tmaras έγραψε:παιδια καλησπερα δεν ξερω αν εδω που γραφω ειναι σωστο, αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε, επειδη σε λιγες μερες θα εχω υγραεριο στο AVENSIS μου αν μπαινει δεξαμενή υγραερίου ρεζέρβας 72L. Το σηστημα ειναι της VIALLE ευχαριστω πολυ
GEORGE2 έγραψε:tmaras έγραψε:παιδια καλησπερα δεν ξερω αν εδω που γραφω ειναι σωστο, αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε, επειδη σε λιγες μερες θα εχω υγραεριο στο AVENSIS μου αν μπαινει δεξαμενή υγραερίου ρεζέρβας 72L. Το σηστημα ειναι της VIALLE ευχαριστω πολυ
δε γραφεις ποιας χρονιας ειναι. εγω παντως εχω βαλει σε AVENSIS 99 μοντελο, δεξαμενη διαστασεων 630Χ200 45 ΛΙΤΡΑ χωρις να επιρεαστει καθολου ο χωρος αποσκευων, TA 72 λιτρα που γραφεις παντως ειναι αρκετα, μου κανει λιγακι χλωμο.
για να εχεις μια εικονα μια δεξαμενη 650χ240 εχει χωριτικοτητα 65 λιτρα.
dathens έγραψε:GEORGE2 έγραψε:tmaras έγραψε:παιδια καλησπερα δεν ξερω αν εδω που γραφω ειναι σωστο, αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε, επειδη σε λιγες μερες θα εχω υγραεριο στο AVENSIS μου αν μπαινει δεξαμενή υγραερίου ρεζέρβας 72L. Το σηστημα ειναι της VIALLE ευχαριστω πολυ
δε γραφεις ποιας χρονιας ειναι. εγω παντως εχω βαλει σε AVENSIS 99 μοντελο, δεξαμενη διαστασεων 630Χ200 45 ΛΙΤΡΑ χωρις να επιρεαστει καθολου ο χωρος αποσκευων, TA 72 λιτρα που γραφεις παντως ειναι αρκετα, μου κανει λιγακι χλωμο.
για να εχεις μια εικονα μια δεξαμενη 650χ240 εχει χωριτικοτητα 65 λιτρα.
Στα vialle η δεξαμενη έρχεται μαζι με το κιτ διότι ειναι ενσωματωμένη η αντλία σε αυτη δεν έχεις επιλογές οτι δίνουν αυτοι και όπως το δίνουν φίλος με tiguan αρνήθηκε να χάσει το μισο πορτμπαγκαζ του !! Και ματαίωσε την τοποθέτηση !!
tmaras έγραψε:ευχαριστω για το ενδιαφερον σας μολις επεστρεψα με το vialle στο αυτοκινητο μου(ΑVENSIS 2007) του ζητησα και μου εβαλε δεξαμενη 630x270 65L μπηκε ενα σφουγγαρι ντυμενο με επενδυση που σηκωσε το πατωμα 6 ποντους, μεγαλη υποθεση για μενα η μεγαλυτερη αυτονομια και ανεπεστητο το χασιμο σε ενα τοσο μεγαλο πορτ μπαγκαζ ελπιζω ολα να πανε καλα.
dathens έγραψε:Στα vialle kit αμεσου ψεκασμου που έρχονται απο Ολλανδία δεν έχεις επιλογη δεξαμενής στην kosmocar πάντως .....στους dealer έξω φαντάζομαι οτι γίνετε , αν δεν θέλει κάποιος να σηκώσει πάτωμα μπορει ;
dathens έγραψε:tmaras έγραψε:ευχαριστω για το ενδιαφερον σας μολις επεστρεψα με το vialle στο αυτοκινητο μου(ΑVENSIS 2007) του ζητησα και μου εβαλε δεξαμενη 630x270 65L μπηκε ενα σφουγγαρι ντυμενο με επενδυση που σηκωσε το πατωμα 6 ποντους, μεγαλη υποθεση για μενα η μεγαλυτερη αυτονομια και ανεπεστητο το χασιμο σε ενα τοσο μεγαλο πορτ μπαγκαζ ελπιζω ολα να πανε καλα.
Σφουγγάρι που σήκωσε πάτωμα 6 πόντους ; Μήπως άλλο υλικο ;
tmaras έγραψε:...πολυ καλη δουλεια μπορει να βαλω και φωτογραφιες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 35 επισκέπτες
|
|
|