Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με σύστημα tartarini...Έλεος...Βοήθεια

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑRTATINI...EΛΕΟΣ...ΒΟΗΘΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό ntarntanian1 » Τετ 23 Νοέμ, 2011 20:11

tsopirs έγραψε:Aν θυμαμαι καλα του εβγαλε μια φορα lamda τον οποιο αλλαξε,εσβησε την ενδειξη και μετα του το ξαναεβγαλε και μια βλαβη σχετικα με τα καυσαερια...Το συστημα ειναι Τουρκικο και περαστηκε Βουλγαρια με 550E...
Νταρντανιαν,Ο μαστορας κανει την δουλεια σε αυτα τα συστηματα,Εγω εχω Τartarini και στα δυο αμαξια μου και ουτε λαμπακι εχω δει ουτε τιποτα και τα αμαξια σπερνουνε...Και ειμαι οδηγος που τα δουλευει συνηθως απο της 4000στρ εως της 7000...Η tartarini ειναι η πιο παλια στο χωρο..Ξεκινησε μετα το 42...Επισης αν δεις το δικο μου συστημα που ειναι ειδικη εκδοση για δυνατα αμαξια(μινιμουμ 180ατια)Ολα ειναι ποιοτικοτατα.Στο a μονο καποια στιγμη ειχαμε ενα προβλημα με τα καυσαερια και μου φερνανε απο την αντιπροσωπεια καινουργια μπεκιερα και Εγκεφαλο μολις ο αντιπρωσωπος ακουσε τον μηχανικο μου να λεει πιθανον να φταιει η μια μπεκιερα.Τελικα αποδειχθηκε οτι ηθελε μπουζι το αμαξι(κουφο)και τα πειρανε τα παλια για Ελεγχο..Για αυτο και στο μεγαλο δεν κοιταξα καν υγρου ψεκασμου που ειναι καλυτερα λογω turbo.

φιλε μου γνωριζω ποσο παλια εταιρια ειναι η ταρταρινι αλλα εσυ γνωριζεισ ποθ υστερη στα μπεκ σε σχεση με αλλες! και τονισα οπως 8α δεις την λεξει ΜΑΣΤΟΡΑ θελει, αυτος κανει ολη την δουλεια για μια απροβληματιστη εγκατασταση !!!
seat leon 1.6 Landi Renzo Omegas
ntarntanian1

Δημοσιευσεις: 36

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑRTATINI...EΛΕΟΣ...ΒΟΗΘΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό georged30 » Τετ 23 Νοέμ, 2011 22:15

tsopirs έγραψε:Σε καποια μοντελα αναβει γιατι βλεπει χαμηλα καυσαερια και παραληλα χαμηλη απολυτη καταναλωση για αυτο και αναβει...Κλασικο στα προηγουμενα octavia...Αν το μειγμα ειναι σωστο και αναβει μονο με αεριο συνηθως ειναι αυτος ο λογος.Εχουνε μικρες ανοχες οι αισθητηρες περα του εργοστασιακου και παρουσιαζουνε το λαμπακι..

στο δικο μου octavia με συστημα tartarini δεν αναβει κανενα λαμπακι ολα ειναι θεμα σωστης εγκαταστασης και ρυθμισης ;)
SKODA OCTAVIA TOUR LPG
TARTARINI SEQUENTIAL
georged30

Δημοσιευσεις: 42

Re: Πρόβλημα με σύστημα tartarini...Έλεος...Βοήθεια

Δημοσίευσηαπό DEMON » Δευτ 21 Μάιος, 2012 00:09

τι εκανες με το προβλημα σου τελικα?εγω εχω 316ci 12000km και κανενα προβλημα.
DEMON
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό DEMON » Κυρ 27 Μάιος, 2012 14:17

Μ ενδιαφερει να μου πεις τι εκανες.Ισως μπορω να σε βοηθησω.
DEMON
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 28 Μάιος, 2012 00:32

Νταρτανιαν δεν ξερω για τα μπεκ της...αυριο παω για αλλαγη φιλτρων στα 25000km.τα μπεκ ακομα και με την αυξηση στα 220αλογα δουλευουν ρολοΐ και το αμαξι δεν εχει παει για ρυθμιση στα νεα δεδομενα,αυριο θα σεταρουμε για το μειγμα στην αυξηση της ισχυος..astra opc 240ps με 2600km με το ιδιο συστημα ολα καλα.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 53 επισκέπτες