Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Έμεινα...

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Έμεινα...

Δημοσίευσηαπό Devil7 » Δευτ 16 Απρ, 2012 13:54

Μου είπε ένα παιδί από το φόρουμ της Citroen να κάνω αυτό εδώ:
M.M έγραψε:Άνοιξε την πολυβαλβίδα (in),και βγάλε έξω οτι αέριο έχει.(μην έχεις τσιγάρο αναμμένο στο χέρι).
Βάλε ξανά το σωληνάκι και θα πάρει.
Με πρώτη ευκαιρία επισκέψου τον εγκαταστάτη σου,για ρύθμιση με φούλ φορτίο.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που είναι η πολυβαλβιδα. Μπορεί κανείς να μου πει περισσότερες λεπτομέρειες;

Επίσης το αμάξι παίρνει μπροστά έχοντας πατημένο το γκάζι, αλλά δε δουλεύει σωστά. Στο ρελαντί οι στροφές ανεβοκατεβαίνουν κοντά στα 1000 πάνω-κάτω και όταν πάω να το κουνησω ζορίζεται πολύ.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Devil7

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Δευτ 16 Απρ, 2012 14:21

Devil7 έγραψε:Μου είπε ένα παιδί από το φόρουμ της Citroen να κάνω αυτό εδώ:
M.M έγραψε:Άνοιξε την πολυβαλβίδα (in),και βγάλε έξω οτι αέριο έχει.(μην έχεις τσιγάρο αναμμένο στο χέρι).
Βάλε ξανά το σωληνάκι και θα πάρει.
Με πρώτη ευκαιρία επισκέψου τον εγκαταστάτη σου,για ρύθμιση με φούλ φορτίο.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που είναι η πολυβαλβιδα. Μπορεί κανείς να μου πει περισσότερες λεπτομέρειες;

Επίσης το αμάξι παίρνει μπροστά έχοντας πατημένο το γκάζι, αλλά δε δουλεύει σωστά. Στο ρελαντί οι στροφές ανεβοκατεβαίνουν κοντά στα 1000 πάνω-κάτω και όταν πάω να το κουνησω ζορίζεται πολύ.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Χριστος ανεστη!
Τα εντονα προβληματα ειναι και τα πιο απλα.Μην βγαλεις την πολυβαλβιδα γιατι δεν χρειαζεται σε καμμια περιπτωση.
Πρωτα -πρωτα βγαλε την ασφαλεια του υγραεριου που ειναι στον χωρο της μηχανης κοντα στην μπαταρια και προσπαθησε να βαλεις μπροστα για να σιγουρεψουμε οτι δεν εχεις δυο καυσιμα ταυτοχρονα.
Εαν δεν παρει βγαλε ενα μπουζι και μυρισε το για να καταλαβεις με τι καυσιμο προσπαθησε να παρει μπροστα ο κινητηρας.
Προσπαθησε παλι και μετα τσεκαρισε τους πολλαπλασιαστες.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 16 Απρ, 2012 15:08

και το βασικότερο
απο την στιγμη που ρωτας που ειναι η πολυβαλβιδα καλυτερα να ΜΗΝ κανεις τιποτα γιατι προφανως δεν εχεις γνωσεις...

οποτε απο το να τα κανεις χειρότερα ή....... ΜΠΟΥΜΜ, αστο...

γνωμη μου παντα....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό Devil7 » Δευτ 16 Απρ, 2012 17:54

Την ασφάλεια την έβγαλα αλλά κάνει το ίδιο. Το μπουζί δεν μπορώ να το δω εγώ γιατί ούτε εργαλεία έχω ούτε ξέρω. Αύριο θα έρθει ηλεκτρολόγος και βλέπουμε.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Devil7

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Δευτ 16 Απρ, 2012 22:14

Devil7 έγραψε:Την ασφάλεια την έβγαλα αλλά κάνει το ίδιο. Το μπουζί δεν μπορώ να το δω εγώ γιατί ούτε εργαλεία έχω ούτε ξέρω. Αύριο θα έρθει ηλεκτρολόγος και βλέπουμε.

ΜΗΝ σκαλίσεις γιατί ο devil εχει πολλά ποδάρια οχι μονο 7.. (φιλικά)
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

Δημοσίευσηαπό lpg11 » Τρί 17 Απρ, 2012 14:06

mhn stenaxoriese file moy eisai enas apo toys ekatontades poy phgan na kerdisoyn merika eyrw , kaigontas LPG kai tha xaseis merikes xiliades , kai tha xanagiriseis sthn venzinh sto telos ( peosopika systhnw diesel)... to thema einai einai oti , soy phran ta lefta ,twra soy kaike h to motor h o λ h o kataluths .....kana 500~2000 zhmia ....kai kaneis oyte tha soy pei oti ftaiei to aerio , oyte tha soy zhthsei sygnomh ... kai tha ftene ola ta alla ektos to aerio ....plhrose twra , meta kai tapose to aerio opws kanane oloi san esena kai hsixasane , alliws thn epomenh tha to paereis ( aggalia to moter ) , lave yp, opsin oti oi perissoteroi kai se ayto to foroym pou milane gia aprovlimatista xiliades xiliometra me LPG einai synhthos eggatastates h exoy parapleyra symferonta...

mod: Γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες
lpg11

Δημοσιευσεις: 40

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Τρί 17 Απρ, 2012 14:40

lpg11 έγραψε:mhn stenaxoriese file moy eisai enas apo toys ekatontades poy phgan na kerdisoyn merika eyrw , kaigontas LPG kai tha xaseis merikes xiliades , kai tha xanagiriseis sthn venzinh sto telos ( peosopika systhnw diesel)... to thema einai einai oti , soy phran ta lefta ,twra soy kaike h to motor h o λ h o kataluths .....kana 500~2000 zhmia ....kai kaneis oyte tha soy pei oti ftaiei to aerio , oyte tha soy zhthsei sygnomh ... kai tha ftene ola ta alla ektos to aerio ....plhrose twra , meta kai tapose to aerio opws kanane oloi san esena kai hsixasane , alliws thn epomenh tha to paereis ( aggalia to moter ) , lave yp, opsin oti oi perissoteroi kai se ayto to foroym pou milane gia aprovlimatista xiliades xiliometra me LPG einai synhthos eggatastates h exoy parapleyra symferonta...

ΕΥΤΥΧΩΣ που οταν ανακαλυφθηκε ο τροχος δεν εισουν εκει.Θα τον εκαιγες για να τον ξορκισεις η θα τον εκανες θυσια σε καποιον θεο.
Η τεχνολογια εχει προχωρησει (χωρις την βοηθεια σου σιγουρα)για να μας δινει ευκολια στην μετακινηση συμπεριλαμβανομενης και της οικονομιας.
Το υγραεριο ηταν και θα ειναι μια φτηνη λυση στην μετακινηση αρκει να ακολουθουνται καποιοι κανονες στην εγκατασταση και στην οδηγικη συμπεριφορα.
Και σιγουρα δεν εχει τοσο μεγαλο προσωπικο κερδος αυτος που κανει τετοιου ειδους κακες εγκαταστασεις,αντιθετως ακομη και εγω που ακουμπαω το θεμα απαντωντας σου μονο ζημια μπορω να κανω στον εαυτο μου.Πιστευω οτι στη συνεχεια θα πουμε κι αλλα, για να κανουμε και καμμια δουλεια τωρα!
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό alfettas » Τρί 17 Απρ, 2012 15:06

lpg11 έγραψε:mhn stenaxoriese file moy eisai enas apo toys ekatontades poy phgan na kerdisoyn merika eyrw , kaigontas LPG kai tha xaseis merikes xiliades , kai tha xanagiriseis sthn venzinh sto telos ( peosopika systhnw diesel)... to thema einai einai oti , soy phran ta lefta ,twra soy kaike h to motor h o λ h o kataluths .....kana 500~2000 zhmia ....kai kaneis oyte tha soy pei oti ftaiei to aerio , oyte tha soy zhthsei sygnomh ... kai tha ftene ola ta alla ektos to aerio ....plhrose twra , meta kai tapose to aerio opws kanane oloi san esena kai hsixasane , alliws thn epomenh tha to paereis ( aggalia to moter ) , lave yp, opsin oti oi perissoteroi kai se ayto to foroym pou milane gia aprovlimatista xiliades xiliometra me LPG einai synhthos eggatastates h exoy parapleyra symferonta...

Οι περισσοτεροι επιλεξαμε υγραεριο απο προσωπικες εμπειριες φιλων και συγγενων. Εδω απλώς αποκταμε καποιες γνωσεις για να μην πιαστουμε κότσοι σε εγκαταστάτες αλεξιπτωτιστές. Το αν θα σου βγαλει προβλημα ειναι θεμα τυχης όπως οταν κανεις μια μετατροπη στον κινητηρα για αυξηση ιπποδυναμης, ροπης κλπ. Επειδη προτεινεις diesel, να μας πεις αφου τα κοστολογεις τοσο καλά, ποσο κανει μια αντλία πετρελαίου ή ενα turbo απο μια ζημια που θα βγει απο τα υπεροχα πετρελαια που κυκλοφορουν στα ελληνικα πρατηρια.
alfettas

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό Devil7 » Τρί 17 Απρ, 2012 15:42

Το έφτιαξα σήμερα. Άλλαξα πολλαπλασιαστή και μπουζί. Τα μπουζί ήταν χάλια μάλλον από κακή βενζίνη όπως μου είπε και προκάλεσαν πρόβλημα στον πολλαπλασιαστή. Το υγραέριο δεν είχε σχέση όπως μου είπε o ηλεκτρολόγος που το έφτιαξε. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια.

Devil7

Δημοσίευσηαπό alfettas » Τρί 17 Απρ, 2012 15:46

Devil7 έγραψε:Το έφτιαξα σήμερα. Άλλαξα πολλαπλασιαστή και μπουζί. Τα μπουζί ήταν χάλια μάλλον από κακή βενζίνη όπως μου είπε και προκάλεσαν πρόβλημα στον πολλαπλασιαστή. Το υγραέριο δεν είχε σχέση όπως μου είπε o ηλεκτρολόγος που το έφτιαξε. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια.

Μπραβο .. Καλους δρομους φιλε μου, θα εδωσες καμια 2500 ευρω οπως το κοστολογησε σωστα ο παραπανω φιλος.
alfettas

Δημοσιευσεις: 12

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 71 επισκέπτες