Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Διακοπές αυτοκινήτου εν κινήσει Check Engine

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Διακοπές αυτοκινήτου εν κινήσει Check Engine

Δημοσίευσηαπό Cruze1800 » Δευτ 30 Απρ, 2012 16:19

Kalispera paidia . Xairomai p ftiaxtike auto to forum kai pali kala pou to brika gia sas pw to problima mou . Exw ena Chevrolet Cruze 1800 kibika k egw o idios exw egkatastisei to Tartarini LPG EVO 8G ... To thema me auto to amaksi einai oti mou kanei diakopes ena wra kinisis eidika otan to zorizeis kai paei 4000 me 5000 strofes . Exw kanei kanei tis swstes rithmiseis k tn anabathmisi egkefalou fusika . Ola einai ekgatestimena swsta gt alloste den einai i prwti fora p bazw exw balei gurw sta 20 amaksia alla auto einai to prwto amaksi me 1800 kubika pou kanei auto to problima kai episis merikes fores m anabei to check engine xamilo orio mikrorithmisis kausimou . Se ola ta alla amaksia p ekana tn egkatastasi den einai kanena apolitos problima . Exw rithmisei to map gia to swsto migma alla auto sinexizei kai to kanei . Mporei kapoios texnikos pou kserei pl kala na mou pei ti allo mporei na ftaiei panw se auto tha eimoun upoxreos . Eyxaristw gia tn xrono sas!!!!
Cruze1800
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 3

Re: Diakopes autokinitoy en kinisi kai Check Engine

Δημοσίευσηαπό j0hnkyr » Δευτ 30 Απρ, 2012 16:22

plz όχι greeklish ....
j0hnkyr

Δημοσιευσεις: 52

Δημοσίευσηαπό Cruze1800 » Δευτ 30 Απρ, 2012 19:17

Συγνωμη αλλα δεν το ηξερα. Αν μπορει παντος να μου πει . Ευχαριστω!!!!
Cruze1800
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό dathens » Δευτ 30 Απρ, 2012 22:48

Cruze1800 έγραψε:Kalispera paidia . Xairomai p ftiaxtike auto to forum kai pali kala pou to brika gia sas pw to problima mou . Exw ena Chevrolet Cruze 1800 kibika k egw o idios exw egkatastisei to Tartarini LPG EVO 8G ... To thema me auto to amaksi einai oti mou kanei diakopes ena wra kinisis eidika otan to zorizeis kai paei 4000 me 5000 strofes . Exw kanei kanei tis swstes rithmiseis k tn anabathmisi egkefalou fusika . Ola einai ekgatestimena swsta gt alloste den einai i prwti fora p bazw exw balei gurw sta 20 amaksia alla auto einai to prwto amaksi me 1800 kubika pou kanei auto to problima kai episis merikes fores m anabei to check engine xamilo orio mikrorithmisis kausimou . Se ola ta alla amaksia p ekana tn egkatastasi den einai kanena apolitos problima . Exw rithmisei to map gia to swsto migma alla auto sinexizei kai to kanei . Mporei kapoios texnikos pou kserei pl kala na mou pei ti allo mporei na ftaiei panw se auto tha eimoun upoxreos . Eyxaristw gia tn xrono sas!!!!

Εγω δεν είμαι εγκαταστατης αλλα εσυ πως και έχεις κάνει 20 αμάξια ; Έχεις νόμιμη άδεια για μετατροπές ; Μαγαζι ; 1800 κυβικά δεν διαφέρουν απο τα 1200 ή τα 1000 4 κυλινδρα ..... Σε βενζινα αν παει καλα τ αμάξι το πρόβλημα ειναι στην εγκατάσταση η στο κιτ !! Τι μπεκ φοράει ? τι πνεύμονα ? ποσα άλογα ? τ αμάξι δεν έχει πρόβλημα διότι έχει μέχρι και υποδοχές για LPG αν θύμαμαι καλα βάση των γραφομενων της LPGAS παλαιότερα !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Re: Διακοπές αυτοκινήτου εν κινήσει Check Engine

Δημοσίευσηαπό Cruze1800 » Τρί 01 Μάιος, 2012 03:09

Εχω μαγαζι ειμαι νομιμος . Ναι επειδη ειναι το μονο 1800 κυβικα που εχω προβλημα . Σε βενζινη παει μια χαρα μηπως παιζει ρολο το πως εχω βαλει τον πνευμονα? Φοραει το Tartarini LPG με μπεκερα Evo 8G και μεγαλο πνευμονα γιατι ειναι 140 αλογα . Το κιτ ειναι αυτο που μου εχουν δωσει απο την εταιρια γιατι κ οι ιδιοι βαζουν σε 1800 και δεν εχουν προβλημα με αυτο το κιτ δηλαδη ειναι το standard Kit. Τωρα τι αλλο μπορει να φταιει ?
Cruze1800
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό dathens » Τρί 01 Μάιος, 2012 09:53

Τα νερα σε σειρά η παράλληλα ; Δες τη θερμοκρασία του πνεύμονα και αλλαξε τα , τα μπεκ ειναι με ξετρυπημα. ; Αν να δες μήπως έχεις λάθος διατομη ... Σήκωσε λίγο την πίεση για να μην μένει απο καυσιμο , η αλλαξε σωλήνα παροχής σε 8 μμ μήπως μένει απο καυσιμο ...
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό spyroskos » Τρί 01 Μάιος, 2012 16:53

Κάνε δοκιμή με μπεκιέρα για μεγαλύτερη ιπποδύναμη. Είναι σαφές ότι στο ζόρισμα δεν επαρκεί το καύσιμο.
spyroskos

Δημοσιευσεις: 51

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τρί 01 Μάιος, 2012 22:40

Μου φαινεται οτι θες μεγαλυτερη παροχη το evolution 8 φοραω εγω στο Tigrα που εχει 100αλογα.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Τετ 02 Μάιος, 2012 08:38

Αν καταλαβα καλα γιατι τα greeklish ειναι πολυ κουραστικα,σου αναβει το check engine μολις το ζορισεις .
Διακινδυνευω μια απαντηση γιατι δεν εχω τα υπολοιπα στοιχεια.Το πρωτο που θα κοιταγα ειναι τα ms των μπεκ γιατι στην προσπαθεια του ο εγκεφαλος να φερει την κατασταση εκει που θελει θα τα εχει κανει χαλια.Θεωρω οτι η διαφορα στα ms βενζινης αεριου θα ειναι πολυ μεγαλη και θα αυξανει περισσοτερο οταν το ζοριζεις.Αν αυτο συμβαινει τοτε σιγουρα δεν φτανει το αεριο για να καλυψει τις αναγκες του αυτοκινητου.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό antoine » Τετ 02 Μάιος, 2012 22:33

Φιλε cruze ελεγξε τα trim του εγκεφαλου του κινητηρα εν κινησει και διορθωσε τον χαρτη αν χρειαστει μην αρκεισε μονο στο autocalibration του εγκεφαλου του υγραεριου επισης αν χρειαζεται βαλε μεγαλυτερα η μικροτερα ΄΄μπεκ΄΄πολλες φορες μου εχει τυχει παρομοια περιπτωση
antoine
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 12

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες