Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Μήπως το λαμπάκι πρέπει τελικά να μου ανάβει???

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Μήπως το λαμπάκι πρέπει τελικά να μου ανάβει???

Δημοσίευσηαπό cowboy » Δευτ 04 Ιουν, 2012 22:37

Εχω το φαινομενο να μου ανάβει το λαμπάκι οταν κραταω σταθερο γκαζι με 4 ή 5 ταχυτητα για 3-4 λεπτα.Μολις αναψει και παιξω λιγο το πενταλ του γκαζιου σβηνει η ενδειξη.Αυτο που με προβληματιζει ειναι ότι το αμαξι ειναι ρυθμισμένο σε πλουσιο μιγμα οπως εχω καταλάβει απο τα φουλαρισματα της ταξης του +15% .Αφου το συστημά μου δεν εχει μπεκ και εγκέφαλο σε περίπτωση πλουσιου μιγματος ειναι λογικό να αντιδρα ο λ και να μου αναβει χωρις να μπορει το συστημα του υγραεριου να διορθώσει το μιγμα!Μηπως το σκεφτομαι στραβα??? :crazy: :crazy: :crazy:
cowboy

Δημοσιευσεις: 40

Re: Μήπως το λαμπάκι πρέπει τελικά να μου ανάβει???

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Δευτ 04 Ιουν, 2012 23:01

κανείς εδώ μέσα δεν είναι μάντης για να σου πει τι φταίει με τα λαμπάκια σου φίλε μου. Να πας να σου κάνουν διάγνωση ποιος κωδικός σφάλματος προκύπτει κι ανάβει το λαμπάκι και θα σου λυθούν όλες οι απορίες
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό cowboy » Τρί 05 Ιουν, 2012 23:03

Ναι δικιο εχεις!!!Αλλιως δεν βγαζω ακρη!! :thumbup:
cowboy

Δημοσιευσεις: 40

Δημοσίευσηαπό vagos333 » Τετ 06 Ιουν, 2012 16:08

cowboy έγραψε:Εχω το φαινομενο να μου ανάβει το λαμπάκι οταν κραταω σταθερο γκαζι με 4 ή 5 ταχυτητα για 3-4 λεπτα.Μολις αναψει και παιξω λιγο το πενταλ του γκαζιου σβηνει η ενδειξη.Αυτο που με προβληματιζει ειναι ότι το αμαξι ειναι ρυθμισμένο σε πλουσιο μιγμα οπως εχω καταλάβει απο τα φουλαρισματα της ταξης του +15% .Αφου το συστημά μου δεν εχει μπεκ και εγκέφαλο σε περίπτωση πλουσιου μιγματος ειναι λογικό να αντιδρα ο λ και να μου αναβει χωρις να μπορει το συστημα του υγραεριου να διορθώσει το μιγμα!Μηπως το σκεφτομαι στραβα??? :crazy: :crazy: :crazy:

Από ότι κατάλαβα έχεις ένα αυτοκίνητο κλειστού βρόγχου (με αισθητήρα λ)
Και ένα σύστημα υγραερίου 1ης γενιάς (χωρίς εγκέφαλο)

Κάτι που είναι παράνομο από την νομοθεσία (να ανοίξεις ένα αυτοκίνητο)
Όμως κάποιοι κακοί εγκαταστατες το προτείνουν πολλές φορές λόγω χαμηλού κόστους και τα ΚΤΕΟ το περνάν στο ντούκου.
vagos333

Δημοσιευσεις: 22

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες