Φιλε μου οταν μια εταιρεια που ΠΟΥΛΑΕΙ κανα λεω ΠΟΥΛΑΕΙ αυτα τα συστηματα σου λεει "ωπα"... για μενα ειναι "αστο"...
τωρα πως διαφοροι εγκαταστατες βγαινουν και λενε "με λιγο απο τουτο και με λιγο αποκεινο" "βαζω και σως να γλυστραει" υποστηριζουν οτι τελικά μπορει να δουλεψει???
Δε ξερω
Απλά απωρω η εταιρεια δεν "ξερει" αυτες τις "λυσεις" ( να μη τις πω πατεντες ) και τις βαζει στις λιστες τζιζ????
πρακτικά????? αν σκεφτεσαι οτι θα το παντρευτεις το αυτοκινητο για τα επομενα 4-5 χρονια προχωρα
ουτος ή αλλος αν σκοπευεις να το κρατησεις καποια στιγμη γυρω στα 200.000 ε δε θα θες ενα καταλυτη?? θα θες...αν δεν θες ηδη ας πουμε....
κι οτι αλλο προκυψει....
τουλαχιστον αυτο εκανα εγω. εβαλα το υγραεριο σε ενα μοτερ με 235.000 με ηδη διαφορες.... "ανεπαρκειες"

με την λογικη οτι με τα λεφτα που εξοικονομω απο την βενζινη βγαζω τα λεφτα και του κιτ και της επισκευης του μοτερ.
ΑΛΛΑ εχω αποφασισει οτι με ΑΥΤΟ το αυτοκινητο θα κατσω οσο αυτο αντεχει...
αν νομιζεις οτι σου γραφω αντιφατικά "μη βαλεις" - "βαλε" ειναι γιατι...... ειναι ΔΙΚΗ σου αποφαση οχι δικη μου οχι του εγκατασταση αλλα δικη σου συνηπολογίζοντας ομως κι αλλα πραγματα...
Βεβαια απο την αλλη, αν ειναι να δωσεις πες 1500 ευρω το κιτ κανα 500αρι καταλυτη κ.λ.π. + οτι αλλο μηπως σε συφαιρει καλυτερα να παρεις ενα φτυνο "κουβαδακι" με πολυ λιγοτερα απο τα ανωτερω????? και με υσηχο το κεφαλι σου για το "καλο"..
εκτος αν ολα σου τα χλμ ειναι ταξιδια....