tsopirs έγραψε:Aν θυμαμαι καλα του εβγαλε μια φορα lamda τον οποιο αλλαξε,εσβησε την ενδειξη και μετα του το ξαναεβγαλε και μια βλαβη σχετικα με τα καυσαερια...Το συστημα ειναι Τουρκικο και περαστηκε Βουλγαρια με 550E...
Νταρντανιαν,Ο μαστορας κανει την δουλεια σε αυτα τα συστηματα,Εγω εχω Τartarini και στα δυο αμαξια μου και ουτε λαμπακι εχω δει ουτε τιποτα και τα αμαξια σπερνουνε...Και ειμαι οδηγος που τα δουλευει συνηθως απο της 4000στρ εως της 7000...Η tartarini ειναι η πιο παλια στο χωρο..Ξεκινησε μετα το 42...Επισης αν δεις το δικο μου συστημα που ειναι ειδικη εκδοση για δυνατα αμαξια(μινιμουμ 180ατια)Ολα ειναι ποιοτικοτατα.Στο a μονο καποια στιγμη ειχαμε ενα προβλημα με τα καυσαερια και μου φερνανε απο την αντιπροσωπεια καινουργια μπεκιερα και Εγκεφαλο μολις ο αντιπρωσωπος ακουσε τον μηχανικο μου να λεει πιθανον να φταιει η μια μπεκιερα.Τελικα αποδειχθηκε οτι ηθελε μπουζι το αμαξι(κουφο)και τα πειρανε τα παλια για Ελεγχο..Για αυτο και στο μεγαλο δεν κοιταξα καν υγρου ψεκασμου που ειναι καλυτερα λογω turbo.
φιλε μου γνωριζω ποσο παλια εταιρια ειναι η ταρταρινι αλλα εσυ γνωριζεισ ποθ υστερη στα μπεκ σε σχεση με αλλες! και τονισα οπως 8α δεις την λεξει ΜΑΣΤΟΡΑ θελει, αυτος κανει ολη την δουλεια για μια απροβληματιστη εγκατασταση !!!