από taxtsom » Παρ 27 Απρ, 2012 19:25
taxtsom έγραψε:antonis8via έγραψε:.............
................................
Εγώ ήδη ξέρω 3 κρούσματα με zavoli και OMVL...που οι πνεύμονες τους χαιρέτησαν (όχι ότι δούλεψαν 100% ικανοποιητικά εξαρχής αλλα τουλάχιστον άντεχαν κάποιο ζόρι, τώρα με το παραμικρό τούρμπισμα μπιπ-και-βενζίνη)
και μιλάμε και τα 3 μαμά αυτοκίνητα, 180 και 200HP αντίστοιχα, δηλαδή όχι και τίποτα ιδιαίτερο.
Ακριβώς αυτό συμβαινει και σε μενα! Και ο καινούριος πνευμονας κρατησε κανα 7 ημερο χρησης.........
Σημερα μου ειπε ο εγκαταστατης μου οτι θα ανοίξει τον μειωτηρα και θα τον ρυθμισει να δουλευει στα 2 bar απο 1.6 bar που λειτουργει τωρα.... Αντε να δουμε ποσες μερες θα κρατησει κι αυτη η "παρεμβαση"

Το ρυθμισε στα 2 bar τον εξαερωτηρα . Καναμε δοκιμη χθες καμμια 10αρια χλμ με πολλα σκισιματα με τερμα γκαζι δεν εκανε κιχ . Στο laptop παρατηρουσαμε οτι η πιεση απο 2 bar ρελαντι επεφτε μεχρι 1.2 bar περιπου σε καθε βαθια επιταχυνση χωρις να με πεταει σε βενζινη. Ενω πριν την παρεμβαση σε τερμα γκαζι και με μολις 3500 στρ απο 1.6 bar ρελαντι επεφτε στα 0.5 bar και εκει με "χαιρετουσε" και με γυριζε σε βενζινη....... ΔΕΝ εχω κανει αλλα χλμ απο την χθεσινη δοκιμη.... Οψόμεθα....
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas