Εξαιρετικές οι πληροφορίες του φόρουμ και είμαι κοντά να βάλω υγραέριο στο rav4 μοντέλο 2003 που έχω. Σύστημα GASITALY (GI) Ιταλικό αερίου ψεκασμού με δεξαμενή TMS (Τούρκικη) στην Αργυρούπολη Υγραεριοκίνηση Λεωφόρος Αλίμου 113. Το θέμα είναι ότι λέω να βάλω κάθε 10 λεπτά υγραέριο, να μπαίνει ένα λεπτό βενζίνη, για να ψύχονται οι βαλβίδες και να καθαρίζεται ο κύλινδρος από την πιθανή σκόνη που απομένει από το υγραέριο (για τις βαλβίδες το ήξερα την σκόνη την έμαθα εδώ).
Επίσης στις 4500 στροφές να μπαίνει αυτόματα η βενζίνη, σε περίπτωση που πέσει σε ξένα χέρια το αμαξάκι μου σε κάνα πάρκινγκ (που θα είναι μαχαίρια!). Φυσικά χωρίς λαδιέρα όπως έχω διαβάσει από το φόρουμ. Επίσης θα πηγαίνω ήρεμα μέχρι 140 άντε βία 160, άλλωστε στα 165 (ένεκα 4500 στροφών), θα μπαίνει σε βενζίνα αυτόματα.
Λένε ότι οι βαλβίδες του αυτοκινήτου μου είναι ευαίσθητες, επίσης η ΤΟΥΟΤΑ στο πανάκριβο σύστημα υγρού ψεκασμού που βάζει, έχει ένα κύκλο βενζίνης σε κάθε οκτώ κύκλους υγραερίου, για να ψύχονται.
Εσείς ποια εναλλαγή έχετε; Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά που σκέφτομαι να κάνω;




