Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλημα μετα απο μετατροπη

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Προβλημα μετα απο μετατροπη

Δημοσίευσηαπό nasostrikas » Πέμ 12 Απρ, 2012 18:59

Καλησπέρα παίδες και συγχαίρω για την προσπάθεια. Έχω ένα Opel Corsa D 1.4 με σύστημα Landi Renzo (όχι Omegas). Το πρόβλημα ξεκινάει από την στιγμή που εγκατέστησα το κιτ. Όταν είναι στην βενζίνη ρετάρει αρκετά. Όταν μπει το υγραέριο δουλεύει άψογα. Έχω καθαρίσει μπεκ βενζίνης. Έχω αλλάξει φισες των μπεκ. Έχω ελέγξει φίλτρο βενζίνης και παρ όλα αυτά δεν λέει να διορθωθεί. Είμαι σε απελπισία διότι το αυτοκίνητο το χρωστάω και δεν μπορώ να το βλέπω σε αυτή την κατάσταση. Έχω κάνει μόλις ~800 χλμ με υγραέριο. Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα εγκεφάλων. Ο μάστορας φιλότιμο παιδί και συνεργάσιμος αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχει μετατρέψει πολλά Opel σαν το δικό μου. Κάθε βοήθεια δεκτή...

Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους μας...
nasostrikas

Δημοσιευσεις: 3

Re: Προβλημα μετα απο μετατροπη

Δημοσίευσηαπό chrisd » Πέμ 12 Απρ, 2012 19:39

Μηπως μετα την εγκατασταση εκανε καποια λαθος στην καλωδιωση?
πολλες φορες για να βρεις την λυση ξεκινας απο την αρχη :thumbup: :thumbup:

το φιλοτιμο παιδι δεν μου λεει κατι.πληρωνω και εχω απαιτησεις.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό nasostrikas » Πέμ 12 Απρ, 2012 20:32

Έσκασα 1200 ευρώ φίλε μου και έχω και εγώ απαιτήσεις. Απλά λέω ότι είναι φιλότιμο παιδί γιατί δεν προσπαθεί να φάει λεφτά επιπλέον. Μου πε να το πάω την τρίτη (μεσολαβεί Πάσχα) και να το αποσυνδέσει να δούμε αν μετά μόνο με βενζίνα θα πάει όπως πριν το υγραέριο. Μου έχει παραγγείλει και καινούργια πλεξούδα η οποία είναι μέσα στην εγγύηση. Λες πως για όλα φταίει ο εγκέφαλος του υγραερίου (εγώ αυτό νομίζω) ; Γιατί με τις διορθώσεις που έχω κάνει στον κύκλο της βενζίνης πάμε για γενικό σέρβις. Ξέχασα να αναφέρω πριν ότι μου άλλαξε και μπούζι bosch και δοκιμάσαμε και καινούργιο πολλαπλασιαστή με δυστυχώς το ίδιο αποτέλεσμα.
nasostrikas

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 18 Απρ, 2012 18:49

Ψάξτε τις συνδέσεις στα καλώδια.
Check engine δεν βγάζει το αυτοκίνητο? Ας’το να ρετάρει μέχρι να ανάψει λαμπάκι για να διαβάσεις τον κωδικό βλάβης
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό spyroskos » Τετ 18 Απρ, 2012 19:56

Μήπως έβαλες αντάπτορες στα μπεκ ή τρύπησες πολλαπλή;
spyroskos

Δημοσιευσεις: 51

Δημοσίευσηαπό nasostrikas » Δευτ 23 Απρ, 2012 17:40

Παίδες έβγαλα άκρη. Μου τρυπησε την εισαγωγή. Όχι πάνω στο αμάξι όμως. Μου άναψε τσεκ και έλεγε έλεγχο μπεκ. Η αντλία βενζίνης ηταν. Είχε μαζέψει σαβουρια. Μου την καθάρισε και τώρα ολα κομπλε. Ευχαριστώ πολυ.
nasostrikas

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 51 επισκέπτες