Καλημέρα και απο μένα .....εβαλα lavato στην θηβών την παρασκευή σε ενα 206 (2000) 55 αλογα εχω κανει 250 κμ ,το Σαββατο το Πρωί το εβαλα στην πυλωτή μου αφου αφου το είχα ήδη φουλ'αρει στο Κρητικό...και οταν ολα ήταν "ησυχα" ακουσα ένα πσσσσσσσσ......να πλανάτε πήγα κοντα στο ρεζερβου'αρ το οποίο ειναι πισω κάτω απο το καπώ (εξωτερικα καταργόντας την ρεζέρβα) και διέκρινα διαφυγή απο τον εύκαπμτο σωλήνα που πάει στη παροχή....(εννοείτε οτι τρομοκρατήθηκα!!!

) πηρα τηλέφωνο τον εγκαταστάτη ευτυχώς ηταν Σαββατο και δούλευε...και του περιεργαψα ,του είπα οτι όσο το κουνάω (χαιδευοντας) η διαρροή μεγαλώνει και βγαίνει με αρκετή π'ιεση το αέριο "παγώνοντας την σωλήνα και σταζοντας μεχρι να εξατμιστεί" μου είπε 14 κλειδι και σφίξιμο χαλαρά για να μην κοπεί η αλλιως να το πάω εκει να το κανει αυτος!!!!! τεσπα το εσφιξα "gently" kai σταματησαν όλα ...αλλα διαπίστωσα ποσό ευκολα μπορέι να διαρευσει χωρις να μπορείσ να το σταματήσεις ...στη περιπτωση αυτη τι κανεις το παρατάς και κανεις 0-100 σε 4,5'',δεν διαπιτωσα να κοβει κατι την παροχή,απλα εβλεπα μονιμη διαρροή και επρεπε να αντιδράσω γρηγορα και ψυχραιμα.....οποτε φανταζομαι σε ο μη γενοιτο ατυχημα (οχι τιποτα σοβαρό τρεχεις και δεν φτανεις) υπάρχει καποιοσ να μας τεμκηριώση καποια άποψη

φυσικά εκτοτε παρκάρω μακρυά απο το σπίτι γιατί νομίζω οτι το αυτοκινητο μου δεν χρειάζεται "δολιοφθορά απο γκαζάκι!!!"