπαταρια φτιαξε ενα καφεδακι και σε κανα 5λεπτο ξαναβαλτο μπες στο αμαξι δοκιμασε να το βαλεις μπροστα κατα 90% θα παρει απροβληματιστα και αιθητηρα λ να καψεις και καταλυτη να καταστρεψεις το αμαξι δουλευει αλλα καιει τα αντερα του....
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό Devil7 » Παρ 13 Απρ, 2012 13:31

manoliss έγραψε:ρε φιλε κανεις την ζωη σου δυσκολη....σου το εγραψα και πανω καποια βλαβη πιθανον να εχει κρατησει ο εγκεφαλος ..... καταρχας εχεις τις γνωσεις να βγαλεις τι θετικο πολο? ανοιξε ενα παραθυρο οδηγου ξεκλειδωσε τις πορτες κλεισε διακοπτη ελεγξε εαν εχεις φωτα η ραδιο ανοικτο η οτιδηποτε αλλο αφου ειναι ολα κλειστα πηγενε κοιτα τον θετικο πολο της μπαταριας μαλλον πρεπει να ειναι με ενα πραγμα το οποιο το σηκωνεις επανω και ξεσφιγγει τα καλωδια απο την μπαταρια βγαλτο αστο σε σημειο να μην ακουμπαει τον πολο της μπαταρια φτιαξε ενα καφεδακι και σε κανα 5λεπτο ξαναβαλτο μπες στο αμαξι δοκιμασε να το βαλεις μπροστα κατα 90% θα παρει απροβληματιστα και αιθητηρα λ να καψεις και καταλυτη να καταστρεψεις το αμαξι δουλευει αλλα καιει τα αντερα του....

Το έκανα αυτό από χτες φίλε. Και πάλι δεν παίρνει μπροστά.

Devil7

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 69 επισκέπτες