Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Grand Cherokee 5.2 Βοήθεια..

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Grand Cherokee 5.2 Βοήθεια..

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 04 Μάιος, 2012 11:09

ναι οκ αυτο το θεμα το λυσαμε.

Ζητοντας του περισσότερη οικονομία ο στόκος εκοψε καυσιμο απο τα μπεκ με συνεποια οταν η μοτερουκλα σου ζηταει φαι απλά... πειναει!!!! ο κολητός μου εχει κι αυτος gran και εχω μια αποψη... :D

Προσωπικά αμφιβαλο αν μπορει καποιος να ξαναρυθμισει την μπεκιερα... και κατα ποσον και να το επιχειρησει θα ερθει σωστα και με την μια και δε θα εισαι πηγαινε ελα...

Το βλεπω να λυνεται μονο με αλλαγή μπεκιερας, ωστε να υπαρχει λογική μεταξη ρυθμισης του εγκεφαλου και το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ψεκαζεται σε καθε κιληνδρο...
Γιατι "μπακαλικα" θα μπορουσε να σου αυξησει καποιος την πιεση και να "ρεφαρει", αλλα το θεμα ειναι
για ποσο θα αντεξει την παραπανω πιεση
κατα ποσον ΟΛΑ τα μπεκ ψεκαζουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ποσοτητα αεριου σε ΚΑΘΕ κυλινδρο...
γιατι ο στοκος με το αλενακι σιγα μην ηξερε ΠΟΣΟ εκοψε....

γιατι αυτο το αλενακι προφανως ειναι ρυρμιση του καθε μπεκ ωστε σε συγκεκριμενη πιεση να ψεκαζει Χ ποσοτητα και υπαρχει επειδη προφανως τα μπεκ εχουν κατασκευαστικές μικροδιαφορές, εστω και απο παρτιδα σε παρτιδα...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό anastasis1 » Παρ 04 Μάιος, 2012 12:26

το θεμα φιλε fokion ειναι ποιος στη τελικη θα πληρωσει το μαρμαρο σε περιπτωση που θελει αλλαγη η μπεκιερα.
εδω τοσο καιρο τους παρακαλαω να κοιταξουν τα μπεκ και το αποφευγουν σαν τον διαολο το λιβανι.
και απ'οσο ξερω κομματακι στοιχιζουν αυτα.
anastasis1

Δημοσιευσεις: 30

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 04 Μάιος, 2012 12:39

Κοιτα.... εξαρταται ΠΟΣΟ θες να το τραβηξεις....

Να σου πω την ακραια πιο ακραια περιπτωση που - λογικα - δε προκειται να κανεις

Τους το παρατας στην μουρη παρεα με ενα εξωδικο (και δικηγόρο) για την επισκευη του και οτι θα τους χρεωνεις και ενοικιαση αυτοκινητου οσο δεν το φτιαχνουν σωστα + ψυχική οδυνη + + + +
καταλαβες τι εννοω...

αξιζουν ολα αυτα το πανω κατω κατοσταρικο που εχει μια μπεκιερα???? ( αν και εσυ εισαι V8 αν δεν κανω λαθος οποτε θες 2 φανταζομαι...)...
μπορεις να το φτιαξεις αλλου και να τους κανεις αγωγή με οτι πληρωσεις... κι οποτε τα παρεις...
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό spyroskos » Παρ 04 Μάιος, 2012 23:35

Πήγαινε στον Πανικίδη στο Χαλάνδρι, θα σου βγάλουν τη μπεκιέρα και θα στη ρυθμίσει ξανά. Το ίδιο έκαναν και σε μένα μετά από μια μ@λ@..α που είχα κάνει μόνος μου πειράζοντας το βιδάκι από ένα μπεκ. Πήγα, έβγαλαν τη μπεκιέρα, τη ρύθμισαν ξανά και πρόβλημα τέλος. Θεωρώ θα το φτιάξεις και με πολύ πολύ μικρό κόστος.
spyroskos

