Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

προβλημα μετά την πλήρωση

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

προβλημα μετά την πλήρωση

Δημοσίευσηαπό iliask » Δευτ 30 Απρ, 2012 16:54

Καλησπέρα σε όλους
Εδώ και 20 ημέρες περίπου εχω αντιμετωπίσει ένα προβλημα μετά το γέμισμα στο πρατήριο .
Ποιό συγκεκριμένα αφου εβαλα αεριο σε 2 περιπου χιλιομετραμετα το πρατήριο ανασβοβηναν όλα τα λαμπακια
και εβγαζε ήχους. Το εσβησα και το ξεκινησα παλι όλα μια χαρουλα κανονικά
Σε 8-10 χιλιομετρα το ξαναεκανε παλι , ιδια διαδικασια σβησιμο ξανα εκινηση κ ολα οκ.
Το ίδιο πρόβλημα παρουσιαστηκε και σε αλλο αυτοκινήτο.
Χτες που ξαναέβαλα στο ιδιο πρατήριο πάλι τα ίδια με τη διαφορά ότι το συστημα το πετούσε συνεχώς...ανα 2 λεπτά
το πρωί δεν ειχε πρόβλημα ενω το μεσημέρι επανήλθε, στο διαγνωστικό δεν εδειξε καμια βλάβη.
το σύστημα ειναι lovato σε audi a4 turbo quattro 1995 μοντέλο. Από περυσι τον ιούλιο μέχρι τώρα δεν ειχα κανένα πρόβλημα.
και κάτι τελευταίο μήπως χρειάζεται νεο firmware ο εγκεφαλος? γιατί είδα δώσανε νέα updates.
ευχαριστώ για το χρόνο σας.
iliask

Δημοσιευσεις: 3

Re: προβλημα μετά την πλήρωση

Δημοσίευσηαπό MK20G250AIR2 » Δευτ 30 Απρ, 2012 23:27

Δύο μπορεί να συμβαίνουν.
Ή κάτι συμβαίνει με το συγκεκριμένο πρατήριο, οπότε δεν πηγαίνεις ξανά και το έλυσες, ή συμβαίνει κάτι άλλο και λανθασμένα το έχεις συνδέσει με το πρατήριο. Οπότε και πάλι δεν πηγαίνεις σ΄αυτό το γκαζάδικο, καταναλώνεις ότι έχεις και γεμίζεις από άλλο γκαζάδικο, οπότε θα δείξει...Αλλά έχω μια απορία: γιατί ξαναπήγες εκεί;;;
MK20G250AIR2

Δημοσιευσεις: 38

Δημοσίευσηαπό dimarg » Πέμ 03 Μάιος, 2012 17:32

Μηπως θελει καποιο σερβις σιγα σιγα το αεριο..φιλτρο καθαρισμα των μπεκ και καμια ρυθμιση?
dimarg

Δημοσιευσεις: 54

Δημοσίευσηαπό iliask » Τρί 08 Μάιος, 2012 16:50

MK20G250AIR2 έγραψε:Δύο μπορεί να συμβαίνουν.
Ή κάτι συμβαίνει με το συγκεκριμένο πρατήριο, οπότε δεν πηγαίνεις ξανά και το έλυσες, ή συμβαίνει κάτι άλλο και λανθασμένα το έχεις συνδέσει με το πρατήριο. Οπότε και πάλι δεν πηγαίνεις σ΄αυτό το γκαζάδικο, καταναλώνεις ότι έχεις και γεμίζεις από άλλο γκαζάδικο, οπότε θα δείξει...Αλλά έχω μια απορία: γιατί ξαναπήγες εκεί;;;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
@ MK20G250AIR2 Ξαναπήγα επειδή η δουλειά μου είναι στα Τρίκαλα και επειδή δεν υπάρχει άλλος αυτή τη στιγμή. Ο ποιο Κοντινος είναι στη Φαρκαδώνα κάπου 25 χμ εξω από τα Τρίκαλα και μετα στην Καρδίτσα πολύ περισσότερο!!Δεν το έχω συνδέσει λαθεμένα γιατί το πρόβλημα το έχουν και άλλοι που βάλανε εκεί!! Επειδή χρειάστικα κάτι από Καρδίτσα με την ευκαιρία φουλάρισα εκει και είδα ότι δεν ειχα πλεον πρόβλημα.
dimarg έγραψε:Μηπως θελει καποιο σερβις σιγα σιγα το αεριο..φιλτρο καθαρισμα των μπεκ και καμια ρυθμιση?

@ dimarg Πήγα σε συνεργείο μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Δεν υπήρχε καν τέτοιο θέμα Έχω 12.000 χμ μέχρι τώρα . Άλωστε μόλις εβαλα αλλού γιατί σταμάτησε?
iliask

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό georta » Τετ 09 Μάιος, 2012 21:12

Εχω τη λυση στο προβλημα σου.Ανοιξε στη Καλαμπακα πρατηριο LPG 100m πριν την εισοδο στη πολη.Ερχεσαι,απολαμβανεις το καφεδακι σου και φευγεις φουλαρισμενος με αξιοπιστα καυσιμα ;)
georta

Δημοσιευσεις: 11

Δημοσίευσηαπό NikosS » Σάβ 19 Μάιος, 2012 10:20

Το προβλημα σου εμφανίζεται σχεδόν σε όλους εαν στο πρατήριο που γεμίσεις η ποιότητα υγραερίου είναι χαμηλής αξίας σε αναλογία προπανίου-βουτανίου
Honda Civic 1.6cc , Kit-Versus
NikosS

Δημοσιευσεις: 80

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 57 επισκέπτες