Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρετάρισμα και κόμπιασμα κινητήρα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: ρεταρισμα και κομπιασμα κινητηρα

Δημοσίευσηαπό alfaromeakias » Δευτ 16 Απρ, 2012 09:26

Είπα πιο πάνω πως θα πώ το όνομα του,αν αφού βάλω το αμάξι σε εγκέφαλο δεν μου βγάλει καμία βλάβη και συνεχίσει αυτός και λέει τα δικά του.Την Τρίτη θα παω να το βάλω στον εγκέφαλο.Όποιος θέλει μπορώ να του στείλω π.μ.

Φιλικά!
alfaromeakias

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Δευτ 16 Απρ, 2012 14:32

alfaromeakias έγραψε:To καλό είναι πως μόλις βρήκαμε το χαρτί του κτεο! Γράφει (αρίθμ.178 της 24/1/2011) ως και τον αρίθμ. Ε 10850002/10 ΔΤΕ . Αυτός είναι άρα ο αριθμός του κίτ ?

Τα πιστοποιημενα εχουν αναγλυφο νουμερο που ξεκιναει απο 67R και υποχρεωτικα στα χαρτια τους αναγραφεται η χωρα προελευσης,η ονομασια της εταιριας κατασκευης και η ημερομηνια παραγωγης.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό alfaromeakias » Δευτ 16 Απρ, 2012 14:50

Eυχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω και θα προσπαθήσω να βγάλω κάποια άκρη!
alfaromeakias

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό Iannis7 » Τρί 15 Ιούλ, 2014 00:44

Καλησπερα...ειμαι καινουργιος στο site και ειπα να πω κ εγω την εμπειρια μου μιας και ειδα πολλους φιλους εδω μεσα να εχουν παρομοιο προβλημα με το δικο μου..Εχω ενα mercedes clk 200,2000cc μοντ 2000.Εβαλα συστημα υγραεριοκινησης της europegas,τον Μαρτιο του 2011.Κοστος 1300e.Mεχρι εδω ολα οκ.κανενα απολυτως προβλημα.Στα 45.000 χλμ,δλδ πριν κανενα 3 μηνο αρχισε το ρεταρισμα κ το κομπιασμα μολις το τσιτωνα λιγο ειτε χαμηλα ειτε ψηλα.Μολις εσβηνα την μηχανη,κ την αναβα ξανα δουλευε κανονικα.Αυτο το εκανε αραια κ που.Πριν κανενα μηνα το φαινομενο εγινε πιο εντονο..Υπεθεσα,βασει εμπειριας οτι πιθανον να ειναι μπουζοκαλωδια η μπουζι.Τα οποια κ αλλαξα.Αλλα αποτελεσμα μηδεν.Απευθυνθηκα σε ενα φιλο ηλεκτρολογο στον οποιο κ πηγα να δουμε τον εγκεφαλο,τι βλαβες θα βγαλει.Αυτος ειχε γραψει καποιες βλαβες στον 1ο κ τον 3ο κυλινδρο.Να σημειωσω οτι το φαινομενο του ρεταρισματος το εκανε ειτε με βενζινη ειτε με υγραεριο.Αλλαξε τον ενα πολλαπλασιαστη κ εβαλε κ μπουζι υγραεριου κ ολα πλεον ειναι οκ!Κοστος 170e.Αν πηγαινα σε εξουσιοδοτημενο τα διπλα.Ημουν το τεταρτο περιστατικο πολλαπλασιαστη σε υγραεριοκινητο mercedes.Aυτα τα ολιγα.!!
Iannis7

Δημοσιευσεις: 1

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 63 επισκέπτες