jerefos έγραψε:Φίλε μου καλησπέρα!
Εχω τοποθετήσει scangauge ii και το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι πραγματικά με βοήθησε σε όλα τα απίπεδα ωστε να γνωρίζω ανα πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο αυτοκίνητό μου και ειδικά κατα την τοποθέτηση υγραερίου η οποία με ταλαιπώρησε υπερβολικά.
Χρησιμοποίησέ το κανονικά και μήν ακούς τπτ.
dti έγραψε:Διαθέτω κάτι αντίστοιχο (Kiwi Wifi σε συνδυασμό με το Rev2 στο iPhone). Το χρησιμοποιώ συνεχώς από πριν την εγκατάσταση του υγραερίου μέχρι και σήμερα.
Δεν νομίζω να μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Ίσα-ίσα που μπορώ να βλέπω πολλές χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά π.χ. το μείγμα (πλούσιο-φτωχό) - Fuel Trim (Short / Long Bank)
Παλιότερα, στην αρχή που μου άναβε το λαμπάκι της μηχανής, μπορούσα να βρω τον κωδικό λάθους (P2187=φτωχό μείγμα) και να το μηδενίσω μόνος μου. Τώρα που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του συστήματος υγραερίου το χρησιμοποιώ περισσότερο για στατιστικούς λόγους, καταγράφω δεδομένα εν κινήσει, κλπ.
Ο εγκαταστάτης σου απαγορεύει άραγε να συνδέεται στην OBD-II πόρτα και το διαγνωστικό της αντιπροσωπείας όποτε χρειαστεί να κάνεις service;![]()
Αν το συγκεκριμένο σύστημα "6ης γενιάς" είναι τόσο ευαίσθητο, θα με έκανε να ανησυχώ...
tetanos έγραψε:Αγαπητοί φίλοι , σας παρακαλώ πολύ μία απάντηση στο παρακάτω πρόβλημα μου από κάποιο γνώστη του θέματος. Πρόσφατα εγκατέστησα στο αυτοκίνητο μου σύστημα υγραεριοκίνησης της ZAVOLI "6ης γενιάς".
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 19 επισκέπτες
|
|
|