chrisd έγραψε:Ρε παιδια μια ερωτηση.τι σας εχει πιασει με αυτες τις λαδιερες και τα λαδια μεσα στο υγραεριο?δυλαδη τοσα ταξι με 300-400 χιλιαδες χλμ οι λαδιερες τα σωνουνε?
Ολο το παρασκηνιο της κονομας(λογο αγνοιας δικης μας) πισω απο τα λαδοτυρα το εχει σκεφτει κανεις?
δεν υπαρχει καμοια προστασια αν τα μειγματα ειναι αντε γεια.αν ειναι σωστα δεν προκειται να γινει καμοια ζημια.
φιλε chrisd, θα ήθελα να έχω ενα ισχυρό επιχείρημα, και να το καταθέσω, ομως δέν έχω,
απ την άλλη πάλι, δε θέλω να είμαι απο τους πρωτους (εστω μετα 100,000 χλμ) που με ασχημο τροπο, θα μαθουν πως, έπρεπε να βαζω στο συστημα αεριου καποιο συστημα προστασιας και δεν το εκανα. γι αυτο και οπως εχω ξαναγραψει το κανω για το φοβο των ιουδαιων.
επισης υπαρχουν κάποια ερωτήματα οπως.
1) τα ταξι που αναφαιρεις δε γνωριζουμε τι βαλβιδες φορουσαν.
2) σε τι στροφες τα δουλευαν, οι ταξιτζηδες σπάνια πανε πανω απο 3500 στροφες ακομη και με βενζινη.
3) τα παλια χρονια ολα κατεβαζαν λαδακι απο τα τσιμουχακια βαλβιδων, (σα να λεμε υπηρχε λιπανση) επισης δεν ειχαν καταλυτη στην πολλαπλη.
4) δε γνωριζω, εγω τουλαχιστον, αν παθαινανε ζημια, την οποια καλυπταν απο το κερδος που ειχαν απο τη διαφορα τιμης αεριου βενζινης.
5) σημερα μιλαμε για κινητηρες ψηλης μεν τεχνολογιας, αλλα με οχι μεγαλους συντελεστες ασφαλειας (λογο συγκρατησησς κοστους.) στα υλικα τους αρα και στις βαλβιδες,
6) γιατί διαφορα εργοστασιακα συστηματα, ψεκαζουν βενζινη ταυτοχρονα με το αεριο? viale zavoli κ.α. θα συμφωνησεις υποθετω, πως οχι γιατι δεν μπορουν να πετυχουν σωστα μιγματα.
7) η prins εχει το δικο της εξωτερικο συστημα λιαπανσης γιατι?
8) γιατι ολα σχεδον τα συστηματα δινουν επιλογη μετα απο καποιο αριθμο στροφων, ψεκασμο με βενζινη?
για συτους τους λογους λοιπον, εγω βαζω καποιο συστημα προστασιας , και αφου το κανω θέλω να το κανω σωστα.
σ αυτο το σημειο υπαρχει μια διαφωνια μεταξυ καποιων φιλων σχετικα με τις οδηγιες χρησης, και ψαχνομαστε για τη σωστη χρηση.