Δημοσιευσεις: 51

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 05 Μάιος, 2012 01:20

anastasis1 έγραψε:καλημερα σε ολους, ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.
και να φανταστεις οτι πηγα σε αυτον συστημενος για το οτι κανει καλη δουλεια.
τελοσπαντων σχετικα ειναι αυτα για τον καθεναν.
το θεμα ειναι πως το προβλημα θελω να διορθωθει οχι τοσο γιατι θελω να εχω ενα αυτοκινητο επιδοσεων οσο στο οτι εχω κινδυνεψει καμποσες φορες πανω σε προσπεραση και κυριως γιατι βαζω μεσα τη γυναικα μου και το παιδι μου.
ειναι κριμας παντως να συμβαινει αυτο γιατι το αμαξι αρχικα δουλευε καντηλι ισως και καλυτερα απο βενζινη και αυτο ειναι που μου τη δινει περισσοτερο X(
τελοσπαντων μαστορατζα δε βγαζεις ποτε ακρη αλλα να σεβονται και τα χρηματα που δινει ο κοσμος εν τη προκειμενη εγω 2000, γιατι δε μας περισσευουν.
να σημειωσω οτι σχεδον σε καθε αποτομη γκαζια βαραει ο βομβητης και το γυριζει σε βενζινη.

Δυο χιλιαρικα για πολωνικό σύστημα ; stag ; !!!! Για να μην πω για το P... Vialle εβαζες με αυτα τα λεφτά και δε σου αλλάζει δυο μπεκιερες τζαμπουιτα ; Έχει βγάλει 1200-1300 ευρω παντελόνι απο σένα το 8 κυλινδρο νομίζω δεν ξεπερνά τα 600-700 σε κόστος του κεφσλληνια που η κόρη του ειναι η εισαγωγέας του συστήματος !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό dimarg » Σάβ 05 Μάιος, 2012 19:53

Κανε μια επισκεψη στην αγίας βαρβαρας και ισως να σου λυθούν αρκετα προβληματα..εχω βαλει εγω σε 2 αυτοκινητα και 2-3 γνωστοι μου ολοι ευχαριστημενοι..
dimarg

Δημοσιευσεις: 54

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 05 Μάιος, 2012 20:53

4 γνωστοι σου ;) ;) ;)
Στον Μιχαλη το εβαλα κι εγω.. αν και οχι "αμερικανος" :D
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 06 Μάιος, 2012 00:10

Και δεν έχει και άδεια !!!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό anastasis1 » Κυρ 06 Μάιος, 2012 01:20

2100 για την ακριβεια.
ξερω ξερω ειμαι μεγαλος μα@,ας αλλα δεν ηξερα, οπως προανεφερα συστημενος πηγα απο γνωστο.
κατι αλλο τωρα και ασχετο λιγο με το θεμα.
εχετε παρατηρησει αν το αυτοκινητο σας τσιμπαει λαδακι παραπανω με το υγραεριο?
ρωτω εντελως ενημερωτικα μιας και στο δικο μου προσωπικα σαν να μου φαινεται αν και δεν ειμαι σιγουρος.
δε ξερω καν αν υφισταται τετοια πιθανοτητα.
οποιος θελει ας απαντησει.
ευχαριστω..
anastasis1

Δημοσιευσεις: 30

Δημοσίευσηαπό dimarg » Κυρ 06 Μάιος, 2012 05:26

Μια ιδεα παραπανω οχι μεγαλη ποσοτητα..αλλα σιγουρα λιγο παραπανω απο την βενζινη..fokion εγω το εβαλα στον μιττα που φτιαχνει κυριως jeep και βαζει αεριο stag κυριως..μπορει να λεμε και τον ιδιο αλλα δεν ξερω ολα τα συστηματα που βαζει.παντως μετα απο μια περιπετεια που ειχα κατεληξα στο αυτονοητο οτι ο μαστορας κανει την διαφορα οχι το συστημα..αν ξερει να προγραμματιζει και μετα την αυτορυθμιση τοτε ολα φτιαχνονται.
dimarg

Δημοσιευσεις: 54

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες