Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

SOS BSM Bardolini SOS

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

SOS BSM Bardolini SOS

Δημοσίευσηαπό KOTTIAS » Πέμ 31 Μάιος, 2012 22:43

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΙΤ BSM BARTOLINI ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ή ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ; ΤΟ ΚΙΤ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΖΙΑΚΑ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ CHEVROLET CAPTIVA. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΨΑΞΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ, ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ (ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ CHECK). ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΙΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

mod: Δε γράφουμε με κεφαλαία
KOTTIAS

Δημοσιευσεις: 2

Re: SOS BSM Bardolini SOS

Δημοσίευσηαπό gakost » Παρ 01 Ιουν, 2012 11:41

Πάρε τηλέφωνο αυτόν που στο τοποθέτησε λογικά θα ξέρει και αν δεν ξέρει θα μπορεί αν μάθει φαντάζομαι. Επίσης θα σου πρότεινα να πας στο συνεργείο που βλέπει το αυτοκίνητο να σου διαβάσουν τον κωδικό βλάβης, μπορεί και να είναι άσχετο με το υγραέριο, ιδίως αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις από Θεσ/νικη για Αθήνα.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό theodojim » Τρί 05 Ιουν, 2012 02:10

μοναστηριου 198, στη θεσσαλονικη Nikos katsaounidis .δουλευει και bardolini
theodojim

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό makis625 » Τρί 26 Ιουν, 2012 12:30

καλημέρα σε όλο το forum. Μπορείς να μου πείς και εμένα τι έκανες τελικά; Εχω το ίδιο ακριβως πρόβλημα.
makis625

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό KOTTIAS » Τρί 26 Ιουν, 2012 18:40

makis625 έγραψε:καλημέρα σε όλο το forum. Μπορείς να μου πείς και εμένα τι έκανες τελικά; Εχω το ίδιο ακριβως πρόβλημα.

καλησπέρα. Το πρώτο που έκανα ήταν να πάω στη αντιπροσωπία και να βάλω το αυτοκίνητο στο διαγνωστικό. Ήταν οκ. Θα επισκεφτώ το συνεργείο μου για το υγραέριο για να είμαι σίγουρος..
KOTTIAS

Δημοσιευσεις: 2

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες