Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Grand Cherokee 5.2 Βοήθεια..

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Grand Cherokee 5.2 Βοήθεια..

Δημοσίευσηαπό anastasis1 » Πέμ 03 Μάιος, 2012 14:05

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΗΝΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΘΕΩΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ.
ΚΑΤΑΡΧΑΣ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2010 ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ.
ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 1500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 5000 ΧΙΛ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΞΑΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΡΥΘΜΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΣΙΜΠΑΓΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ.
Ε! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ.
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΑΛΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΑ ΜΠΕΚ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ.
ΕΓΩ ΔΕ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ.
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΙΕΖΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ, ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΟΜΠΙΑΣΜΑΤΑ(ΚΛΩΤΣΑΕΙ) ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΓΜΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ.
ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΑΜΕ ΤΟ ΞΑΝΑΡΥΘΜΙΣΑΜΕ ΤΟ ΞΑΝΑΡΥΘΜΙΣΑΜΕ .... ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΜΕ ΑΛΕΝ ΤΑ ΜΠΕΚ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΟΜΠΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ STAG 300 ΠΟΛΩΝΕΖΙΚΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

mod: Δε γράφουμε με κεφαλαία
anastasis1

Δημοσιευσεις: 30

Re: GRAND CHEROKEE 5.2 ΒΟΗΘΕΙΑ..

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 03 Μάιος, 2012 14:16

Οι βίδες από όσο ξέρω ρυθμίζουν το άνοιγμα των μπεκ (πόσο πολύ ανοίγουν δηλαδή) άρα έχουν σχέση με το πόσο καύσιμο ψεκάζεται. Αν στα κλείσαν για να μειώθει η κατανάλωση λογικό είναι να μην μπορεί να ψεκάσει όσο καύσιμο χρειάζεται στο Kick Down ή ψηλά. Συνήθως από όσο ξέρω τα ανοίγουν αν χρειαστεί γιατί μετά από πολλά χιλιόμετρα μπορεί να κλείσουν λόγο βρωμιάς που μπορεί να κολλήσει εκεί και να έχεις μείωση επιδόσεων. ¨Οταν λες είχες αυξημένη κατανάλωση για τι νούμερα μιλάμε και τι νούμερα είχες σε βενζίνη;
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό anastasis1 » Πέμ 03 Μάιος, 2012 15:31

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ.
Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ 20Λ/100ΧΙΛ ΜΙΚΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 23 ΜΕ 23,5 ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ.
ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΣΟ ΤΑ ΚΟΜΠΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ.
anastasis1

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 03 Μάιος, 2012 15:52

Η κατανάλωση είναι μια χαρά μην τους πιέζεις να την κατεβάσουν θα έχεις φτωχά μείγματα μετά , υπερβολικές φθορές κινητήρα κ.α. Όπως το περιγράφεις τα μπεκ απλά θέλουν λίγο άνοιγμα - εκεί που ήτανε δηλαδή και δεν είχες προβλήματα.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Re: Grand Cherokee 5.2 Βοήθεια..

Δημοσίευσηαπό dimarg » Πέμ 03 Μάιος, 2012 17:25

Αμα ξαναφερουν τα μπεκ στην αρχικη τους θεση τοτε λογικα θα λυθει..εσυ να το πας μεχρι να το λυσουν παντως..που στον αλιμο το εβαλες το stag?
dimarg

Δημοσιευσεις: 54

Δημοσίευσηαπό anastasis1 » Πέμ 03 Μάιος, 2012 17:41

ΤΟ STAG ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΙΜΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ BP.
Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΙΕΙ, ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΡΑΒΑΓΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ.

anastasis1

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Παρ 04 Μάιος, 2012 00:06

κανονικα γυρω στα 26 θα πρεπε να χει καταναλωση για να χεις την ιδια ισχυ.
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 04 Μάιος, 2012 00:19

anastasis1 έγραψε:ΤΟ STAG ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΙΜΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ BP.
Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΙΕΙ, ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΡΑΒΑΓΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ.

Κεφσλληνια γκας ειναι ίδια ετΑιρια με το πρστηριο που ειναι εκει .... Έχουν πολλα προβλήματα τα αμάξια απο εκει φίλος με ένα ml 320 τα ίδια έχουν αλλάξει 5/6 μηχανικούς αλλα τζίφος το σύστημα δεν ειναι κακο ουτε σκριβο ειδικα οι νέοι εγκέφαλοι αλλα θέλει μάστορα και όχι καστορα. Στον Άγιο Δημήτριο στην οδο Άγ βαρβσρας έχει ένα συνεργείο jeep που τοποθετει το ιδιο ακριβώς σύστημα πήγαινε εκει ( Άγ βσρβαρας και Άγ Δημητρίου ) ο εισαγωγέας ειναι κάπου στον ταυρο .....
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 04 Μάιος, 2012 10:24

dathens έγραψε:Κεφσλληνια γκας ειναι ίδια ετΑιρια με το πρστηριο που ειναι εκει .... Έχουν πολλα προβλήματα τα αμάξια απο εκει φίλος με ένα ml 320 τα ίδια έχουν αλλάξει 5/6 μηχανικούς αλλα τζίφος το σύστημα δεν ειναι κακο ουτε σκριβο ειδικα οι νέοι εγκέφαλοι αλλα θέλει μάστορα και όχι καστορα. Στον Άγιο Δημήτριο στην οδο Άγ βαρβσρας έχει ένα συνεργείο jeep που τοποθετει το ιδιο ακριβώς σύστημα πήγαινε εκει ( Άγ βσρβαρας και Άγ Δημητρίου ) ο εισαγωγέας ειναι κάπου στον ταυρο .....

Κωσταντινουπολεως και αγιας Βαρβαρας μηπως????
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό anastasis1 » Παρ 04 Μάιος, 2012 11:04

καλημερα σε ολους, ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.
και να φανταστεις οτι πηγα σε αυτον συστημενος για το οτι κανει καλη δουλεια.
τελοσπαντων σχετικα ειναι αυτα για τον καθεναν.
το θεμα ειναι πως το προβλημα θελω να διορθωθει οχι τοσο γιατι θελω να εχω ενα αυτοκινητο επιδοσεων οσο στο οτι εχω κινδυνεψει καμποσες φορες πανω σε προσπεραση και κυριως γιατι βαζω μεσα τη γυναικα μου και το παιδι μου.
ειναι κριμας παντως να συμβαινει αυτο γιατι το αμαξι αρχικα δουλευε καντηλι ισως και καλυτερα απο βενζινη και αυτο ειναι που μου τη δινει περισσοτερο X(
τελοσπαντων μαστορατζα δε βγαζεις ποτε ακρη αλλα να σεβονται και τα χρηματα που δινει ο κοσμος εν τη προκειμενη εγω 2000, γιατι δε μας περισσευουν.
να σημειωσω οτι σχεδον σε καθε αποτομη γκαζια βαραει ο βομβητης και το γυριζει σε βενζινη.
anastasis1

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 60 επισκέπτες